- 16 Aralık 2014
- 60
- 75
- 18
- 42
bi yazı buldum... normal diyorBugün kızlar Sağ kasığım ciddi şekilde ağrıyor arasıra bıçak saplanması gibi bir ağrı
Çok evhamlı biri değilimdir acaba neden ?
http://www.saglikvakti.com/hamilelikte-kasik-agrisi/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi yazı buldum... normal diyorBugün kızlar Sağ kasığım ciddi şekilde ağrıyor arasıra bıçak saplanması gibi bir ağrı
Merhaba canım. Bende de ağrı çok oluyordu. Şimdilerde geçti ama. Çocuk yerleşmesi ve ilk 3 ay rahmi büyümeye zorlarken ağrısı olur dedi benim doktorum. Kötü olan kanaman olur ise. Yoksa ağrılardan endişe etme dedi. Tabi benim çok ağrım olunca detaylı ultrasona aldılar. Yumurtalıklarda kist varmış. Şimdi hamilelikle beraber büyücek mi onu kontrol altına aldılar. Bu arada ağrı derken benim ki kısa süreli yaklaşık 2-3 dakika süren, ilk bir hafta da günde 3-4 defa, sonraki hafta 2-3 günde 1 defa olan ama girdimi karnımın içi patlayacak sandığım ağrıdan dik bile duramadığım iki büklüm eden bir ağrıydı. Bu son bir kaç gündür yok. Enson geçen hafta pazartesi veya salı diyebilirim. Benim birde gece giriyordu son hafta. Uykumdan ağrı ile kalkıyor. Çok ağrılı ve sanki bir şey tıkıyormuş gibi idrara çıkıyor ve sonra birden ağrı zirve yapıyordu. Eğer dayanamayacak gibi bir ağrı ise doktoruna danış bence. Geçmiş olsun.Bugün kızlar Sağ kasığım ciddi şekilde ağrıyor arasıra bıçak saplanması gibi bir ağrı
Geçmiş olsun ya kist yüzünden değil mi bu ağır sancılar benim de oluyo ama sinek ısırığı gibi kalır senin anlattığının yanında inşallah büyümez kistlerinMerhaba canım. Bende de ağrı çok oluyordu. Şimdilerde geçti ama. Çocuk yerleşmesi ve ilk 3 ay rahmi büyümeye zorlarken ağrısı olur dedi benim doktorum. Kötü olan kanaman olur ise. Yoksa ağrılardan endişe etme dedi. Tabi benim çok ağrım olunca detaylı ultrasona aldılar. Yumurtalıklarda kist varmış. Şimdi hamilelikle beraber büyücek mi onu kontrol altına aldılar. Bu arada ağrı derken benim ki kısa süreli yaklaşık 2-3 dakika süren, ilk bir hafta da günde 3-4 defa, sonraki hafta 2-3 günde 1 defa olan ama girdimi karnımın içi patlayacak sandığım ağrıdan dik bile duramadığım iki büklüm eden bir ağrıydı. Bu son bir kaç gündür yok. Enson geçen hafta pazartesi veya salı diyebilirim. Benim birde gece giriyordu son hafta. Uykumdan ağrı ile kalkıyor. Çok ağrılı ve sanki bir şey tıkıyormuş gibi idrara çıkıyor ve sonra birden ağrı zirve yapıyordu. Eğer dayanamayacak gibi bir ağrı ise doktoruna danış bence. Geçmiş olsun.
Ben artık normalim darısı sizlere diyorsun yani. Maşallah suphanallah diyelim. Yazışmalar çok hızlı ilerliyor Ben gün içinde iki saate bir giriyorum neredeyse iki sayfa ilerliyor en azından. Tüm konuşkan anneler Aralık 2016 ya toplanmışız.Ne kadar da çok konuşulmuş yahu okumaktan gözlerim şaşı oldu
Benim durum gayet normal seyrediyor artık gecelri karnım rahat ağrı sızı olmuyor
Sadece gün içinde yorgunum uyku hali de sanki yavaş yavaş bitiyor
Göğüsler halen aynı agriyla devam ediyor ama vücudum artık alıştı
Yemek yemekte sıkıntı cekmiyorum
Gece ve sabah çok acikarak uyanıyorum yanımda salatalık domates peynirle yatıyorum
Allahtan gün içinde çok iştahlı değilim nornal şekilde yiyorum
Öyle ışte anlatasim geldi
Ben Ankaradayım devlet hastanesine gidiyorum. Ama itiraf ediyorum. Doktorum arkadaşımın arkadaşı olması sebebiyle biraz özel ilgilenme söz konusu. Yoksa çok da detay vermeden ilgileniyorlar. Dün mesela kızın birine 32. haftasında bebeğin eşinin altında sıvı birikmiş, eğer kanaman olur ise hiç beklemeden gel dedi. Dinlenmeye çalış diyip gönderdi. Benim aşılama sonrası karnımda su birikmişti. Bebek hiç yokken beni hastaneye yatırıp sürekli kan alarak değerleri ve ultrason ile ölçüm yaparak suyu kontrol altında tutumuşlardı. Biraz doktorla alakalı. Bazılarına denk gelince devlette çok ilgili ve anlatıyor. Bazıları da azarlıyor. Ankara da iki kadın doğum var. İkisinde de her hafta doktorlar değişiyor.kızlar bişey soracam herkes özel hastaneye mi gidiyo devlet hastanesine giden var mı ben ilk çocuğumda devlet hastanesine gitmiştim o zaman bu kadar detaylı bilmiyordum kalp atışının kesenin ne zaman olduğunu yarın yine devlet hastanesine gidecem acaba kalp atışlarını falan söylüyor mu doktorlar bana ilk çocuğumda söylememişti gerçi o zaman başka hastaneye gitmiştim, şimdi başka devlete gidecem
İnşallah canım. Bir arkadaşımın büyümüştü. Çocuk 27 haftalıkken doğdu. Çünkü kist bebeğin kapladığı yeri daraltmıştı. Allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok. Bir kaç kist var bende 2 mm olanlarda varmışta. Solda 3,5 cm olunca birde bizim bebişin 2 mm olduğu daha düşünülünce 17 kat büyük kistim var. İnşallah yavrum kistin 17 katı olduğu günlerde gelecek.Geçmiş olsun ya kist yüzünden değil mi bu ağır sancılar benim de oluyo ama sinek ısırığı gibi kalır senin anlattığının yanında inşallah büyümez kistlerin
Duymustum bi o kaldi zaten bide onu deneyelimBulantı bilekliği denediniz mi. tam kesmiyor ama bayağı hafifletiyor..
Vücudun açlıktan ve susuzluktan iyice bitkin düştü canım seninde. Aslında bir süre hastaneye yatırıp serum verseler. Bebek ile ilgili sıkntı değildir. O senin bedeninin stoğundan yine sıkıntısız devam eder ama. Şimdi birde bebek varken senden beslenen senin biraz daha normale dönmen lazım. Senin için dua ediyorum. Rabbim inşallah annene benzetmezde biran önce bu sıkıntılar biter. Sende bebeğin için endişelenen normal bir anne kimliğine bürünürsün.Duymustum bi o kaldi zaten bide onu deneyelim
Bugün kızlar Sağ kasığım ciddi şekilde ağrıyor arasıra bıçak saplanması gibi bir ağrı
maşallah supanallah. bende bel ağrısı yok. ama sende iki tane oldukları içinde zorluyorlardır annesikızlar merhaba 6+2 yiz bugün ikizlerimle cok şükür bin şükür. Bel agrim var bugün sizde de oluyor mu . sizler nasılsınız
Adaçayı bitki çayları ve naneyi duymuştum bende. Hatta ben ilk hamile olduğu öğrenmeden bir kaç gün önce deli gibi canım nane domates ekmek istiyordu. Taze nane aldık iki gün çılgınlar gibi yedim. Sonra dedim acaba hamile olsam bu düşük falan sebebi olabilirmi diye. Araştırdım ki düşük yapıyormuş fazla yemek. Zaten her şeyin fazlası her zaman zarar değilmi.Geçmiş olsun, benim de Zaman Zaman kasık ağrım oluyor ben de çok fazla önemsememeye çalışıyorum. Doktoruma sordum, bazı besinler de yapabiliyormuş. Ananas, muz, maydanoz ve adaçayı böyle rahim kasılması yapabilir, mümkün olduğunca tüketme dedi
hadi bakalım yılbaşı gecesi haberlerde yılın ilk bebeği diye görürürüz belki seni. sağlıcakla gebeliğini geçirmeni dilerim. hoşgeldin.Selam kızlar bende Aralık son annesiyim sanırım iki gün önce test yaptim bugün kan verdim yarın sonuç çıkacak inşallah sağlıklı bir gebelikr olur
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
Hosbulduk canım yılın ilk bebeği iyi olurdu :)hadi bakalım yılbaşı gecesi haberlerde yılın ilk bebeği diye görürürüz belki seni. sağlıcakla gebeliğini geçirmeni dilerim. hoşgeldin.
İkincisinde herşeyi biliyorsun bence de daha kötü bir durumbelki çok erken olduğu için ultrasona bile almayabilir sadece kan tahlili bile olabilir ilk çocukta ne güzel hiç bişey bilmeden doğurdum bunu bilmek biraz sıkıntılı ya
Bencede normal ama kuvvetli ve anlık bir ağrıDünden beri sol benimde canım yazmıştım hatta dün buraya normaldir insallah
Hiç aklıma regl gelmemişti artık etkilrrmikiaynı şey bende de oluyor ama ben kesenin orada olmadığına eminim. ikinci regli zamanı geldiği için mi acaba diye düşünüyorum.
Sağol cnmm :*bi yazı buldum... normal diyor
http://www.saglikvakti.com/hamilelikte-kasik-agrisi/
Kist yok çok şükür onu biliyorum çünkü hamilelikden önce kadın doğuma kontrol olmuştumMerhaba canım. Bende de ağrı çok oluyordu. Şimdilerde geçti ama. Çocuk yerleşmesi ve ilk 3 ay rahmi büyümeye zorlarken ağrısı olur dedi benim doktorum. Kötü olan kanaman olur ise. Yoksa ağrılardan endişe etme dedi. Tabi benim çok ağrım olunca detaylı ultrasona aldılar. Yumurtalıklarda kist varmış. Şimdi hamilelikle beraber büyücek mi onu kontrol altına aldılar. Bu arada ağrı derken benim ki kısa süreli yaklaşık 2-3 dakika süren, ilk bir hafta da günde 3-4 defa, sonraki hafta 2-3 günde 1 defa olan ama girdimi karnımın içi patlayacak sandığım ağrıdan dik bile duramadığım iki büklüm eden bir ağrıydı. Bu son bir kaç gündür yok. Enson geçen hafta pazartesi veya salı diyebilirim. Benim birde gece giriyordu son hafta. Uykumdan ağrı ile kalkıyor. Çok ağrılı ve sanki bir şey tıkıyormuş gibi idrara çıkıyor ve sonra birden ağrı zirve yapıyordu. Eğer dayanamayacak gibi bir ağrı ise doktoruna danış bence. Geçmiş olsun.
Besinler hiç aklıma gelmediGeçmiş olsun, benim de Zaman Zaman kasık ağrım oluyor ben de çok fazla önemsememeye çalışıyorum. Doktoruma sordum, bazı besinler de yapabiliyormuş. Ananas, muz, maydanoz ve adaçayı böyle rahim kasılması yapabilir, mümkün olduğunca tüketme dedi
Senin ikizlerinmi olacak bin maşallahkızlar merhaba 6+2 yiz bugün ikizlerimle cok şükür bin şükür. Bel agrim var bugün sizde de oluyor mu . sizler nasılsınız
Kusura bakma cnm yarın sabah eklerim inşallahMerhaba kızlar nasılsınız? İlk doğumumu bağcılar medipolde yapmıştım, aynı doktoruma giderim diye düşünüyodum içim çok rahattı, hastaneden ayrılmış çok üzüldüm :s aynı hastaneden diğer doktorları araştırıcam şimdi.
Bu hafta giderim doktora diyodum ama 30.12.2016 ya benim doğum tarihi acaba göremezmiyiz diyorum daha keseyi.
Superkadinn seninle de aynı canım tarihimiz. Hcg yi sormuşsun geçen hafta perşembe 219 çıkmıştı benim, idrar testinde de silikti, pazar günü yine yaptım evde test koyulaşmıştı çizgi :)
AzRASILAM canım beni eklemeyi unutmuşsun :) yeniden yazayım;
Sat 25.03.2016
Beklenen doğum tarihi 30.12.2016
Yaş 30
İstanbul
2. Çocuk olacak inşallah..
Hoşgeldiniz hayırlı olsun kesinleşince bilgilerini yazın ekleyim listeye siziSelam kızlar bende Aralık son annesiyim sanırım iki gün önce test yaptim bugün kan verdim yarın sonuç çıkacak inşallah sağlıklı bir gebelikr olur
Sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz
Ben ikiz olsun isterdim ama sıfır ihtimal yinede Allah bilir tabiiKızlar ikiz olup olmadığı 7. Haftada belli olur değil mi bu cuma kalp atışı duymaya gideceğim de acaba ikizse belli oluyor mu
Çok şüpheliyim çünkü eşimin babası tek yumurta ikizi
Benim babam da çift yumurta ikizi
tedirginim açıkçası