Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şöyle bir bilgi var :
Günde 300-400 miligramı geçmemek kaydıyla hamilelik sırasında kafein alımı güvenli olarak kabul edilmektedir.Çay ve kahve gibi içeceklerin içerdiği kafein miktarı demleme ya da hazır olmasına ya da kahvenin türüne göre değişebilir. Sanılanın aksine kola dışındaki pek çok meşrubatta da kafein bulunmaktadır. Aşağıdaki tabloyu inceleyerek sık tüketilen bazı maddelerin kafein içeriklerini kontrol edebilirsiniz. Sonuçta aslında farkında olmadan ne kadar fazla kafein aldığınızı göreceksiniz.
Madde
Miktar Kafein
Filtre kahve 1 fincan 135-200 mg
Espresso 1 fincan 100 mg
Cappuccino 1 fincan 100 mg
Hazır kahve 150 cc 57 mg
Türk kahvesi 1 fincan 57 mg
Dekafeine kahve 150 cc 5 mg
Demleme çay 175 cc 20 – 110 mg
Ice Tea 330 cc 70 mg
Hazır çay 200 cc 30 mg
Kola 1 Kutu 30 – 56 mg
Diet Kola 1 Kutu 38 – 45 mg
Kola dışı meşrubat 1 Kutu 50 mg civarı
Meyveli gazoz 1 Kutu 0 mg
Çikolata 60 gram 10 – 50 mg
Kakao 1 küçük fincan 4 mg
Bazı ağrı kesici ve soğuk algınlığı ilaçları 1 tane en az 30 mg
kıyamam ne güzelll devamı gelsin inşalah güzel haberlerinncanim cok teaekkur ederim..gunler gecmedi 1 haftadir bugun rahatladim kus gibi oldum...senin iyi haberlerini bekliyorum bende...dua edecegim hadi bakalim.persembeye ne kaldi
Kizlaaarrrr cok heyecanliyim 20 nisan betahcg 251 bugun yaptirdim tekrar 3735 yarin randevum var keseyi gorurmuyuz sizce
Öncelikle tebrikler hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah..sizinle günlerimiz aynı ben perşembe gününe randevu aldım sancım olduğundan dolayı ama o gün bile görebileceğimden şüpheliyim çok aceleci davranıyoruz sanırım:)
İyiyim Canım annemde kalıyorum mecburen başka türlü aç geziyorum sen nasılsınGunaydin canm nasilsin
Sabahtan çok kötüydüm şimdi daha iyiyim canım teşekkür ederimHer bünyede aynı olmuyor canım. Bazıları çok zorlanıyor. Bir kaç haftaya kadar rahatlarsın allahın izniyle
Geçmiş olsun canım yinede yorma kendiniAynen bende öyleyim göz kapaklarım zor açılıyor ama ede ka valideler ve uc yasında oglum olunca yatamıyorum Pöf
Birde grib olmuşum
Canım ben hergün yarım saat yürüyorum benim ailem bana yakın havam değişsin diye orda takılıyorum evde sürekli ay acaba kalp sesini duycammı bilmemne diye kendimi geriyorum o yüzden çıkıyorum hep ama sabahları vinç geçmiş gibi oluyorum ilerleyen saatlerde açılıyorum çok şükür.Canım bizim satlarımız yakın. Benim bu aralar midem kötüleşti. Halsizliğimde birgün iyiyim, birgün dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor. Dün pazar gününü yatarak geçirdim, akşam dışarı çıktık eşimle, temiz hava iyi geliyor bana, bayağı toparladım. Senin de başın dönmüyorsa, dışarı çıkmaya çalış, evdeyken açılamıyor insan. Hatta bir süredir evde yemek yemek bile istemiyorum, ancak dışarda yiyebiliyorum.
Hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız ve dilerseniz ekleyim sizide listeye :)Merhabalar ben 2012 Aralık annesiydim burada cook güzel kalıcı arkadaşlar edinmiştim hala devam ediyoruz :) şimdi kısmet olursa Allahin izniyle 2016 Aralık annesi olcam sanırım :) bugün test yaptım sonuç böyle, Çarşamba için randevu aldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur, isteyen herkese tez vakitte nasip olsun inşallah
Canim ben cumartesi doktora gidecem soracaklarım arasında senn dr hangi markayı önerdiBenimde cok var malesef rujla olacak is degil.doktorum bi marka verdi onu kullancam artik.
Sabredebildiğim kadar sabredecem bakalım ama eylül de tek kaynımın düğünü var zaten yarım dünya olacam saç berbat saçım iş yüzünden değil canım taa 12 yaşında başladı ırsi herhaldeKızlar lütfen biraz sıkın dişinizi ve boya yaptırmayın sonuçta bunlar elde hazırlanmıyor işlemden geçiyor yavrunuz içinde zararlı çok riskli bir durum az dayanın Ben de 34 oldum ama henüz beyazım yok niye böyle beyazladiniz güzeller çok mu stresli işiniz? Brn örtülüyüm gerçi farketmezdi ama yerinizde olsam sabrederdim
Canim bnde bugun gittim vajinal ulturason yapti 6+1 cikti benim hesabima gorede 6+5 olsun 4 gun oynuyor zaten kesinlesti tam 6+ 1 cok sukur Rabbime bin sukur kalp atislarinida duyduk. Rabbim herkese versin bu duyguyu insallahbenimde kontrol vardi 6+1 cikti vajinal muayene oldum cok sukur bebegide kalp atislarinida duyduk ama baya zorlamdik duymak icin.nefes alma dedi dr kalbini denk getiremedi bir turlu sonra soyle 3 sn falan dinledik..cok iyi bir sorun yok 1 ay sonra gel dedi tahlillerde iyiymis cok sukur icim cok rahatladi cooook..buarada bebegin boyunu soylemedi ama kagitta crl 5.00 mm yaziyor bu mu boyu
Babe bebek urunlerinin boyasi eczanelerde satiliyorHoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız ve dilerseniz ekleyim sizide listeye :)
Canim ben cumartesi doktora gidecem soracaklarım arasında senn dr hangi markayı önerdi
Sabredebildiğim kadar sabredecem bakalım ama eylül de tek kaynımın düğünü var zaten yarım dünya olacam saç berbat saçım iş yüzünden değil canım taa 12 yaşında başladı ırsi herhalde
Doktora sorduk o zaman ani bir sıkıntı stres olabilir demişti babamı 8 yaşında kaybettim o da olabilir
Nasip...
Merhabalar ben 2012 Aralık annesiydim burada cook güzel kalıcı arkadaşlar edinmiştim hala devam ediyoruz :) şimdi kısmet olursa Allahin izniyle 2016 Aralık annesi olcam sanırım :) bugün test yaptım sonuç böyle, Çarşamba için randevu aldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur, isteyen herkese tez vakitte nasip olsun inşallah
Hosgeldin hayirli olsun canim saglikla gelir insallah bebisin.Merhabalar kızlar bende sizler gibi nasipse aralik annesi olacagim. Hamileligmi gün gün takip edebilmek icin nereye kaydolmam gerek yardimci olabir midiniz?
Ben de 2012 kasım annesiyim ama 2012 aralık annesi olarak başladım 1 aralıkta olacak kızım 25 kasım da dünyaya geldi hayırlı olsun canım Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasıl etsinMerhabalar ben 2012 Aralık annesiydim burada cook güzel kalıcı arkadaşlar edinmiştim hala devam ediyoruz :) şimdi kısmet olursa Allahin izniyle 2016 Aralık annesi olcam sanırım :) bugün test yaptım sonuç böyle, Çarşamba için randevu aldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur, isteyen herkese tez vakitte nasip olsun inşallah
Merhaba, eğer hamilelik takvimini kastediyorsanız profil sayfanızda beklenen doğumtarihi yazan kısmı doldurmanız gerekiyor.Merhabalar kızlar bende sizler gibi nasipse aralik annesi olacagim. Hamileligmi gün gün takip edebilmek icin nereye kaydolmam gerek yardimci olabir midiniz?