2016 Aralık Anneleri

hg canim aramıza Rabbim bebeğini sağlıkla kucagina almayida nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende37 yasinda 18 sene sonra tupbebekle bu duyguyu tattım bebeklerimiz tabi değerli hepimizinki de ama normal hamile kalanlar 2. çocuğuna hamile kalan lar var tedavi süreci daha zor her günü daha stresli benim bebegimi görünen kadr geçen 6 haftam 6 ay gibi gecti midem de bulaniyor ama bu duyguya da şükrediyorum Rabbim bebeklerimizi korusun ve evlat isteyen bütün anne adaylarına tez zamandı annelik duygusunu tattirsin inş.

Selamlar günaydınlar
Sersem halsiz bunalımlı bir sabah için selametle
Cuma Dr günümüz var kalp atısı dinliceZ ınsallah
Kızlar Bebek icin hatime başlayanlar varmı ben basladım cok sukur Ramazan'ın sonu na bitirmeyi planlıyorum sonra bir daha başlayıp Onuda doguma kdr bitirmeyi planlıyorum ınsl kolaylıkla olur kafamı kaldıramıyorum bugünlerde okuyamıyorum o yüzde.

Hayırlı uğurlu oldun bebeğiniz, elbette bütün bebekler değerlidir ancak doğal yolla hamile kalabilen tekrar kalabilir vs gibi nedenlerle tedavi ile olan bebekler "değerli" Bebek olarak kabul edilir, bu diğer bebeklerin değersiz olduğundan değil de zaten zor elde edilmiş, uğraşılmış, tedavi için emek çekilmiş bir bebek dünyaya geleceğindendir, bu yüzden de doğum servislerinde bile çok dikkat ederler hem bebeğe hem anneye. Hatta normal doğumda herhangi bir risk olmasın diye çoğunlukla sezeryana yönlendirilir değerli bebekler. Bundan dolayı utanmayın, ne güzel Allah size de nasip etmiş. İnşallah buradaki bütün anne adayları olarak bebeklerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza alırız :)

deniycem tabiki.. siz karar verdiniz mi peki
Doktora karar verdim hastane o kadar içime sinmedi ama yenidoğan bakım ünitesi var ALLAH düşürmesin de

Maşallah ALLAH KABUL ETSİN
Aslında ben geçende şöyle düşündüm isteyen arkadaşlar perşembe günü yasin okusak cuma günü bağışlamasını bilen bir arkadaşımız toplu bir şekilde bağış yapsa adımıza

en azından dr içinize sinmiş ne güzel. inşallah sağ salim kucağımıza alırız..

Kızlar günaydın benim boğazımda sürekli yaralar çıkar geçen hafta doktoruma söyledim kullandığım bir krem var dedim kullanabilirsin bişey olmaz dedi bugün aile hekimim de 1 defadan fazla kullanma dedi ben geçen hafta doğum doktoru kullan deyince 4 gün üst üste kullandım bugün aile hekimi böyle deyince moralim bozuldu umarım bebişe bir zararı dokunmamıştır.

Suyu unuttum o ne ki sadexe ilac alirken bi yudum iciyorum korkumdan. Annemin 9 ay surmus sence benimde genetik olarak ole olurmu

Arkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.

uzman dr daha iyi bilir bnce

Arkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
annemde hiç çatlak oluşmamış bnm ilk gebelikte oluştu sanmıyorum onla alakasını
doktor bu durumda serum verir size vermedimi
çünkü şuan normal hayat yaşayamaz olmuşsunuz

Çok üzüldüm acaba hastaneye gidip serum mu taktırsanız beslenebilmek için? Çok geçmiş olsun.

Aynen benim annem de böyle olmuş, bana hamileliğinde sadece siyah zeytin yiyormuş. 9 ay boyunca kusmuş durmuş. Ben de ufacık doğmuşum zaten zamanında doğmama rağmen. Ben de çok korkuyorum anneme benzemekten, üç dört gündür benim de başladı bulantı kusmalar. Çok mecbur kalırsan metpamid içebilirsin demişti doktorum, dayanmaya çalışıyorum bende ama su beni de çok kötü yapıyor. Çok susamama rağmen kana kana su içemiyorum, en çok özlediğim su içmek hatta. Allah yardımcımız olsun :)

Bende kızımda öyleydim doğum sancısı çekerken bile istifra ettim annem benim kadar şiddetli değilmiş ama şimdiki hamileliğimde tık yok daha şükür Zaman'la insan böyle yaşamaya alışıyor hem bu şiddette gitmiycek merak etme

V
Eger benzediysem öldugumun resmidir diye dusunuyorum :.(

Çok üzüldüm acaba hastaneye gidip serum mu taktırsanız beslenebilmek için? Çok geçmiş olsun.
Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursa

Aynen annemde ole dedi. 9 ay devam edince bebek kucuk kaliomus haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…