2016 Aralık Anneleri

Gerçekten bu bulantıları insanı mahf ediyor en ufak bir kokuyu alıyorsun hemen öğürmeye basliyorsun biri önüne koymazsa yemeden aç aç oturuyorsun

günaydın arkadaşlar, halen kanamam devam ediyor ama düne göre daha az, bebek düşerse de üzülmeyeceğim. Rabbimden gelene hamd olsun. Herşeyin hayırlısı veren Allah yine verir diyorum
efsane kanama bendede var 10 gündür pruloton iğne vurdurdunmu benim kanamam baya kirmiziydi ve çoğalmisti şimdi az ve kahveye dondu

Canım çok geçmiş olsun. Umarım kanaman kesilmiştir şimdi.

Geçmiş olsun canım, inşallah sıkıntısız bir süreç yaşar ve en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursun.

Ben kızımda hiç belirti görmeden dokuz ayı tamamladım canım. Bunda da açlık hissi dışında belirti yok, merak etme.

efsane kanama bendede var 10 gündür pruloton iğne vurdurdunmu benim kanamam baya kirmiziydi ve çoğalmisti şimdi az ve kahveye dondu
canım benimkide baya kırmızıydı ve 2 ped dolu dolu dolduracak kadar oldu büyük birde kan parçası düşürdüm. Allaha şükür bebeğim iyi durumda. Doktor progestan hap ve iğne yazdı iyi geliyor iğneler

İnşallah canım dualarım seninle

anladım canım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı evlatlar alırsın kucağına yinede kürtaj olmadan tekrar bakilacak dimi keseye belki kesen büyümüş olamazmi
Canim malesef bugün kaybettim düştü sabah duşa girip çıktım ve sonrasında bi parça koptu sanki lavaboya gittim oturmadan direk sildim ve elime bi parça geldi pihtiyla birlikte biraz sert bi yapısı vardı sakladım yarın kontrolum var canım çok sıkkın

M mgydkbegum doktorunla konuştun mu. konuyi okumadım daha önce yazdiysan kusura bakma. Rabbim hayırlısıni versin inşallah herşeyin.

Canım bende büyük bir parça düşürdüm ama düşmemiş bebiş duruyor bence hemen kadın doğuma git . Muayene ol. Düşük çok sancılı olurmuş öyle diyorlar senin oldumu öyle sancın

Canım bende büyük bir parça düşürdüm ama düşmemiş bebiş duruyor bence hemen kadın doğuma git . Muayene ol. Düşük çok sancılı olurmuş öyle diyorlar senin oldumu öyle sancın
Evet baya sancilandim doktor dedi zaten evdede düşebilir dedi o yüzden gerek yok düştü suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…