• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bende bulanti olmaz diyerek boyuk konuwmamin ardindan feci haldeyim bulanti kusma biwey yiyemiyorum yada yemiyorum arti 2 kere cok fena duwtum baw donmesinden ilkinde sag tarafim kol bacak mos mor dunde kafami vurdum kawimin ustu gorulecek gibi deyil.. artik yalniz olmiyim diye kac gundur ewimin kardewindedeyim sabahtan akwama ..bakalim hayirlisi

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun, üzüldüm canım, Allah beterinden saklasın. Tansiyonun mu düşüyor ne oluyor bu kadar. Ben de ne güzel bulantı yok diyordum. Ufak ufak başlıyorum demeye başladı.

İyiyim Canım annemde kalıyorum mecburen başka türlü aç geziyorum sen nasılsın
Ben evdeyim cagriolar gel ben gelemiyorum diye ama gidemem nasi gtcem . Ayni devam ediyo :( sabah artik o kadarki bos mide haliyle oz suyu cikmaya basladi :( bu bi ay gecene kdr ben ölcem bunu anladim. Valla hayatla bagim koptu bittim yani. Kendimi falan biraktim 2 haftadir kalk yataktan yat yataga bulansin bulansin bulansin... hayat felsem bu oldu

Babe bebek urunlerinin boyasi eczanelerde satiliyor
tmm cnm aklımda kalsın

AzRASILAM AzRASILAM :KK200: çok teşekkürler isterim tabi bilgilerimi yazıyorum :) Hoppa

İstanbul ~ yaş 26 ~sat 24 mart ~ 29.12.2016
Hoşgeldiniz birazdan ekleyim
kaçıncı çocuk

Merhabalar ben de 2016 aralık annesi olmayı ümit ediyorum inşallah.Nasılsınız?
25 yaşındayım, 20 aylık evliyiz, inşallah ilk gebeliğim olacak, öncesinde şubat ayında bir düşüğüm var. Adanada yaşıyorum.
son adet tarihim 14 mart, iki hafta önce doktora gittiğimizde kese oluşmuştu çok şükür.bu perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz Rabbim nasip ederse.Hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerizi, sağlıklı gebelikler diliyorum :anneadayı:
İnşallah
Bekliyoruz :)

Günaydın kızlar, SAT a göre 6+1 günümüzdeyiz susamla. Pardon artık elma çekirdeğimle. Dün hastaneye gittim. Karından ultrasonla keseyi gördü ama bebeği göremedi. Hadi riske atmayalım alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebiş görüldü. Kalp atışı olarak bir şeyle var ama acele etmeyelim 10 gün sonra gel dedi. Ben baktım ekrana herhangi bir şey algılayamadım. Evet boyunu ölçtüğü karartıyı gördüm ama onun bebeğimiz olduğu fikri çok değişik. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Bize emanet canlara zeval vermeden dünyaya getirmeyi nasip etsin. Mucize bu. Bizim bebeğimiz aşılama sonrası tedavi bebeği. Ben hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamayacağım gibi karamsardım. Çok şükür rabbim bize de yaşattı. İnşallah hayırlısı ile tamamlarız bu günleri.
Bu arada perşembeden beri girememiştim. O kadar çok yazı vardı ki ancak dün sadece okuyabildim. Maalesef bebeğini düşüren, keseyi aldırmak zorunda kalan, kanaması olması sebebiyle hastanede yatan çok bebekleri sağlıklı, bulantı sıkıntısı zirve yapmış, yorgun bitkin arkadaşların yazılarını görünce içim üzüldü. Ben tedaviyle bebek sahibi olanlar hep bunun bir sınav olduğunu inşallah bebeklerimiz ile ödüllendirileceğimizi umut ederek sıkıntılı günler yaşadık. Şimdi de bebeklerimiz ile sınanmaya devam ediyoruz. Tabiki en acısı kayıp. Rabbim sabır versin hepsine. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleri onları eksik bırakmadan gelir. İnşallah bizlerin de bebekleri sağlıklı bir şekilde bizlerle bu yolda devam ederler.
Hani herkes hamilelik belirti ve sıkıntılarını yazmış ya. Bende yazayım. Hiç bir belirtim yok. Galiba erken olduğundan. Sadece tatlı sevevn ben, bu aralar tatlı değil normal sebze meyve yemekten sevk alıyorum. Hamilelikle alakası var mı emin değilim birde sağ ayak bileğim ve alt bacağımda yel girme ağrısı var. Sabah yataktan indim. Bi süre basamadım resmen.
AzRASILAM AzRASILAM kalp atışını duyduktan sonra mı eklemek daha doğru bilemiyorum ama şimdilik Aralık 2016 annesi olarak benide listene ekleyebilirsen sevinirim.
Tuğba
34 Yaşındayım
SAT:14.03.2016
Tahmini Doğum:18.12.2016
Ankara
İlk bebeğim olacak inşallah

Hepinize güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle, yavrularınızla beraber...
Çok güzel bir yazı ile giriş yapmışsınız
emek ve zorlukla elde edildiği için haliyle çok çok daha kıymetli
hepsi ALLAHın emaneti
Sağ salim kavuşmak ümidiyle
ekliyorum :)

Ben evdeyim cagriolar gel ben gelemiyorum diye ama gidemem nasi gtcem . Ayni devam ediyo :KK43: sabah artik o kadarki bos mide haliyle oz suyu cikmaya basladi :KK43: bu bi ay gecene kdr ben ölcem bunu anladim. Valla hayatla bagim koptu bittim yani. Kendimi falan biraktim 2 haftadir kalk yataktan yat yataga bulansin bulansin bulansin... hayat felsem bu oldu
Bide yuzum bozulmaya basladi. Sivilce putur falan

Hoşgeldin canım, ne kadar güzel yazmışsın, su gibi soluk almadan okudum yazını. Rabbim senin de yardımcın olsun, hepimizin de. Ben henüz pambıkla da müşerref olamadım, pıtpıt kalp atışlarıyla da. Bu hafta gideceğim kısmetse. İnşallah mutlulukla, sağlıkla devam edecek bu süreci hep beraber yaşayacağız ve paylaşacağız . Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
Hoşbulduk canım. Pambıkınla tanışmana az kalmış. Bu arada Amin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Ole koca koca degilde kucuk kucuk cikiyo yani . Ben te ogrenmeden oncesinde boleydi . Yuzumde kizariklikla yanaklarimda al al durumlar sivilceler flan
Benimkiler büyük malesef.Bulantilarin başlamış çok zor bir dönem ben ilk gebeligimde ilk 3 ay sarı su kusardım galete yiyebiliyorum sadece dene istersen

Benimkiler büyük malesef.Bulantilarin başlamış çok zor bir dönem ben ilk gebeligimde ilk 3 ay sarı su kusardım galete yiyebiliyorum sadece dene istersen
:( off bittim canim bittim. Artik hayattan sogudum hakkartten hic hamile gbi falan degilim. Hasta gibiyim yatalak. Sabah daha siddetli olmakla birlikte gun boyu devam ediyo.. bazen midenin kabul etmeyecgi ama canim istedigi bse yiorum ama yok tutmuo onu rahatsiz edioda edio gidip zorla cikariyorum :( su falanda icmiyorum iki haftadir ancak ilaclari alirken iste . Ondan haric kana kana bi su icemedim . Nolcak bu gidisim bilmiyorum. Her an dusup gitcek gibiyim hic biseymi iyi gelmez ya hic bise iyi gelmiyo. ;( hergun bi posta agit yakiyorum:mad::mad:

tmm cnm aklımda kalsın

Hoşgeldiniz birazdan ekleyim
kaçıncı çocuk

İnşallah
Bekliyoruz :)

Çok güzel bir yazı ile giriş yapmışsınız
emek ve zorlukla elde edildiği için haliyle çok çok daha kıymetli
hepsi ALLAHın emaneti
Sağ salim kavuşmak ümidiyle
ekliyorum :)
Herkesin yavrusu kendine değerli ama, mesela hastaneye gittiğimizde bile daha farklı oluyor. Dün normal ultrasonla bakıldı. Sonra detay ultrasona gönderdi doktorum. Birde onlar bakıp emin olsunlar diye. Devlet hastanesinde bilirsiniz belki burada asistanlar bakıyor. Tam asistan beni detaya gönderirken hocası geldi. Detaya göndermen için erken, bekle biraz çocuğun varlığı netleşsin dedi. Sonra vardır ya doktor terimleri ile süslü o dille başladılar bir şeyler konuşmaya. 6 yıl kadar uzun süre okumalarının sebebi bu bence. Bizler anlamayalım diye. Saf saf onlar senin hakkında ne hüküm verecekler diye anlamaya çalışır gözlerle bi asistana bi hocaya baktım. Tabiki hiç bir şey anlamadan. Sonra hoca bana döndü. Tedaviyle olmuş bebeğiniz sizinki değerlidir. Sizi erken gönderelim de içiniz rahat etsin dedi. O kadar utandım ki o an. Sanki haksızlık yapıyorum gibi. Eşime anlattım. Değerli tabi dedi. Dünyayı yıkarım ben onun için. Ben de içimden dua ettim rabbim zoruna gitmesin diye. Evet nice zorluklar çekerek oldu ama benim ki de sizinkiler kadar değerli sizinkiler kadar mucizevi. Ne eksik ne fazla. Sizinkiler gibi sadece rabbimin emaneti. İnşallah sağlıklı sıhhatli bizler için yaratmış olur rabbim, kendi için yaratmış olup zamansız almaz bizlerden emanetini.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bende bulanti olmaz diyerek boyuk konuwmamin ardindan feci haldeyim bulanti kusma biwey yiyemiyorum yada yemiyorum arti 2 kere cok fena duwtum baw donmesinden ilkinde sag tarafim kol bacak mos mor dunde kafami vurdum kawimin ustu gorulecek gibi deyil.. artik yalniz olmiyim diye kac gundur ewimin kardewindedeyim sabahtan akwama ..bakalim hayirlisi
aman dikkat et kendine. birilerinin yanına gitmen iyi olmuş. dediğin gibi hayırlısı bakalım.

günaydın kızlar deliricem dr bulamıyorum şuan perşembe gnüne alınmış iki ayrı hastane ve iki ayrı dr dan randevum var ve her an arayuıp ikisini de iptal edebilirm. ikincişde dr seçmek daha zormuş:S

Herkesin yavrusu kendine değerli ama, mesela hastaneye gittiğimizde bile daha farklı oluyor. Dün normal ultrasonla bakıldı. Sonra detay ultrasona gönderdi doktorum. Birde onlar bakıp emin olsunlar diye. Devlet hastanesinde bilirsiniz belki burada asistanlar bakıyor. Tam asistan beni detaya gönderirken hocası geldi. Detaya göndermen için erken, bekle biraz çocuğun varlığı netleşsin dedi. Sonra vardır ya doktor terimleri ile süslü o dille başladılar bir şeyler konuşmaya. 6 yıl kadar uzun süre okumalarının sebebi bu bence. Bizler anlamayalım diye. Saf saf onlar senin hakkında ne hüküm verecekler diye anlamaya çalışır gözlerle bi asistana bi hocaya baktım. Tabiki hiç bir şey anlamadan. Sonra hoca bana döndü. Tedaviyle olmuş bebeğiniz sizinki değerlidir. Sizi erken gönderelim de içiniz rahat etsin dedi. O kadar utandım ki o an. Sanki haksızlık yapıyorum gibi. Eşime anlattım. Değerli tabi dedi. Dünyayı yıkarım ben onun için. Ben de içimden dua ettim rabbim zoruna gitmesin diye. Evet nice zorluklar çekerek oldu ama benim ki de sizinkiler kadar değerli sizinkiler kadar mucizevi. Ne eksik ne fazla. Sizinkiler gibi sadece rabbimin emaneti. İnşallah sağlıklı sıhhatli bizler için yaratmış olur rabbim, kendi için yaratmış olup zamansız almaz bizlerden emanetini.
Amin İnşallah
Duygularınızı çok güzel yansıtıyorsunuz :)
Hepimiz Sağ selamet kavuşalım inşallah
Bir serüvenin başındayız Tabii iş doğurmakla bitmiyor sonrası çok çok daha önemli

günaydın kızlar deliricem dr bulamıyorum şuan perşembe gnüne alınmış iki ayrı hastane ve iki ayrı dr dan randevum var ve her an arayuıp ikisini de iptal edebilirm. ikincişde dr seçmek daha zormuş:S
doktor seçince bir çok kıstas vardır en öncelikle hastanın dilinden anlayıp yeteri kadar karşılık verebiliyor mu ?
ilgi alakası nasıl,
daha sonra hastane seçimi hijyeni, ulaşımı, odaları
Hepsi etken bence
Göz önünde bulundurun tercih sizin

:KK43: off bittim canim bittim. Artik hayattan sogudum hakkartten hic hamile gbi falan degilim. Hasta gibiyim yatalak. Sabah daha siddetli olmakla birlikte gun boyu devam ediyo.. bazen midenin kabul etmeyecgi ama canim istedigi bse yiorum ama yok tutmuo onu rahatsiz edioda edio gidip zorla cikariyorum :KK43: su falanda icmiyorum iki haftadir ancak ilaclari alirken iste . Ondan haric kana kana bi su icemedim . Nolcak bu gidisim bilmiyorum. Her an dusup gitcek gibiyim hic biseymi iyi gelmez ya hic bise iyi gelmiyo. ;( hergun bi posta agit yakiyorum:mad::mad:
O kadar iyi anlıyorm inan canim ilk 3 ay 4 kilo verdim sırf bu yüzden ama merak etme şiddeti azalacak ya da bedenin alışacak bulantı ile yaşamaya birde dene yanıl buluyorsun mideni bastıracak birşey Allah kolaylık versin canım boş mideye su içince de midem bulandırdı benim

doktor seçince bir çok kıstas vardır en öncelikle hastanın dilinden anlayıp yeteri kadar karşılık verebiliyor mu ?
ilgi alakası nasıl,
daha sonra hastane seçimi hijyeni, ulaşımı, odaları
Hepsi etken bence
Göz önünde bulundurun tercih sizin

evet biliyorum yeni doğan yoğunbakımı doktorun ulaşılabilirliği hastanenin sgk anlaşması ve fiyatlar da işin içine gitrince bayaağı bir çok bilinmeyenli denklem oluveriyor malesef.. galiba bir kaç dr gezmeden karar veremicem... hayırlısı inşallah

evet biliyorum yeni doğan yoğunbakımı doktorun ulaşılabilirliği hastanenin sgk anlaşması ve fiyatlar da işin içine gitrince bayaağı bir çok bilinmeyenli denklem oluveriyor malesef.. galiba bir kaç dr gezmeden karar veremicem... hayırlısı inşallah
Daha başlardasınız karar verme zamanınız var bir kaçını deneyebilirsiniz

Back