2016 Aralık Anneleri

O bende ağır seker ve tansıyon hastası anı anını tutmuyor ilkgöZagrımı da güvenemiyorum pek kimse ye

Can'ım de göre Nasıl 6+3 oluyorsun benım 17 aralık tahmını dogum bugun 6+2 olduk

Bende bugun gittim en son ocak ayında ilk gözaltımdan kalan son Asım'ı oldum bu gebelıgımde ası kalmadı artık

Benim kanamam kesildi gibi bişey tehlikeyi atlattım sanırım doktor rapor verdi yatıyorum . Doktora adet oluyor olabilirmiyim bu şekilde 9 ay kanaması olanlar oluyormuş dedim koca bir yalan hamile insan asla adet olmaz dedi
Aöa benım k annem küçük kaybına o sekılde kalmış

Çayda bile ne kadar çok varmış. Sabahları birde öğlen içiyordum onu da azaltcaz bu gidişle :) Süt getirmek lazım işe su içmekten gına geldi :))
Değil mi? Ben işe süt getiriyorum bir süredir. Ama bu aralar tiksinme geldi sütten. Pek içememeye başladım. Limonlu su, ayran falan içmeye çalışıyorum.

Canım batım 6 idi. Benım de persembe randevum var. İnşallah pıt pıtları duyarız. Benim de rüyalarıma giriyor. Korkulu rüyalar görüyorum bu ara. Sıçrıyorum uykudan, sonrada uyuyamıyorum uzun süre. Bilinçaltım bana oyunlar oynuyor

Merhabalar ben de 2016 aralık annesi olmayı ümit ediyorum inşallah.Nasılsınız?
25 yaşındayım, 20 aylık evliyiz, inşallah ilk gebeliğim olacak, öncesinde şubat ayında bir düşüğüm var. Adanada yaşıyorum.
son adet tarihim 14 mart, iki hafta önce doktora gittiğimizde kese oluşmuştu çok şükür.bu perşembe kalp atışlarını duymaya gideceğiz Rabbim nasip ederse.Hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerizi, sağlıklı gebelikler diliyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, SAT a göre 6+1 günümüzdeyiz susamla. Pardon artık elma çekirdeğimle. Dün hastaneye gittim. Karından ultrasonla keseyi gördü ama bebeği göremedi. Hadi riske atmayalım alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebiş görüldü. Kalp atışı olarak bir şeyle var ama acele etmeyelim 10 gün sonra gel dedi. Ben baktım ekrana herhangi bir şey algılayamadım. Evet boyunu ölçtüğü karartıyı gördüm ama onun bebeğimiz olduğu fikri çok değişik. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Bize emanet canlara zeval vermeden dünyaya getirmeyi nasip etsin. Mucize bu. Bizim bebeğimiz aşılama sonrası tedavi bebeği. Ben hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamayacağım gibi karamsardım. Çok şükür rabbim bize de yaşattı. İnşallah hayırlısı ile tamamlarız bu günleri.
Bu arada perşembeden beri girememiştim. O kadar çok yazı vardı ki ancak dün sadece okuyabildim. Maalesef bebeğini düşüren, keseyi aldırmak zorunda kalan, kanaması olması sebebiyle hastanede yatan çok bebekleri sağlıklı, bulantı sıkıntısı zirve yapmış, yorgun bitkin arkadaşların yazılarını görünce içim üzüldü. Ben tedaviyle bebek sahibi olanlar hep bunun bir sınav olduğunu inşallah bebeklerimiz ile ödüllendirileceğimizi umut ederek sıkıntılı günler yaşadık. Şimdi de bebeklerimiz ile sınanmaya devam ediyoruz. Tabiki en acısı kayıp. Rabbim sabır versin hepsine. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleri onları eksik bırakmadan gelir. İnşallah bizlerin de bebekleri sağlıklı bir şekilde bizlerle bu yolda devam ederler.
Hani herkes hamilelik belirti ve sıkıntılarını yazmış ya. Bende yazayım. Hiç bir belirtim yok. Galiba erken olduğundan. Sadece tatlı sevevn ben, bu aralar tatlı değil normal sebze meyve yemekten sevk alıyorum. Hamilelikle alakası var mı emin değilim birde sağ ayak bileğim ve alt bacağımda yel girme ağrısı var. Sabah yataktan indim. Bi süre basamadım resmen.
AzRASILAM kalp atışını duyduktan sonra mı eklemek daha doğru bilemiyorum ama şimdilik Aralık 2016 annesi olarak benide listene ekleyebilirsen sevinirim.
Tuğba
34 Yaşındayım
SAT:14.03.2016
Tahmini Doğum:18.12.2016
Ankara
İlk bebeğim olacak inşallah

Hepinize güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle, yavrularınızla beraber...

İnşallahh canım hadi önce sen güzel haberi ver cuma da ben vereyim inşallah
Çok iyi anlıyorum hamileliğin ilk haftaları stresli olurmuş zaten bize has değil bu durum olabildiğince rahat olup güzel düşünmeye çalışalım inşallah herşey çok güzel olcak minnaklarımızı kucağımıza alcaz Allahım izin verirse.

İnşallah canım, inşallah. Allah bizim de, tüm bebişlerini bekleyenlerinde yardımcısı olsun.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Bende bulanti olmaz diyerek boyuk konuwmamin ardindan feci haldeyim bulanti kusma biwey yiyemiyorum yada yemiyorum arti 2 kere cok fena duwtum baw donmesinden ilkinde sag tarafim kol bacak mos mor dunde kafami vurdum kawimin ustu gorulecek gibi deyil.. artik yalniz olmiyim diye kac gundur ewimin kardewindedeyim sabahtan akwama ..bakalim hayirlisi

Hoşgeldin canım, ne kadar güzel yazmışsın, su gibi soluk almadan okudum yazını. Rabbim senin de yardımcın olsun, hepimizin de. Ben henüz pambıkla da müşerref olamadım, pıtpıt kalp atışlarıyla da. Bu hafta gideceğim kısmetse. İnşallah mutlulukla, sağlıkla devam edecek bu süreci hep beraber yaşayacağız ve paylaşacağız . Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.

Dikkat et canım yalnız kalmamaya çalış bulantın olduğunda elma çubuk kraker iyi gelebilir bir dene

Canım ne güzel yazmışsın hoşgeldin inşallah hepimiz saglıkla kavusalim Bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…