2016 Aralık Anneleri

Günaydın arkadaşlar paso yatıyorum ben sürekli uyuyorum

Günaydın eklerim tabiii

Aynen Canım ben ağlıyorum yalnızken daha kotu anneme gidicem hazır önüne gelince en azından biraz yiyebiliyorsun uç ayı hayırlısı ile atlatsak bulantilar gecse
Aynı ben arkadaşlar ya hatta dün çok ağladım hep eşim önüme koyuyor yemeklerimi yoksa alıp yapamıyorum dün eşime patates kızartmak istedim yapamadım bulantıdan salonda battaniye mle yatar pozisyondayım hep hamile değilde hasta gibi neden ben böyleyim diye hüngür hüngür ağladım eşimide çok üzdüm

günaydın arkadaşlar, halen kanamam devam ediyor ama düne göre daha az, bebek düşerse de üzülmeyeceğim. Rabbimden gelene hamd olsun. Herşeyin hayırlısı veren Allah yine verir diyorum

Herkese günaydın
Kasik ağrısı yaşayan var mı benim gibi 2 gündür aşırı ağrım var lekelenmem yada kanamam yok ama ağrı mahvediyor

Gunaydın Güzel Hanımlar,
Hayırlı güzel haberler alacağımız bir pazar olsun inş.
Benim ağzımdaki tat bu aralar çamur. Tatlı yerken bile tadını alamıyorum. Bir de hamilelikte saçlar pırıl pırıl olur, güzelleşir diye okumuştum. Benim saçlar çok dökülüyor, cansızlaştı. Korkarım Allah nasip ederse 9 ayı görürsek saçsız kalacağım

Aynen Canım ben ağlıyorum yalnızken daha kotu anneme gidicem hazır önüne gelince en azından biraz yiyebiliyorsun uç ayı hayırlısı ile atlatsak bulantilar gecse
Haziran basi gecmesini beklicem bende agliyorum bazen sinirden esim banada dio git annene istersen diyede memleket nevsehir nasi gidiyim rahat edemem geleni gideni olur yatamam diorum. Kontrollerim var burda diorm. Kendi kendime iste aksama kadar yatiyorum bi haftadir devamli yatiyorum uc aya gelmeye sirtim curur

Canım ben temmuzda gelişmeye gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Yukselmesi gereken kan degerim dusmeye baslamisti.kese çok kucuktu karindan görünmedi vajinal ultrasonla göründü. izmit'te özel hastane de genel anesteziyle kurtaj oldum.sonrasin yarım saat kadar dinledim kendimi iyi hissedince hemen taburcu ettiler. 425 tl ödedim. Neden 1 gece yatış veriyorlar anlayamadım. Çok basit bi müdahale zaten.

kılzar benimde bugun mide bulantım basladı ayaga kalkınca basım dönüyor zaten kanamam olunca hiç ev işi yapamamıstım 2 haftadır ev flan cok berbat durumda hiçbirsey yapamıyorum bulantım yokken bende problem var herhalde hıc bır belirti yok dıyordum sımdı basdonmesı mıde bulantısı cok fenaymış

Günaydın kizlaaar halsizlik tavan ama ben ona inat hava alıyorum insanlarla iletişim kurup kendime gelmeye çalışıyorum
Ama gün içinde illaki uyumam gerekiyor yoksa dayanamiyorum

Şimdi yine hastanedeyim serum taktılar progestan iğne yaptılar yatıyorum.bebeğim iyi görünüyor ama kanama yüzünden düşük tehlikem devam ediyormuş

Şimdi yine hastanedeyim serum taktılar progestan iğne yaptılar yatıyorum.bebeğim iyi görünüyor ama kanama yüzünden düşük tehlikem devam ediyormuş
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bebeğin iyi olmasına sevindim inşallah tehlikeyi atlatırsın kısa sürede

Sağol Canım acaba adetmi oluyorum şuan hiç duydunuz mu böyle bir şey. Adet günüm normalde bugün
Hamileyken adet olan duymuştum annem de bahsetmişti nadiren olabiliyor öyle bir şey diye. Tam bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama. doktorun hastanede mi? pazara denk gelmesi kötü olmuş

Hamileyken adet olan duymuştum annem de bahsetmişti nadiren olabiliyor öyle bir şey diye. Tam bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama. doktorun hastanede mi? pazara denk gelmesi kötü olmuş
Aynı hastanede başka kadın doğum doktoru bakıyor . Yarın yine gelicem rapor için

Selam kızlar. Düşük tehlikesi olanlara geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Konu çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum.
Düşük yapan bir arkadaş var sanırım. Rabbim hayırlısını verir inşallah. Çok çok geçmiş olsun.
Ben henüz doktora gidemedim çarşamba randevum. Bugünkü belirtilerimi yazmak istiyorum.
Göğüslerde dolgunluk
Kokulara karşı biraz hassasiyet (fazla değil)
Kasık ağrıları (özellikle gece)
bunun dışında mide bulantısı falan yok. İştahım gayet yerinde. Kontrol sonuçlarını merak etmekteyim
Sizlere iyi günler. Sizin belirtileri merak ediyorum. Ne var ne yok? Nasıl geçiyor gebelikler ?

anladım canım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı evlatlar alırsın kucağına yinede kürtaj olmadan tekrar bakilacak dimi keseye belki kesen büyümüş olamazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…