2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar... Nasılsınız bakalım. Çalışan anne adayları, gün içinde benim çok uykum geliyor. Ve uykum gelince performansım düşüyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda

Suyu unuttum o ne ki sadexe ilac alirken bi yudum iciyorum korkumdan. Annemin 9 ay surmus sence benimde genetik olarak ole olurmu
annenin kaderi kızınadır derler canım benim bi arkadaşımda 9 ay demesekte 7 ay boyunca kustu artık kan geliyordu boğazından anneside öyleymiş ama doğumları çok kolay oldu rabbim bi yerden bi kolaylık veriyor 2 çocuğunuda pırt diye iki ıkınmada doğurdu hatta bi tanesinde doğumhaneye zor yetişti :)

Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursa
bence serum taktır gene en azından güç toplarsın ilk üç ay beslenmenin bebeğe bi etkisi yok zaten senden alcağını alıyo zayıf kalcak diye düşünme dur bakalım ilk üç ayı bi atlatta..

bende tam tersi duymuştum kese sağdaysa kız diye biliyodum ama hiç sormadım dra

kızlar bebeğim 6+2 henüz kalp atışını duyamadık doktor erken dedi ama aranızda duyanlar var bu haftadayken endişe etmelimiyim
vajinal muayenemi yaptı canım karındanmı baktı

Selam kızlar... Nasılsınız bakalım. Çalışan anne adayları, gün içinde benim çok uykum geliyor. Ve uykum gelince performansım düşüyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda

aniden uyku bastırması bende de felaket işyerinde kalkıp geziniyorum çok uyku bastırınca akşam da oğlumla birlikte 20:30 da uyur oldum gözümü açamıyorum

Doktorunuz vitamin başlıyor. akşama kadar yorgunluk ve uyku hissetmiyorum ben. ama akşam erken yatıyorum. verdiği omega hapı içerisinde çok farklı vitaminler var. bu enerjik yapıyor insanı ama tabi biraz iştah da açıyor

Arkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
Birde hamilelikten önce bende saçma bir bulantı başlamıştı, folik asitten olabilir mi diye sorduğumda doktor olur tabi dedi. folik asit kullanımını kesince geçti. hamilelikte mecbur tekrar kullanacağım için durumu takibimi yapan doktora söyledim o az bulantı yapan birşey verdi bana

Henüz folik asit ve b vitamini haricinde bir vitamin vermedi doktorum , bilemiyorum ki

Ankarada bir kaç doktor belirli haftadan sonra kabul etmiyorlar gebe takibini. bunu da göz önüne almanızı öneririm. şu an için erken ama iki taramadan sonra gitmek istediğiniz doktor kabul etmeyebilir. konuşurken bunu da sorun

evet haklısın biraz acele etmek de gerek dimi.. inşallah buluruz ya gönlümüze sineni

kızlar bişey soracam herkes özel hastaneye mi gidiyo devlet hastanesine giden var mı ben ilk çocuğumda devlet hastanesine gitmiştim o zaman bu kadar detaylı bilmiyordum kalp atışının kesenin ne zaman olduğunu yarın yine devlet hastanesine gidecem acaba kalp atışlarını falan söylüyor mu doktorlar bana ilk çocuğumda söylememişti gerçi o zaman başka hastaneye gitmiştim, şimdi başka devlete gidecem

bence doktoruna göre değişiyor ama devlet hastanelerinin genelde tavrı belli çalışanlarının
çok bilgi alamıyorsun

bence doktoruna göre değişiyor ama devlet hastanelerinin genelde tavrı belli çalışanlarının
çok bilgi alamıyorsun
belki çok erken olduğu için ultrasona bile almayabilir sadece kan tahlili bile olabilir ilk çocukta ne güzel hiç bişey bilmeden doğurdum bunu bilmek biraz sıkıntılı ya

Ne kadar da çok konuşulmuş yahu okumaktan gözlerim şaşı oldu
Benim durum gayet normal seyrediyor artık gecelri karnım rahat ağrı sızı olmuyor
Sadece gün içinde yorgunum uyku hali de sanki yavaş yavaş bitiyor
Göğüsler halen aynı agriyla devam ediyor ama vücudum artık alıştı
Yemek yemekte sıkıntı cekmiyorum
Gece ve sabah çok acikarak uyanıyorum yanımda salatalık domates peynirle yatıyorum
Allahtan gün içinde çok iştahlı değilim nornal şekilde yiyorum
Öyle ışte anlatasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…