- 22 Nisan 2016
- 111
- 189
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yay burcuyum çocuğumun da bu burçtan olmasını çok istiyordum kendimi övmek gibi olmasında karakteri düzgün ama inatçı oluyorlar :)Merhaba hanımlar , bizim bebekler yay burcu olacak ya nasıl bebelerdir acaba burçtakiler??
kızlar bişey soracam herkes özel hastaneye mi gidiyo devlet hastanesine giden var mı ben ilk çocuğumda devlet hastanesine gitmiştim o zaman bu kadar detaylı bilmiyordum kalp atışının kesenin ne zaman olduğunu yarın yine devlet hastanesine gidecem acaba kalp atışlarını falan söylüyor mu doktorlar bana ilk çocuğumda söylememişti gerçi o zaman başka hastaneye gitmiştim, şimdi başka devlete gidecem
Merhaba kızlar nasılsınız? İlk doğumumu bağcılar medipolde yapmıştım, aynı doktoruma giderim diye düşünüyodum içim çok rahattı, hastaneden ayrılmış çok üzüldüm :s aynı hastaneden diğer doktorları araştırıcam şimdi.
Bu hafta giderim doktora diyodum ama 30.12.2016 ya benim doğum tarihi acaba göremezmiyiz diyorum daha keseyi.
Superkadinn seninle de aynı canım tarihimiz. Hcg yi sormuşsun geçen hafta perşembe 219 çıkmıştı benim, idrar testinde de silikti, pazar günü yine yaptım evde test koyulaşmıştı çizgi :)
AzRASILAM canım beni eklemeyi unutmuşsun :) yeniden yazayım;
Sat 25.03.2016
Beklenen doğum tarihi 30.12.2016
Yaş 30
İstanbul
2. Çocuk olacak inşallah..
Selam kızlar bende Aralık son annesiyim sanırım iki gün önce test yaptim bugün kan verdim yarın sonuç çıkacak inşallah sağlıklı bir gebelikr olur
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
Canım bence esin gotursun en azından annemde zorla yersin biraz hazır gelince evde insan çok daha kötü oluyor Allah yardım etsin bende öyle yiyorum çıkartıyorum o bulantı hiç bitmiyor zatenBen evdeyim cagriolar gel ben gelemiyorum diye ama gidemem nasi gtcem . Ayni devam ediyo sabah artik o kadarki bos mide haliyle oz suyu cikmaya basladi bu bi ay gecene kdr ben ölcem bunu anladim. Valla hayatla bagim koptu bittim yani. Kendimi falan biraktim 2 haftadir kalk yataktan yat yataga bulansin bulansin bulansin... hayat felsem bu oldu
hayırlı olsun canım :) bu arada nigde bordan mı yazıyorsunuz memleketimde :)6+3 bugün kalp atışı duyduk .alttan bakıldı. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
birde tarihimiz aynı ustten duyulmadı alttan mı baktılar?hayırlı olsun canım :) bu arada nigde bordan mı yazıyorsunuz memleketimde :)
Oo senin baya yuksekmis hcg degerin. Bende test yapiyorum renk koyulasti ama iste doktora gidip kese ve kalp atisi duymadan rahat edemiyor insan. Haftaya kadar sikicam disimi.Merhaba kızlar nasılsınız? İlk doğumumu bağcılar medipolde yapmıştım, aynı doktoruma giderim diye düşünüyodum içim çok rahattı, hastaneden ayrılmış çok üzüldüm :s aynı hastaneden diğer doktorları araştırıcam şimdi.
Bu hafta giderim doktora diyodum ama 30.12.2016 ya benim doğum tarihi acaba göremezmiyiz diyorum daha keseyi.
Superkadinn seninle de aynı canım tarihimiz. Hcg yi sormuşsun geçen hafta perşembe 219 çıkmıştı benim, idrar testinde de silikti, pazar günü yine yaptım evde test koyulaşmıştı çizgi :)
AzRASILAM canım beni eklemeyi unutmuşsun :) yeniden yazayım;
Sat 25.03.2016
Beklenen doğum tarihi 30.12.2016
Yaş 30
İstanbul
2. Çocuk olacak inşallah..
birde tarihimiz aynhayırlı olsun canım :) bu arada nigde bordan mı yazıyorsunuz memleketimde :)
hayırlı olsun cok merak ettm beta hcg degerınız nasıl artıyordu acaba ikizmiş ya günlük artıs nasıldı :)kızlar merhaba 6+2 yiz bugün ikizlerimle cok şükür bin şükür. Bel agrim var bugün sizde de oluyor mu . sizler nasılsınız
Evet anlatsana biraz kendini benim kızım 6 yaşında tipik bir yay çok zorlanıyorum Bazen büyüme Zaman'larında ne önerirsinBen yay burcuyum çocuğumun da bu burçtan olmasını çok istiyordum kendimi övmek gibi olmasında karakteri düzgün ama inatçı oluyorlar :)
birde tarihimiz aynı ustten duyulmadı alttan mı baktılar?
Kızlar ikiz olup olmadığı 7. Haftada belli olur değil mi bu cuma kalp atışı duymaya gideceğim de acaba ikizse belli oluyor mu
Çok şüpheliyim çünkü eşimin babası tek yumurta ikizi
Benim babam da çift yumurta ikizi
tedirginim açıkçası
birde tarihimiz ayn
hayırlı olsun cok merak ettm beta hcg degerınız nasıl artıyordu acaba ikizmiş ya günlük artıs nasıldı :)
Kiz bende bilmiyorum oyle diyorlar ama gercek mi bilmiyorum insallah oyledir bebegim solda benimCanım, ben doktora sormadım solda mı sağda mı diye. Usg kağıttan anlaşılır mı bu. Ağrım daha çok solda benim. Biliyorum vallahi hiç o açıdan düşünmemiştim.
Var canim evet bi oglum var cok sukur evet canim yumurtlama doneminden once erkek sonrasinda kiz diyorlar benimkide hem gec dollenme hemde yumurtlamadan sonra olmus zaten Rabbim hayirlisini neyse onu versin insallah saglikli sag salim olsunda insallh onemli degil kiz erkekBende öyle bir şey duydum ama bilemiyorum. Benim zaten sağdaki yumurtalar büyümüştü. Soldakiler küçüktü. Sağ tarafta büyük ihtimal. Dün ultrason esnasında dikkat edemedim ama. Bu arada bende yumurtanın çatladığı güne denk gelirse erkek daha sonraki günlerde kız diye duymuştum. Hani normalde 6+6 ymış da sen gidince 6+1 çıkmış ya. Sen kız erkek konusuna girince acaba dedim olması gerektiği günden küçük olması geç döllendi diyip kız mı diye düşünülebilir mi. Şimdi gayetten cahilce yorum yapıyorum ama :) Allah sağlıklı sıhhatli versinde kız erkek ne ise kabulüm. Senin başka evladın varmıydı.
Kiz ben onu hic duymadim ben dun ulturasona girdim fasulye seklindeydi bir oglum Rabbim insallh kiz evlatta basip eder ama eli ayagi saglam duzgun sihhatli olsin onemli degil gonul ister ki kiz olsun ama Rabbim ne verirse ragziyimhayırlısı olsun canım bizde 6+1 oluyoruz bugun benimkide solda duruyor ve kız olmasını cok istiyorum insallah dogrudur Birde sunu duymustum kesenin sekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar
Hayirlisi bakalim ne olacakbence serum taktır gene en azından güç toplarsın ilk üç ay beslenmenin bebeğe bi etkisi yok zaten senden alcağını alıyo zayıf kalcak diye düşünme dur bakalım ilk üç ayı bi atlatta..
bende tam tersi duymuştum kese sağdaysa kız diye biliyodum ama hiç sormadım dra
vajinal muayenemi yaptı canım karındanmı baktı