- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Gecenki gittigimde vermisti. Ilac istemeye gtmistim vermisti. Gitsem gene verir . Su falan hic bse yiyemiorum cunku bebege gecmesede bana zarar suan suratim bembeyaz oldu zaten muhtemelen kg da veriyorumannemde hiç çatlak oluşmamış bnm ilk gebelikte oluştu sanmıyorum onla alakasını
doktor bu durumda serum verir size vermedimi
çünkü şuan normal hayat yaşayamaz olmuşsunuz
Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursa
Olumsuz düşünmemeye çalışın, çok zor olduğunu biliyorum ama ben bulantım geldikçe bu da geçecek diye kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum. Yukarıda arkadaşlar da söylemiş bu kadar kötüyseniz tekrar doktora gidin belki biraz hastanede tutup serum falan verirler. Çünkü böyle sağlığınız bozulur Allah korusun. Ben bu hafta rapor almak zorunda kaldım mesela. Çünkü bütün gün bulanıyor ve yataktan kalktığım anda tuvalete gidiyorum. Ben de bütün gün yatıyorum. Mutfağın kokusunu duymamak için sürekli kapalı tutuyorum kapıyı. Sadece elma kraker erik ve çorba içebiliyorum yağsız tuzsuz. Ki bazen onları bile midemde tutamıyorumV
Eger benzediysem öldugumun resmidir diye dusunuyorum :.(
Hoşbulduk canım. En zoruda benim için etrafımızdakilerin bizim için üzülürken çaba harcarken kendimi bırakıp onları toparlamaya çalışma kısmıydı. Eşimin ailesinin ilk torunu olacak bu bebiş, rabbim nasip ederse. Özellikle onlar o kadar istiyordu ki, bazen diyorum ki evet bizler de anne baba olmayı istesek de, eşimin ailesini babaanne dede, annemler benden ötürü bir kez daha anneanne dede olsunlar diye daha çok istedim. Çok şükür rabbim verdi. 18 sene diyorsun mesela. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin.hg canim aramıza Rabbim bebeğini sağlıkla kucagina almayida nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende37 yasinda 18 sene sonra tupbebekle bu duyguyu tattım bebeklerimiz tabi değerli hepimizinki de ama normal hamile kalanlar 2. çocuğuna hamile kalan lar var tedavi süreci daha zor her günü daha stresli benim bebegimi görünen kadr geçen 6 haftam 6 ay gibi gecti midem de bulaniyor ama bu duyguya da şükrediyorum Rabbim bebeklerimizi korusun ve evlat isteyen bütün anne adaylarına tez zamandı annelik duygusunu tattirsin inş.
Allah kabul etsin, kolaylıkla okumayı nasip etsin inşallah.Selamlar günaydınlar
Sersem halsiz bunalımlı bir sabah için selametle
Cuma Dr günümüz var kalp atısı dinliceZ ınsallah
Kızlar Bebek icin hatime başlayanlar varmı ben basladım cok sukur Ramazan'ın sonu na bitirmeyi planlıyorum sonra bir daha başlayıp Onuda doguma kdr bitirmeyi planlıyorum ınsl kolaylıkla olur kafamı kaldıramıyorum bugünlerde okuyamıyorum o yüzde.
Ne güzel anlatmışsın. Sağolasın. Dediğin gibi inşallah buradaki bütün anne adayları olarak bebeklerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza alırız.Hayırlı uğurlu oldun bebeğiniz, elbette bütün bebekler değerlidir ancak doğal yolla hamile kalabilen tekrar kalabilir vs gibi nedenlerle tedavi ile olan bebekler "değerli" Bebek olarak kabul edilir, bu diğer bebeklerin değersiz olduğundan değil de zaten zor elde edilmiş, uğraşılmış, tedavi için emek çekilmiş bir bebek dünyaya geleceğindendir, bu yüzden de doğum servislerinde bile çok dikkat ederler hem bebeğe hem anneye. Hatta normal doğumda herhangi bir risk olmasın diye çoğunlukla sezeryana yönlendirilir değerli bebekler. Bundan dolayı utanmayın, ne güzel Allah size de nasip etmiş. İnşallah buradaki bütün anne adayları olarak bebeklerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza alırız :)
bende dün tam 6 haftalıkken gittim. Bende de duyulmadı. 10 gün sonra netleşiyor. Panik yapma hiç. ALlahın izniyle onu da duyacağız veya attığını göreceğiz. Bazı doktorlar çok fazla radyasyon yayıyor diye kalbin attığını gösteriyor ama dinletmiyorlarmış. Bakalım bizimkiler nasıl olacak.kızlar bebeğim 6+2 henüz kalp atışını duyamadık doktor erken dedi ama aranızda duyanlar var bu haftadayken endişe etmelimiyim
Canım, ben doktora sormadım solda mı sağda mı diye. Usg kağıttan anlaşılır mı bu. Ağrım daha çok solda benim. Biliyorum vallahi hiç o açıdan düşünmemiştim.Merhaba hanimlar umarim durumlar iyidir biz iyiyiz iştahsizlik sinirlarda . Mide bulantisi hafif . Cok sukur dun gittik ulturasona girdik melegim iyi coksukur fasulye kadar kalp atislarinida duyduk bin şükür bugun 6+2 olduk cok sukur.
Benim hesabima gore 6+6 ydi ama ulturason 6+1 cikardi dun 4 gun oynuyor arada . Normalde 14 aralik dogumdu simdi oldu 27 aralik cok karmasik biseykizlar kimin bebegi solda benim bebegim solda sol olunca kiz diyorlar ne kadar dogru
Canım panik yapılacak hiçbir şey yok. Ben 6+1 de gittim, görünmedi. Bu hafta 7+5 te tekrar gideceğim. Hiç endişe etme. Herkesin aynı haftada duyulacak-görülecek diye birşey yok canım.kızlar bebeğim 6+2 henüz kalp atışını duyamadık doktor erken dedi ama aranızda duyanlar var bu haftadayken endişe etmelimiyim
1 hfta sonra tekrar gei dedi inşallah duyarımbende dün tam 6 haftalıkken gittim. Bende de duyulmadı. 10 gün sonra netleşiyor. Panik yapma hiç. ALlahın izniyle onu da duyacağız veya attığını göreceğiz. Bazı doktorlar çok fazla radyasyon yayıyor diye kalbin attığını gösteriyor ama dinletmiyorlarmış. Bakalım bizimkiler nasıl olacak.
Bende öyle bir şey duydum ama bilemiyorum. Benim zaten sağdaki yumurtalar büyümüştü. Soldakiler küçüktü. Sağ tarafta büyük ihtimal. Dün ultrason esnasında dikkat edemedim ama. Bu arada bende yumurtanın çatladığı güne denk gelirse erkek daha sonraki günlerde kız diye duymuştum. Hani normalde 6+6 ymış da sen gidince 6+1 çıkmış ya. Sen kız erkek konusuna girince acaba dedim olması gerektiği günden küçük olması geç döllendi diyip kız mı diye düşünülebilir mi. Şimdi gayetten cahilce yorum yapıyorum ama :) Allah sağlıklı sıhhatli versinde kız erkek ne ise kabulüm. Senin başka evladın varmıydı.Merhaba hanimlar umarim durumlar iyidir biz iyiyiz iştahsizlik sinirlarda . Mide bulantisi hafif . Cok sukur dun gittik ulturasona girdik melegim iyi coksukur fasulye kadar kalp atislarinida duyduk bin şükür bugun 6+2 olduk cok sukur.
Benim hesabima gore 6+6 ydi ama ulturason 6+1 cikardi dun 4 gun oynuyor arada . Normalde 14 aralik dogumdu simdi oldu 27 aralik cok karmasik biseykizlar kimin bebegi solda benim bebegim solda sol olunca kiz diyorlar ne kadar dogru
hayırlısı olsun canım bizde 6+1 oluyoruz bugun benimkide solda duruyor ve kız olmasını cok istiyorum insallah dogrudurMerhaba hanimlar umarim durumlar iyidir biz iyiyiz iştahsizlik sinirlarda . Mide bulantisi hafif . Cok sukur dun gittik ulturasona girdik melegim iyi coksukur fasulye kadar kalp atislarinida duyduk bin şükür bugun 6+2 olduk cok sukur.
tmm cnm ekleyimAzRASILAM 2. Çocuk olacak inşallah
bende duydum onu doğruluk payı nedir bilmemkızlar bu sag ya da soldaki dediğiniz cınsıyet tahmını bebegın kesedeki yerine göre değilmi
ben de doğruluk payı var mı bilmiyorum. kızımda sol yanımda ağrıyordu. şimdi sağ tarafım ağrıyor. erkek olursa bu doğruluğuna inanacağımtmm cnm ekleyim
bende duydum onu doğruluk payı nedir bilmem
bilgisi olan varsa yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?