hg canim aramıza Rabbim bebeğini sağlıkla kucagina almayida nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende37 yasinda 18 sene sonra tupbebekle bu duyguyu tattım bebeklerimiz tabi değerli hepimizinki de ama normal hamile kalanlar 2. çocuğuna hamile kalan lar var tedavi süreci daha zor her günü daha stresli benim bebegimi görünen kadr geçen 6 haftam 6 ay gibi gecti midem de bulaniyor ama bu duyguya da şükrediyorum Rabbim bebeklerimizi korusun ve evlat isteyen bütün anne adaylarına tez zamandı annelik duygusunu tattirsin inş.Herkesin yavrusu kendine değerli ama, mesela hastaneye gittiğimizde bile daha farklı oluyor. Dün normal ultrasonla bakıldı. Sonra detay ultrasona gönderdi doktorum. Birde onlar bakıp emin olsunlar diye. Devlet hastanesinde bilirsiniz belki burada asistanlar bakıyor. Tam asistan beni detaya gönderirken hocası geldi. Detaya göndermen için erken, bekle biraz çocuğun varlığı netleşsin dedi. Sonra vardır ya doktor terimleri ile süslü o dille başladılar bir şeyler konuşmaya. 6 yıl kadar uzun süre okumalarının sebebi bu bence. Bizler anlamayalım diye. Saf saf onlar senin hakkında ne hüküm verecekler diye anlamaya çalışır gözlerle bi asistana bi hocaya baktım. Tabiki hiç bir şey anlamadan. Sonra hoca bana döndü. Tedaviyle olmuş bebeğiniz sizinki değerlidir. Sizi erken gönderelim de içiniz rahat etsin dedi. O kadar utandım ki o an. Sanki haksızlık yapıyorum gibi. Eşime anlattım. Değerli tabi dedi. Dünyayı yıkarım ben onun için. Ben de içimden dua ettim rabbim zoruna gitmesin diye. Evet nice zorluklar çekerek oldu ama benim ki de sizinkiler kadar değerli sizinkiler kadar mucizevi. Ne eksik ne fazla. Sizinkiler gibi sadece rabbimin emaneti. İnşallah sağlıklı sıhhatli bizler için yaratmış olur rabbim, kendi için yaratmış olup zamansız almaz bizlerden emanetini.
deniycem tabiki.. siz karar verdiniz mi pekiDaha başlardasınız karar verme zamanınız var bir kaçını deneyebilirsiniz
Herkesin yavrusu kendine değerli ama, mesela hastaneye gittiğimizde bile daha farklı oluyor. Dün normal ultrasonla bakıldı. Sonra detay ultrasona gönderdi doktorum. Birde onlar bakıp emin olsunlar diye. Devlet hastanesinde bilirsiniz belki burada asistanlar bakıyor. Tam asistan beni detaya gönderirken hocası geldi. Detaya göndermen için erken, bekle biraz çocuğun varlığı netleşsin dedi. Sonra vardır ya doktor terimleri ile süslü o dille başladılar bir şeyler konuşmaya. 6 yıl kadar uzun süre okumalarının sebebi bu bence. Bizler anlamayalım diye. Saf saf onlar senin hakkında ne hüküm verecekler diye anlamaya çalışır gözlerle bi asistana bi hocaya baktım. Tabiki hiç bir şey anlamadan. Sonra hoca bana döndü. Tedaviyle olmuş bebeğiniz sizinki değerlidir. Sizi erken gönderelim de içiniz rahat etsin dedi. O kadar utandım ki o an. Sanki haksızlık yapıyorum gibi. Eşime anlattım. Değerli tabi dedi. Dünyayı yıkarım ben onun için. Ben de içimden dua ettim rabbim zoruna gitmesin diye. Evet nice zorluklar çekerek oldu ama benim ki de sizinkiler kadar değerli sizinkiler kadar mucizevi. Ne eksik ne fazla. Sizinkiler gibi sadece rabbimin emaneti. İnşallah sağlıklı sıhhatli bizler için yaratmış olur rabbim, kendi için yaratmış olup zamansız almaz bizlerden emanetini.
Değil mi? Ben işe süt getiriyorum bir süredir. Ama bu aralar tiksinme geldi sütten. Pek içememeye başladım. Limonlu su, ayran falan içmeye çalışıyorum.
Doktora karar verdim hastane o kadar içime sinmedi ama yenidoğan bakım ünitesi var ALLAH düşürmesin dedeniycem tabiki.. siz karar verdiniz mi peki
Maşallah ALLAH KABUL ETSİNSelamlar günaydınlar
Sersem halsiz bunalımlı bir sabah için selametle
Cuma Dr günümüz var kalp atısı dinliceZ ınsallah
Kızlar Bebek icin hatime başlayanlar varmı ben basladım cok sukur Ramazan'ın sonu na bitirmeyi planlıyorum sonra bir daha başlayıp Onuda doguma kdr bitirmeyi planlıyorum ınsl kolaylıkla olur kafamı kaldıramıyorum bugünlerde okuyamıyorum o yüzde.
Doktora karar verdim hastane o kadar içime sinmedi ama yenidoğan bakım ünitesi var ALLAH düşürmesin de
Maşallah ALLAH KABUL ETSİN
Aslında ben geçende şöyle düşündüm isteyen arkadaşlar perşembe günü yasin okusak cuma günü bağışlamasını bilen bir arkadaşımız toplu bir şekilde bağış yapsa adımıza
Suyu unuttum o ne kiO kadar iyi anlıyorm inan canim ilk 3 ay 4 kilo verdim sırf bu yüzden ama merak etme şiddeti azalacak ya da bedenin alışacak bulantı ile yaşamaya birde dene yanıl buluyorsun mideni bastıracak birşey Allah kolaylık versin canım boş mideye su içince de midem bulandırdı benim
uzman dr daha iyi bilir bnceKızlar günaydın benim boğazımda sürekli yaralar çıkar geçen hafta doktoruma söyledim kullandığım bir krem var dedim kullanabilirsin bişey olmaz dedi bugün aile hekimim de 1 defadan fazla kullanma dedi ben geçen hafta doğum doktoru kullan deyince 4 gün üst üste kullandım bugün aile hekimi böyle deyince moralim bozuldu umarım bebişe bir zararı dokunmamıştır.
annemde hiç çatlak oluşmamış bnm ilk gebelikte oluştu sanmıyorum onla alakasınıArkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
Amin canım aminİnşallah canım, inşallah. Allah bizim de, tüm bebişlerini bekleyenlerinde yardımcısı olsun.
Çok üzüldüm acaba hastaneye gidip serum mu taktırsanız beslenebilmek için? Çok geçmiş olsun.off bittim canim bittim. Artik hayattan sogudum hakkartten hic hamile gbi falan degilim. Hasta gibiyim yatalak. Sabah daha siddetli olmakla birlikte gun boyu devam ediyo.. bazen midenin kabul etmeyecgi ama canim istedigi bse yiorum ama yok tutmuo onu rahatsiz edioda edio gidip zorla cikariyorum su falanda icmiyorum iki haftadir ancak ilaclari alirken iste . Ondan haric kana kana bi su icemedim . Nolcak bu gidisim bilmiyorum. Her an dusup gitcek gibiyim hic biseymi iyi gelmez ya hic bise iyi gelmiyo. ;( hergun bi posta agit yakiyorum
Arkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
Arkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
Bende kızımda öyleydim doğum sancısı çekerken bile istifra ettim annem benim kadar şiddetli değilmiş ama şimdiki hamileliğimde tık yok daha şükür Zaman'la insan böyle yaşamaya alışıyor hem bu şiddette gitmiycek merak etmeArkadaslar bi sorum olcak. Annemin 9 ay bulantisi surmus kusmasida. Hic hafiflememis. Sizce benim de ole olurmu bole olanlar yada annesi olup kendi olmayanlar varmi acaba smdide bunu merak ediyorum.
Eger benzediysem öldugumun resmidir diye dusunuyorum :.(Aynen benim annem de böyle olmuş, bana hamileliğinde sadece siyah zeytin yiyormuş. 9 ay boyunca kusmuş durmuş. Ben de ufacık doğmuşum zaten zamanında doğmama rağmen. Ben de çok korkuyorum anneme benzemekten, üç dört gündür benim de başladı bulantı kusmalar. Çok mecbur kalırsan metpamid içebilirsin demişti doktorum, dayanmaya çalışıyorum bende ama su beni de çok kötü yapıyor. Çok susamama rağmen kana kana su içemiyorum, en çok özlediğim su içmek hatta. Allah yardımcımız olsun :)
Gecen gun 1000 cc takti metpamid le biseyi karistirip gene gitsem gene yapar diye dusunuyorum. Su falan kesinlikle icemiorum yedigimde iki lokma bse. Oda durursaÇok üzüldüm acaba hastaneye gidip serum mu taktırsanız beslenebilmek için? Çok geçmiş olsun.
Aynen annemde ole dedi. 9 ay devam edince bebek kucuk kaliomus haliyle.Aynen benim annem de böyle olmuş, bana hamileliğinde sadece siyah zeytin yiyormuş. 9 ay boyunca kusmuş durmuş. Ben de ufacık doğmuşum zaten zamanında doğmama rağmen. Ben de çok korkuyorum anneme benzemekten, üç dört gündür benim de başladı bulantı kusmalar. Çok mecbur kalırsan metpamid içebilirsin demişti doktorum, dayanmaya çalışıyorum bende ama su beni de çok kötü yapıyor. Çok susamama rağmen kana kana su içemiyorum, en çok özlediğim su içmek hatta. Allah yardımcımız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?