- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
Anladım Canım üzülme Allah yine verir sonuçta bizim elimizden gelen bir şey yok. Hayırlısı olsun. Sağlıklı Bebek düşmezmiş öyle derlerEvet baya sancilandim doktor dedi zaten evdede düşebilir dedi o yüzden gerek yok düştü suan
Öyle canim kismet sağlıklı gebelik versin rabbim sağlıklı evlatAnladım Canım üzülme Allah yine verir sonuçta bizim elimizden gelen bir şey yok. Hayırlısı olsun. Sağlıklı Bebek düşmezmiş öyle derler
canm benmde ilk gebelıgımde 1200 beta hcg varken dusuk yapmıstım doktorum kurtaj demıstı kendısı dussun demstm kurtaj flanda olmadm aynı boyle olmustu hakknda hayrlısı olsnAmin canım yarın kontrolüm var diye aramadim ilk gebeligim kürtaj olmaktan çok korkuyorum umarım kan ypluyla kendi düşmüştür
canım bu surec gecıcek endıselenme inşallah iyi olacaksın bebegin cok güçlü bu kadar kanaman varken annesine tutunmuş inşallah atlayıcaksın geçmiş olsuncanım benimkide baya kırmızıydı ve 2 ped dolu dolu dolduracak kadar oldu büyük birde kan parçası düşürdüm. Allaha şükür bebeğim iyi durumda. Doktor progestan hap ve iğne yazdı iyi geliyor iğneler
Aynen canım ya Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGerçekten bu bulantıları insanı mahf ediyor en ufak bir kokuyu alıyorsun hemen öğürmeye basliyorsun biri önüne koymazsa yemeden aç aç oturuyorsun
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun yine başladı kanama ama kahverengicanım bu surec gecıcek endıselenme inşallah iyi olacaksın bebegin cok güçlü bu kadar kanaman varken annesine tutunmuş inşallah atlayıcaksın geçmiş olsun
Yerleşme gibi duruyor canım banada olmuştu çünküArkadaşlar merhaba benim de 21 nisan da hcg 26 çıktı dün 96 ince ince sızı var kasıklarımda ve bugün ipincecik ip gibi bir kanama meydana geldi çok korkuyorum özellikle sol kasığımda Ağrı'm var...yerleşme mi kötü birşey mi
Arkadaşlar merhaba benim de 21 nisan da hcg 26 çıktı dün 96 ince ince sızı var kasıklarımda ve bugün ipincecik ip gibi bir kanama meydana geldi çok korkuyorum özellikle sol kasığımda Ağrı'm var...yerleşme mi kötü birşey mi
inşallah yerleşmedir aksini aklına bile getirme bebeğine sağlıkla kavuşursun inş.Arkadaşlar merhaba benim de 21 nisan da hcg 26 çıktı dün 96 ince ince sızı var kasıklarımda ve bugün ipincecik ip gibi bir kanama meydana geldi çok korkuyorum özellikle sol kasığımda Ağrı'm var...yerleşme mi kötü birşey mi
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanıp atlatırsınşimdi eve geldim kanamam şimdilik kesildi.iğne işe yaradı sanırım ve inş. sondur bu.
Sağol canım inşallah hayırlısı olsunçok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanıp atlatırsın
Cok gecmis olsun canim insallah atlatmissindir ve bi daha yasamazsin.saglikla gelir bebisin.Şimdi yine hastanedeyim serum taktılar progestan iğne yaptılar yatıyorum.bebeğim iyi görünüyor ama kanama yüzünden düşük tehlikem devam ediyormuş
Canim malesef bugün kaybettim düştü sabah duşa girip çıktım ve sonrasında bi parça koptu sanki lavaboya gittim oturmadan direk sildim ve elime bi parça geldi pihtiyla birliktebiraz sert bi yapısı vardı sakladım yarın kontrolum var canım çok sıkkın
Anadolu yakasında oturuyorum. Göztepe medicalpark nida hanım a gidiyorum.İstanbuldaki kizlar dr hangi hastaneye gidiyosunuz dr kim?
Ben dr ariyorum bu hafta gitmek istiyorum tavsiyeleriniz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?