annenin kaderi kızınadır derler canım benim bi arkadaşımda 9 ay demesekte 7 ay boyunca kustu artık kan geliyordu boğazından anneside öyleymiş ama doğumları çok kolay oldu rabbim bi yerden bi kolaylık veriyor 2 çocuğunuda pırt diye iki ıkınmada doğurdu hatta bi tanesinde doğumhaneye zor yetişti :)Suyu unuttum o ne kisadexe ilac alirken bi yudum iciyorum korkumdan. Annemin 9 ay surmus sence benimde genetik olarak ole olurmu
bence serum taktır gene en azından güç toplarsın ilk üç ay beslenmenin bebeğe bi etkisi yok zaten senden alcağını alıyo zayıf kalcak diye düşünme dur bakalım ilk üç ayı bi atlatta..Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursa
bende tam tersi duymuştum kese sağdaysa kız diye biliyodum ama hiç sormadım draMerhaba hanimlar umarim durumlar iyidir biz iyiyiz iştahsizlik sinirlarda . Mide bulantisi hafif . Cok sukur dun gittik ulturasona girdik melegim iyi coksukur fasulye kadar kalp atislarinida duyduk bin şükür bugun 6+2 olduk cok sukur.
Benim hesabima gore 6+6 ydi ama ulturason 6+1 cikardi dun 4 gun oynuyor arada . Normalde 14 aralik dogumdu simdi oldu 27 aralik cok karmasik biseykizlar kimin bebegi solda benim bebegim solda sol olunca kiz diyorlar ne kadar dogru
vajinal muayenemi yaptı canım karındanmı baktıkızlar bebeğim 6+2 henüz kalp atışını duyamadık doktor erken dedi ama aranızda duyanlar var bu haftadayken endişe etmelimiyim
Selam kızlar... Nasılsınız bakalım. Çalışan anne adayları, gün içinde benim çok uykum geliyor. Ve uykum gelince performansım düşüyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda
Doktorunuz vitamin başlıyor. akşama kadar yorgunluk ve uyku hissetmiyorum ben. ama akşam erken yatıyorum. verdiği omega hapı içerisinde çok farklı vitaminler var. bu enerjik yapıyor insanı ama tabi biraz iştah da açıyorSelam kızlar... Nasılsınız bakalım. Çalışan anne adayları, gün içinde benim çok uykum geliyor. Ve uykum gelince performansım düşüyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda
Bulantı bilekliği denediniz mi. tam kesmiyor ama bayağı hafifletiyor..Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursa
Birde hamilelikten önce bende saçma bir bulantı başlamıştı, folik asitten olabilir mi diye sorduğumda doktor olur tabi dedi. folik asit kullanımını kesince geçti. hamilelikte mecbur tekrar kullanacağım için durumu takibimi yapan doktora söyledim o az bulantı yapan birşey verdi banaArkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
Henüz folik asit ve b vitamini haricinde bir vitamin vermedi doktorum , bilemiyorum kiDoktorunuz vitamin başlıyor. akşama kadar yorgunluk ve uyku hissetmiyorum ben. ama akşam erken yatıyorum. verdiği omega hapı içerisinde çok farklı vitaminler var. bu enerjik yapıyor insanı ama tabi biraz iştah da açıyor
Ankarada bir kaç doktor belirli haftadan sonra kabul etmiyorlar gebe takibini. bunu da göz önüne almanızı öneririm. şu an için erken ama iki taramadan sonra gitmek istediğiniz doktor kabul etmeyebilir. konuşurken bunu da sorunevet biliyorum yeni doğan yoğunbakımı doktorun ulaşılabilirliği hastanenin sgk anlaşması ve fiyatlar da işin içine gitrince bayaağı bir çok bilinmeyenli denklem oluveriyor malesef.. galiba bir kaç dr gezmeden karar veremicem... hayırlısı inşallah
bir dahaki kontrole sorabilirsiniz. benim doktorumun eşi de hamileymiş, ben sormadan her şeyi düşünüyor sağolsun :)Henüz folik asit ve b vitamini haricinde bir vitamin vermedi doktorum , bilemiyorum ki
Ankarada bir kaç doktor belirli haftadan sonra kabul etmiyorlar gebe takibini. bunu da göz önüne almanızı öneririm. şu an için erken ama iki taramadan sonra gitmek istediğiniz doktor kabul etmeyebilir. konuşurken bunu da sorun
ben de öleyim.. Kafam sepet gibi şu anda gözüm açık ama ben uyuyorum. zzzzSelam kızlar... Nasılsınız bakalım. Çalışan anne adayları, gün içinde benim çok uykum geliyor. Ve uykum gelince performansım düşüyor. Siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda
bence doktoruna göre değişiyor ama devlet hastanelerinin genelde tavrı belli çalışanlarınınkızlar bişey soracam herkes özel hastaneye mi gidiyo devlet hastanesine giden var mı ben ilk çocuğumda devlet hastanesine gitmiştim o zaman bu kadar detaylı bilmiyordum kalp atışının kesenin ne zaman olduğunu yarın yine devlet hastanesine gidecem acaba kalp atışlarını falan söylüyor mu doktorlar bana ilk çocuğumda söylememişti gerçi o zaman başka hastaneye gitmiştim, şimdi başka devlete gidecem
belki çok erken olduğu için ultrasona bile almayabilir sadece kan tahlili bile olabilir ilk çocukta ne güzel hiç bişey bilmeden doğurdum bunu bilmek biraz sıkıntılı yabence doktoruna göre değişiyor ama devlet hastanelerinin genelde tavrı belli çalışanlarının
çok bilgi alamıyorsun
Benimde 9 ay sürdü anneminde öyle imiş ama merak etme 9 ay bu kadar berbat sürmüyor cnmSuyu unuttum o ne kisadexe ilac alirken bi yudum iciyorum korkumdan. Annemin 9 ay surmus sence benimde genetik olarak ole olurmu
Dünden beri sol benimde canım yazmıştım hatta dün buraya normaldir insallahBugün kızlar Sağ kasığım ciddi şekilde ağrıyor arasıra bıçak saplanması gibi bir ağrı
Çok evhamlı biri değilimdir acaba neden ?
aynı şey bende de oluyor ama ben kesenin orada olmadığına eminim. ikinci regli zamanı geldiği için mi acaba diye düşünüyorum.Bugün kızlar Sağ kasığım ciddi şekilde ağrıyor arasıra bıçak saplanması gibi bir ağrı
Çok evhamlı biri değilimdir acaba neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?