2016 Aralık Anneleri

bugun hiç iyi değilim çok midem bulanıyo kusmuyorum ama öğür öğür içim dışıma çıktı

Çayda bile ne kadar çok varmış. Sabahları birde öğlen içiyordum onu da azaltcaz bu gidişle :) Süt getirmek lazım işe su içmekten gına geldi :))

Kizlaaarrrr cok heyecanliyim 20 nisan betahcg 251 bugun yaptirdim tekrar 3735 yarin randevum var keseyi gorurmuyuz sizce

Öncelikle tebrikler hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah..sizinle günlerimiz aynı ben perşembe gününe randevu aldım sancım olduğundan dolayı ama o gün bile görebileceğimden şüpheliyim çok aceleci davranıyoruz sanırım:)

Kızlar lütfen biraz sıkın dişinizi ve boya yaptırmayın sonuçta bunlar elde hazırlanmıyor işlemden geçiyor yavrunuz içinde zararlı çok riskli bir durum az dayanın Ben de 34 oldum ama henüz beyazım yok niye böyle beyazladiniz güzeller çok mu stresli işiniz? Brn örtülüyüm gerçi farketmezdi ama yerinizde olsam sabrederdim

Cok tesekkur ederim :) goremesekte bilgi alma amacli gitmek istiyorum artik doktor bi gun verir o zaman goruruz sorun yok saglikli olsunlarda :)

Canım ben hergün yarım saat yürüyorum benim ailem bana yakın havam değişsin diye orda takılıyorum evde sürekli ay acaba kalp sesini duycammı bilmemne diye kendimi geriyorum o yüzden çıkıyorum hep ama sabahları vinç geçmiş gibi oluyorum ilerleyen saatlerde açılıyorum çok şükür.
Senin bat ne benim 8 di ve bu cuma randevum var çok heyecanlıyım

Hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız ve dilerseniz ekleyim sizide listeye :)

Benimde cok var malesef rujla olacak is degil.doktorum bi marka verdi onu kullancam artik.
Canim ben cumartesi doktora gidecem soracaklarım arasında senn dr hangi markayı önerdi
Sabredebildiğim kadar sabredecem bakalım ama eylül de tek kaynımın düğünü var zaten yarım dünya olacam saç berbat saçım iş yüzünden değil canım taa 12 yaşında başladı ırsi herhalde
Doktora sorduk o zaman ani bir sıkıntı stres olabilir demişti babamı 8 yaşında kaybettim o da olabilir
Nasip...

Canim bnde bugun gittim vajinal ulturason yapti 6+1 cikti benim hesabima gorede 6+5 olsun 4 gun oynuyor zaten kesinlesti tam 6+ 1 cok sukur Rabbime bin sukur kalp atislarinida duyduk. Rabbim herkese versin bu duyguyu insallah

Babe bebek urunlerinin boyasi eczanelerde satiliyor

Hosgeldin canim aramiza.hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah.
Bende 2011 nisan annesiyim benimde senin gibi guzel dostluklarim oldu.insalalh burdada oyle oluruz.

Merhabalar kızlar bende sizler gibi nasipse aralik annesi olacagim. Hamileligmi gün gün takip edebilmek icin nereye kaydolmam gerek yardimci olabir midiniz?
Hosgeldin hayirli olsun canim saglikla gelir insallah bebisin.

Ben de 2012 kasım annesiyim ama 2012 aralık annesi olarak başladım 1 aralıkta olacak kızım 25 kasım da dünyaya geldi hayırlı olsun canım Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasıl etsin

Merhabalar kızlar bende sizler gibi nasipse aralik annesi olacagim. Hamileligmi gün gün takip edebilmek icin nereye kaydolmam gerek yardimci olabir midiniz?
Merhaba, eğer hamilelik takvimini kastediyorsanız profil sayfanızda beklenen doğumtarihi yazan kısmı doldurmanız gerekiyor.

nasılsınız kızlar
ne gibi belirtileriniz başladı?
benim doktora göre 6+3 bugün itibariyle. kalp atışı için 10 gün sonra gitceğim

bugün endokrine göründüm. şekerim normal görünüyor şimdilik. tiroid için ilaç kullanıyorum. ama sürekli diyet ve hergün yürüyüş yapmak zorundayım.
bugün sağ kasık ve üst bacağımda damar hassasiyeti hissettim yani sanki üst bacağımı masaya kapıya vs bir yere çarpmışımda morarmış gibi bir acısı var.
henüz başka hiç belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…