2016 Aralık Anneleri

Gecenki gi
annemde hiç çatlak oluşmamış bnm ilk gebelikte oluştu sanmıyorum onla alakasını
doktor bu durumda serum verir size vermedimi
çünkü şuan normal hayat yaşayamaz olmuşsunuz
Gecenki gittigimde vermisti. Ilac istemeye gtmistim vermisti. Gitsem gene verir . Su falan hic bse yiyemiorum cunku bebege gecmesede bana zarar suan suratim bembeyaz oldu zaten muhtemelen kg da veriyorum

Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursa

edaomer bulantı bileklikleri var eczanede falan satılıyor bir arkadaşım kullandı çok emmnun kalmıştı bir araiştır istersen

Merhaba hanimlar umarim durumlar iyidir biz iyiyiz iştahsizlik sinirlarda . Mide bulantisi hafif . Cok sukur dun gittik ulturasona girdik melegim iyi coksukur fasulye kadar kalp atislarinida duyduk bin şükür bugun 6+2 olduk cok sukur.
Benim hesabima gore 6+6 ydi ama ulturason 6+1 cikardi dun 4 gun oynuyor arada . Normalde 14 aralik dogumdu simdi oldu 27 aralik cok karmasik bisey kizlar kimin bebegi solda benim bebegim solda sol olunca kiz diyorlar ne kadar dogru

V

Eger benzediysem öldugumun resmidir diye dusunuyorum :.(
Olumsuz düşünmemeye çalışın, çok zor olduğunu biliyorum ama ben bulantım geldikçe bu da geçecek diye kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum. Yukarıda arkadaşlar da söylemiş bu kadar kötüyseniz tekrar doktora gidin belki biraz hastanede tutup serum falan verirler. Çünkü böyle sağlığınız bozulur Allah korusun. Ben bu hafta rapor almak zorunda kaldım mesela. Çünkü bütün gün bulanıyor ve yataktan kalktığım anda tuvalete gidiyorum. Ben de bütün gün yatıyorum. Mutfağın kokusunu duymamak için sürekli kapalı tutuyorum kapıyı. Sadece elma kraker erik ve çorba içebiliyorum yağsız tuzsuz. Ki bazen onları bile midemde tutamıyorum ama Allah'ın izniyle geçecektir

Bulanti için hapimi değiştirdi Dr. Çok şükür daha iyiyim. Yiyemiyorum DİE kilo verdigimi düşünüyordum iki haftada 400 gr almisim yesem nolucak acaba

Hoşbulduk canım. En zoruda benim için etrafımızdakilerin bizim için üzülürken çaba harcarken kendimi bırakıp onları toparlamaya çalışma kısmıydı. Eşimin ailesinin ilk torunu olacak bu bebiş, rabbim nasip ederse. Özellikle onlar o kadar istiyordu ki, bazen diyorum ki evet bizler de anne baba olmayı istesek de, eşimin ailesini babaanne dede, annemler benden ötürü bir kez daha anneanne dede olsunlar diye daha çok istedim. Çok şükür rabbim verdi. 18 sene diyorsun mesela. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin.
Evet bulantı falan yok ama aşılamadan iki hafta sonra bi gebelik var ama sağlıklı bir gebelik mi diye geçen 2 haftam benim için en zoruydu. Aşılama sonrası karnımda su biriktiğinden sol yumurtalıktaki yumurtalar kistleşmiş çatlamadan. Çok ağrım oluyordu. Gece uyanıyordum. Eşimi uyandırmayım diye sessiz çığlıklarla çok ağladım. İki güne bir tahlil yapılarak kontrollerde hissedilen korku sevinç çok başka bir şey. Çok şükür o günler geçti. Bebeğimiz kendini gösterdi. Kalp atışı cinsiyet tarama testleri derken inşallah kucağımıza almakta nasip olacak.

Allah kabul etsin, kolaylıkla okumayı nasip etsin inşallah.

Ne güzel anlatmışsın. Sağolasın. Dediğin gibi inşallah buradaki bütün anne adayları olarak bebeklerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza alırız.

kızlar bebeğim 6+2 henüz kalp atışını duyamadık doktor erken dedi ama aranızda duyanlar var bu haftadayken endişe etmelimiyim

kızlar bebeğim 6+2 henüz kalp atışını duyamadık doktor erken dedi ama aranızda duyanlar var bu haftadayken endişe etmelimiyim
bende dün tam 6 haftalıkken gittim. Bende de duyulmadı. 10 gün sonra netleşiyor. Panik yapma hiç. ALlahın izniyle onu da duyacağız veya attığını göreceğiz. Bazı doktorlar çok fazla radyasyon yayıyor diye kalbin attığını gösteriyor ama dinletmiyorlarmış. Bakalım bizimkiler nasıl olacak.

Canım, ben doktora sormadım solda mı sağda mı diye. Usg kağıttan anlaşılır mı bu. Ağrım daha çok solda benim. Biliyorum vallahi hiç o açıdan düşünmemiştim.

Canım panik yapılacak hiçbir şey yok. Ben 6+1 de gittim, görünmedi. Bu hafta 7+5 te tekrar gideceğim. Hiç endişe etme. Herkesin aynı haftada duyulacak-görülecek diye birşey yok canım.

1 hfta sonra tekrar gei dedi inşallah duyarım

Bende öyle bir şey duydum ama bilemiyorum. Benim zaten sağdaki yumurtalar büyümüştü. Soldakiler küçüktü. Sağ tarafta büyük ihtimal. Dün ultrason esnasında dikkat edemedim ama. Bu arada bende yumurtanın çatladığı güne denk gelirse erkek daha sonraki günlerde kız diye duymuştum. Hani normalde 6+6 ymış da sen gidince 6+1 çıkmış ya. Sen kız erkek konusuna girince acaba dedim olması gerektiği günden küçük olması geç döllendi diyip kız mı diye düşünülebilir mi. Şimdi gayetten cahilce yorum yapıyorum ama :) Allah sağlıklı sıhhatli versinde kız erkek ne ise kabulüm. Senin başka evladın varmıydı.

kızlar merhaba bendede cok fena mıde bulantısı bas dönmesi tansıyon dusuklugu oluyor bu halde çalışmak berbat ayaklarımı uzatıp calısıyorum ara öğün yapıyorum artık grce tuvalete kalktım bir baş dönrmsi mide bulantısı oda dönüyor böyle nasıl bir bas dönmesi cok fena neyse bebişlerimiz iyi olsunda

hayırlısı olsun canım bizde 6+1 oluyoruz bugun benimkide solda duruyor ve kız olmasını cok istiyorum insallah dogrudur Birde sunu duymustum kesenin sekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…