Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim topu topu 2 aylık hamileliğimde saçlarımda beyazlar oluştu. Hem de saçımı topladığımda, kuyruk yaptığımda bariz görünecek şekilde Ben boyamayacağım ancak işe giderken falan kendimi daha iyi hissetmek için, Golden Rose'un saç ruju varmış. Ondan alıp kullanmayı düşünüyorum. Tek tük çıkan beyazlar için arkadaşlarım tavsiye ettiler bana. Hoş yıkayınca eski haline dönecek beyazlar ama olsun 9 ay idare eder beni :)Kizlar bişey sorcam sac boyamayi dusunuyormusunuz.oglumda hic boyatmadim ama suan sacim coookk beyaz napcam bilmiyorum.
Ah o tetanoz aşısı ilk hamileliğimde beni çok kötü yapmıştı ikinci dozu olamamıştım
Tetanoz aşısı ni yaptırdım ama yarım kalmıştı son asiyi yaptirmamistim bu hamileliğimde sil baştan olacak sanırım
İnşallah canım hayirli haberler al gerçekten hamileliğin her aşaması heyecan kalp atışlarını duyacağız sonra başlayacak cinsiyeti ne telaşı:))Hayırlı olsun canım, hayırlısıyla kendini ve sağlıklı kalp atışını da duyarsın inşallah. Geçen hafta ilk kontrolumde ultrasonda benim de 1 hafta geride göründü. Ama doktor henüz bebeği görmediğimizi, gördüğümüzde gelişimine göre geride olup, olmadığının söylenebileceğini, özellikle karından bakılan usg için 1 haftalık farkın bu aşamada çok önemli olmayacağını söyledi canım. Yüreğini ferah tut, kafana takma. Bu hafta perşembe kontrolüm var benim. Bakalım inşallah bebişi ve kalp atışını görebiliriz.
Kizlar bişey sorcam sac boyamayi dusunuyormusunuz.oglumda hic boyatmadim ama suan sacim coookk beyaz napcam bilmiyorum.
Kizlar bişey sorcam sac boyamayi dusunuyormusunuz.oglumda hic boyatmadim ama suan sacim coookk beyaz napcam bilmiyorum.
Çok sevindim canım, darısı bu perşembe benim pambığın başına inşallah. Sat larımız aynı, inşallah bende bebişi görüp, pıtpıtlarını duyabilirim.Kizlar merhaba :))
Bugün kontrol vardi en sonunda kalp atisini gördük cok sükür
Dinletmedi ama ekranda görünüyordu. Her sey yolunda simdilik
Bugün kontrolü olan ve iyi haberler alan diger arkadaslara da hayirli olsun :)
Biraz olsa neyse bildiğin beyaz birde çalışıyorum muhakkak ilk 4 ay boyatmıcam ama sonrası için birşey diyemiyorum gidişata göre bakacağımBen kesinlikle boyatmam. Bende de biraz beyaz var ama hic önemli degil.
Kızlar kuaför için pahalı oluyor ama kendiniz evde boyuyorsanız l'oreal inoa boya amonyaksız. Hamilelik için iyi olabilir.aynı sıkıntı bende de var maalesef ve saç ruju felan kar etmez heryer beyaz
ilk 4 ay boyamıcam eminim ama sonrası için bilemiyorum
Çok sevindim canım, darısı bu perşembe benim pambığın başına inşallah. Sat larımız aynı, inşallah bende bebişi görüp, pıtpıtlarını duyabilirim.
Biraz olsa neyse bildiğin beyaz birde çalışıyorum muhakkak ilk 4 ay boyatmıcam ama sonrası için birşey diyemiyorum gidişata göre bakacağım
bi arkadaşım var 3 aylık hamile oda her adet döneminde adet gibi kanaması oluyorSağol Canım acaba adetmi oluyorum şuan hiç duydunuz mu böyle bir şey. Adet günüm normalde bugün
çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallahAmin canım düştü muhtemelen bugün bi sert parça düşurdum
ilk gebeliğimde bende muayene olmuştum 1 kez Serbülent beye tecrübeli bir drBursadaki kizlar ben dr buldum sonunda Soranus Tüp Bebek Merkezi Serbülent Orhaner e gidiyorum. cok emin değildim ama dun akşam hafif bir kahverengi akıntım oldu .. merkez gece kapali olmasına rağmen doktorum hemen geldi ve keseleri gördük önemli bi kanama değil küçük bi kanama bölgesi dedi igne vurdu yine de. bu arada ikiz olabilir belki benim minnoslar
3 aydan sonra organik boya güvenebilirsem boyatmayı düşünüyorum canım şaçlarım çok beyaz benimdeKizlar bişey sorcam sac boyamayi dusunuyormusunuz.oglumda hic boyatmadim ama suan sacim coookk beyaz napcam bilmiyorum.
ben aldım o rujdan ama tek tük olmadığı için fayda etmediBenim topu topu 2 aylık hamileliğimde saçlarımda beyazlar oluştu. Hem de saçımı topladığımda, kuyruk yaptığımda bariz görünecek şekilde Ben boyamayacağım ancak işe giderken falan kendimi daha iyi hissetmek için, Golden Rose'un saç ruju varmış. Ondan alıp kullanmayı düşünüyorum. Tek tük çıkan beyazlar için arkadaşlarım tavsiye ettiler bana. Hoş yıkayınca eski haline dönecek beyazlar ama olsun 9 ay idare eder beni :)
Kesinlikle dikkate alacamAyy insallah canim, güzel haberler vereceksin inaniyorum. Benim aslinda sat a göre 7 aralikti ama 4 gün gerideymisim. Hadi bakalim dualarim sizinle
Kina falan olmaz mi
Eger kesin boyaticam diyorsan en azindan bitkisel boya kullan canim. Ben kozmetik sektöründe calistim biraz biliyorum. Organic Colour Systems diye bir boya var, ingiltere menseilli, amonyaksiz ve bitkisel. Ünlülerin bazilari hamileyken bunu kullanmisti hatirliyorum.
Not: Inoa amonyaksiz ama bitkisel degil
Aynı kaderi yaşamışızAzRASILAM benimde çok erken beyazladı ve dediğin gibi boyanında etkisiyle dahada beyazladı sanırım çalışınca çok bakımsız duruyo bide hamile olduğumu öğrendiğimde dibim gelmişti yani beyaz yakalandım canım :)