- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 34
O bende ağır seker ve tansıyon hastası anı anını tutmuyor ilkgöZagrımı da güvenemiyorum pek kimse yeHoşbuldum :)
İstanbul
31
25/03/2016
30/12/2016
İlk çocuk kısmetse
Ben dayanamayıp adetten 2 gün önce yaptırdım. 26 çıktı değer. Doktorla telefonda görüştüm kese gözükmesi için önümüzdeki hafta gidicem.
Kese 5. haftaya yakın gözüküyor anladığım. İşallah iyi haberler alırız.
kolay gelsin çok zor yatıp dinlenmek istiyor insan. Kv neyse de oğlunu bırakıp yatamazsın tabi. Kv oğluna baksa aslında sen dinlensen.
Can'ım de göre Nasıl 6+3 oluyorsun benım 17 aralık tahmını dogum bugun 6+2 olduknasılsınız kızlar
ne gibi belirtileriniz başladı?
benim doktora göre 6+3 bugün itibariyle. kalp atışı için 10 gün sonra gitceğim
bugün endokrine göründüm. şekerim normal görünüyor şimdilik. tiroid için ilaç kullanıyorum. ama sürekli diyet ve hergün yürüyüş yapmak zorundayım.
bugün sağ kasık ve üst bacağımda damar hassasiyeti hissettim yani sanki üst bacağımı masaya kapıya vs bir yere çarpmışımda morarmış gibi bir acısı var.
henüz başka hiç belirtim yok
Bende bugun gittim en son ocak ayında ilk gözaltımdan kalan son Asım'ı oldum bu gebelıgımde ası kalmadı artıkHerkese merhaba,
Bugün aile hekimime gidip hamilelik kaydımı yaptırdım. Sonrasında üç ay bitince gel dedi, D vitamini verilecekmiş. Tetanoz aşısı olmayan ve ilk gebeliği olan arkadaşlar, aile hekiminize vakitlice gidip kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim.
Aöa benım k annem küçük kaybına o sekılde kalmışBenim kanamam kesildi gibi bişey tehlikeyi atlattım sanırım doktor rapor verdi yatıyorum . Doktora adet oluyor olabilirmiyim bu şekilde 9 ay kanaması olanlar oluyormuş dedim koca bir yalan hamile insan asla adet olmaz dedi
10 mart sin adetim ama doktor bu ayin 21 inde bakti 5+5 uyumlu gebeligin dedi .bende o gune gore sayiyorumCan'ım de göre Nasıl 6+3 oluyorsun benım 17 aralık tahmını dogum bugun 6+2 olduk
Değil mi? Ben işe süt getiriyorum bir süredir. Ama bu aralar tiksinme geldi sütten. Pek içememeye başladım. Limonlu su, ayran falan içmeye çalışıyorum.Çayda bile ne kadar çok varmış. Sabahları birde öğlen içiyordum onu da azaltcaz bu gidişle :) Süt getirmek lazım işe su içmekten gına geldi :))
Canım batım 6 idi. Benım de persembe randevum var. İnşallah pıt pıtları duyarız. Benim de rüyalarıma giriyor. Korkulu rüyalar görüyorum bu ara. Sıçrıyorum uykudan, sonrada uyuyamıyorum uzun süre. Bilinçaltım bana oyunlar oynuyorCanım ben hergün yarım saat yürüyorum benim ailem bana yakın havam değişsin diye orda takılıyorum evde sürekli ay acaba kalp sesini duycammı bilmemne diye kendimi geriyorum o yüzden çıkıyorum hep ama sabahları vinç geçmiş gibi oluyorum ilerleyen saatlerde açılıyorum çok şükür.
Senin bat ne benim 8 di ve bu cuma randevum var çok heyecanlıyım
Canım hayırlı olsun inşallah. Hoşgeldin. ilk sayfanın, ilk yazısında link var oradan yapabilirsin.Merhabalar kızlar bende sizler gibi nasipse aralik annesi olacagim. Hamileligmi gün gün takip edebilmek icin nereye kaydolmam gerek yardimci olabir midiniz?
İnşallahh canım hadi önce sen güzel haberi ver cuma da ben vereyim inşallahCanım batım 6 idi. Benım de persembe randevum var. İnşallah pıt pıtları duyarız. Benim de rüyalarıma giriyor. Korkulu rüyalar görüyorum bu ara. Sıçrıyorum uykudan, sonrada uyuyamıyorum uzun süre. Bilinçaltım bana oyunlar oynuyor
İnşallah canım, inşallah. Allah bizim de, tüm bebişlerini bekleyenlerinde yardımcısı olsun.İnşallahh canım hadi önce sen güzel haberi ver cuma da ben vereyim inşallah
Çok iyi anlıyorum hamileliğin ilk haftaları stresli olurmuş zaten bize has değil bu durum olabildiğince rahat olup güzel düşünmeye çalışalım inşallah herşey çok güzel olcak minnaklarımızı kucağımıza alcaz Allahım izin verirse.
Günaydın kızlar, SAT a göre 6+1 günümüzdeyiz susamla. Pardon artık elma çekirdeğimle. Dün hastaneye gittim. Karından ultrasonla keseyi gördü ama bebeği göremedi. Hadi riske atmayalım alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebiş görüldü. Kalp atışı olarak bir şeyle var ama acele etmeyelim 10 gün sonra gel dedi. Ben baktım ekrana herhangi bir şey algılayamadım. Evet boyunu ölçtüğü karartıyı gördüm ama onun bebeğimiz olduğu fikri çok değişik. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Bize emanet canlara zeval vermeden dünyaya getirmeyi nasip etsin. Mucize bu. Bizim bebeğimiz aşılama sonrası tedavi bebeği. Ben hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamayacağım gibi karamsardım. Çok şükür rabbim bize de yaşattı. İnşallah hayırlısı ile tamamlarız bu günleri.
Bu arada perşembeden beri girememiştim. O kadar çok yazı vardı ki ancak dün sadece okuyabildim. Maalesef bebeğini düşüren, keseyi aldırmak zorunda kalan, kanaması olması sebebiyle hastanede yatan çok bebekleri sağlıklı, bulantı sıkıntısı zirve yapmış, yorgun bitkin arkadaşların yazılarını görünce içim üzüldü. Ben tedaviyle bebek sahibi olanlar hep bunun bir sınav olduğunu inşallah bebeklerimiz ile ödüllendirileceğimizi umut ederek sıkıntılı günler yaşadık. Şimdi de bebeklerimiz ile sınanmaya devam ediyoruz. Tabiki en acısı kayıp. Rabbim sabır versin hepsine. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleri onları eksik bırakmadan gelir. İnşallah bizlerin de bebekleri sağlıklı bir şekilde bizlerle bu yolda devam ederler.
Hani herkes hamilelik belirti ve sıkıntılarını yazmış ya. Bende yazayım. Hiç bir belirtim yok. Galiba erken olduğundan. Sadece tatlı sevevn ben, bu aralar tatlı değil normal sebze meyve yemekten sevk alıyorum. Hamilelikle alakası var mı emin değilim birde sağ ayak bileğim ve alt bacağımda yel girme ağrısı var. Sabah yataktan indim. Bi süre basamadım resmen.
AzRASILAM kalp atışını duyduktan sonra mı eklemek daha doğru bilemiyorum ama şimdilik Aralık 2016 annesi olarak benide listene ekleyebilirsen sevinirim.
Tuğba
34 Yaşındayım
SAT:14.03.2016
Tahmini Doğum:18.12.2016
Ankara
İlk bebeğim olacak inşallah
Hepinize güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle, yavrularınızla beraber...
Dikkat et canım yalnız kalmamaya çalış bulantın olduğunda elma çubuk kraker iyi gelebilir bir deneGunaydin kizlar nasilsiniz? Bende bulanti olmaz diyerek boyuk konuwmamin ardindan feci haldeyim bulanti kusma biwey yiyemiyorum yada yemiyorum arti 2 kere cok fena duwtum baw donmesinden ilkinde sag tarafim kol bacak mos mor dunde kafami vurdum kawimin ustu gorulecek gibi deyil.. artik yalniz olmiyim diye kac gundur ewimin kardewindedeyim sabahtan akwama ..bakalim hayirlisi
Canım ne güzel yazmışsın hoşgeldin inşallah hepimiz saglıkla kavusalim BebeklerimizeGünaydın kızlar, SAT a göre 6+1 günümüzdeyiz susamla. Pardon artık elma çekirdeğimle. Dün hastaneye gittim. Karından ultrasonla keseyi gördü ama bebeği göremedi. Hadi riske atmayalım alttan bakalım dedi. Alttan bakınca bebiş görüldü. Kalp atışı olarak bir şeyle var ama acele etmeyelim 10 gün sonra gel dedi. Ben baktım ekrana herhangi bir şey algılayamadım. Evet boyunu ölçtüğü karartıyı gördüm ama onun bebeğimiz olduğu fikri çok değişik. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın. Bize emanet canlara zeval vermeden dünyaya getirmeyi nasip etsin. Mucize bu. Bizim bebeğimiz aşılama sonrası tedavi bebeği. Ben hiç bir zaman bu duyguyu yaşayamayacağım gibi karamsardım. Çok şükür rabbim bize de yaşattı. İnşallah hayırlısı ile tamamlarız bu günleri.
Bu arada perşembeden beri girememiştim. O kadar çok yazı vardı ki ancak dün sadece okuyabildim. Maalesef bebeğini düşüren, keseyi aldırmak zorunda kalan, kanaması olması sebebiyle hastanede yatan çok bebekleri sağlıklı, bulantı sıkıntısı zirve yapmış, yorgun bitkin arkadaşların yazılarını görünce içim üzüldü. Ben tedaviyle bebek sahibi olanlar hep bunun bir sınav olduğunu inşallah bebeklerimiz ile ödüllendirileceğimizi umut ederek sıkıntılı günler yaşadık. Şimdi de bebeklerimiz ile sınanmaya devam ediyoruz. Tabiki en acısı kayıp. Rabbim sabır versin hepsine. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bebekleri onları eksik bırakmadan gelir. İnşallah bizlerin de bebekleri sağlıklı bir şekilde bizlerle bu yolda devam ederler.
Hani herkes hamilelik belirti ve sıkıntılarını yazmış ya. Bende yazayım. Hiç bir belirtim yok. Galiba erken olduğundan. Sadece tatlı sevevn ben, bu aralar tatlı değil normal sebze meyve yemekten sevk alıyorum. Hamilelikle alakası var mı emin değilim birde sağ ayak bileğim ve alt bacağımda yel girme ağrısı var. Sabah yataktan indim. Bi süre basamadım resmen.
AzRASILAM kalp atışını duyduktan sonra mı eklemek daha doğru bilemiyorum ama şimdilik Aralık 2016 annesi olarak benide listene ekleyebilirsen sevinirim.
Tuğba
34 Yaşındayım
SAT:14.03.2016
Tahmini Doğum:18.12.2016
Ankara
İlk bebeğim olacak inşallah
Hepinize güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle, yavrularınızla beraber...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?