2016 Aralık Anneleri

Hosgeldin canim.hayirli olsun saglikla gelsin insallah.

İnsallah bebisin sıkı sıkı tutunur sana saglikla kucagina alirsin.kotu dusunme insallah guzel gunler bekliyo sizi.

Canim ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin INSALLAH gorurshn bebisini...progestani igne olarak mi kullaniyosun

Herkese iyi aksamlar bu arada.biz 8bucuk haftalik olduk cok sukur:) bir dahaki muayene cok uzun geliyor gozume ama beklemekten baska caremiz yok:) sey diyecektim rutin kan tahlillerini bazi doktorlar gecistirrebiliyor maalesef tokoplasma tiroid gibi testlerinizi muhakkak yaptirin arkadaslar.ben tiroid hapi kullanmama ragmen 5 cikti dozunu artirdi endokrin doktoru.kuzenimde de rubella mikrobu cikmisti mesela baya skinti yasamislrdi demem o ki hicbirini atlamayin.bu arada bende ne bulanti ne tiksinme:))) surekli yiyorum

Bebeğin iyi olduğu sürece korkma arkadaşım.. İnşallah hayırlı haberler alırsın yarın

tüp bebek canim benimkiler. transferin 12. günü 176 14. gunu 372 17. günü 1550 cikmisti. teşekkür ederim buarada

kızlar bel ağrısı çeken var mi başka ya
benımkı 2 gune 2 kat degıl hergun 2 kat artıyordu hatta sızınkınden daha fazla artıyordu suan tek gorunuyor o yuzden merak ettm ama tek cıktı :) saglıklı olsunda tek ıstedgım o hıc farketmez hayırlı olsun :)

Canım başakşehirde oturuyoruz ama bize en yakın ve iyi hastane orası. İlk doğumum da orda olunca, ikinciyi de orda düşünüyorum.
Doktor olarak da Nagehan Hanımdan randevu alıcam sanırım. Tanımıyorum ama iyi yorumlar okudum hakkında.

Oo senin baya yuksekmis hcg degerin. Bende test yapiyorum renk koyulasti ama iste doktora gidip kese ve kalp atisi duymadan rahat edemiyor insan. Haftaya kadar sikicam disimi.

Saglikla guzel gebelik gecirelim isallah.

Hadi ya yüksek mi bu değer, pek anlamadığım için dikkatimi çekmemişti. Doktora gidip görsek hayırlısıyla dediğin gibi daha rahatlayacak içimiz.

Canim ALLAH sag salim kucagina almayi nasip etsin INSALLAH gorurshn bebisini...progestani igne olarak mi kullaniyosun
Allah razı olsun canım çok tesekkur ederim. Progestan 200mg hap olarak alıyorum canım. Cuma akşam acile gittiğimizde gorduk cok sukur 5mm dedi doktor. Adet kanaması gibi olursa gel demişti. Kanamam artmadi ama kesilmedi de. ister istemez çok tedirgin oluyorum.

Bebeğin iyi olduğu sürece korkma arkadaşım.. İnşallah hayırlı haberler alırsın yarın
Sağol canım, inşaallah hayırlı haber alırım yarın. Rabbim bebislerimize sağlık versin inş.

Selam kızlar bende Aralık son annesiyim sanırım iki gün önce test yaptim bugün kan verdim yarın sonuç çıkacak inşallah sağlıklı bir gebelikr olur
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
kuşummm hoşgeldin aramıza iyikide geldin

HCG değerin nasıldı canım? Biraz belli eder herhalde yüksekse.

Nagehan hn bende duydum guzel yorumlar var hamilelikten once rand almaya calismistim kontrol icin cok yogundu sonra vazgectim.insallah begenirsin gonlune gore olur

Canim bilgilerimi yazmistim ama listede goremedim ekleyebilirmisin tekrardan.

Sat 25.03
Bdt 30.12
Yas 28
İstanbulda yasiyorum 2. Bebisim

ilk artış değil de üçüncü artış falan birdenbire çok fazla yuksekirse o zaman ikiz ihtimali oluyomus. benim 17. gun 14. günün 4.5 katına çıkmıştı. olsun canim sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da tek cift hepsi bizim

karından baktı canım

Merhaba kızlar bende de 3 gündür halsizlik mide bulantısı başladı. Dün gece uyandım felaket midem kaziniyor açlıktan ve bi taraftan da bulantim vardı. Sabaha kadar kaç kere uyandım durdum. Okula gitmek işkence gibi. Kizim subat dogumlu.Kizima hamileyken ilk aylar tatile denk gelmişti bu sefer okullarin açık olması zorluyor.

kızlar hayatımda hic tursu yemeyen ben suan yarım kavanoz bitirmiş durumdayımm var mı benım gibi aseren anne adayı
Canım ben tatlı yemem adet döneminde belki azıcık cukulata hamile kldugmu bilmeden 1 haftadır tahin pekmez yiyorum kasik kasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…