Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de katıldım aranıza
SAT 25 marttı benim, geçen hafta salı yani adetime daha 6 gün varken, göğüs hassasiyetimden şüphelenip test yaptım ve 2. çizgiyi silik olarak gördüm. Perşembe günü de kan testi yaptırdım 219 çıktı hcg. Bu kadar erken nasıl ortaya çıktı hala şaşkınım, daha doktora gitmedim çarşamba gitmeyi düşünüyorum kısmetse.
2. hamileliğim, bir kızım var 2013 nisan doğumlu. 30 yaşındayım ve İstanbuldayım listeye eklerseniz sevinirim.AzRASILAM Muhtemel doğum tarihi de 30.12.2016 sağlıkla devam ederse inşallah hamileliklerimiz hepinizi yolcu edicez doğuma, en son biz kalıcaz :) birkaç arkadaş daha gördüm benimle aynı tarihli, siz de durumlar nedir kızlar? Gördünüz mü kesecikleri?
Belirtilerden bahsedilmiş, bende de göğüs acısı ve şişkinlik dışında bir belirti yok. İlkinde de öyleydi,hiç bulantım olmamıştı. Sadece bir ay kadar et ve tavuktan tiksinmiştim. Bu sefer de öyle kolay geçer inşallah. Onun dışında son haftaya kadar iştahım çok açıktı, doymak bilmiyordum, 26-27 kilo fln aldım. Bu sefer çok dikkatli olmam lazım, başarabilirmiyim bilmiyorum tabi.
gunaydın bırsey dormak ıstıyorum tarıhımız yakında acaba bebegı gordunuz mu ya da keseyı?Günaydın herkese çok uykum var ama sağolsun kızım erkenden kalktı sanırım bugün bana bitmeyecek
Aynı ben arkadaşlar ya hatta dün çok ağladım hep eşim önüme koyuyor yemeklerimi yoksa alıp yapamıyorum dün eşime patates kızartmak istedim yapamadım bulantıdan salonda battaniye mle yatar pozisyondayım hep hamile değilde hasta gibi neden ben böyleyim diye hüngür hüngür ağladım eşimide çok üzdümAynen Canım ben ağlıyorum yalnızken daha kotu anneme gidicem hazır önüne gelince en azından biraz yiyebiliyorsun uç ayı hayırlısı ile atlatsak bulantilar gecse
Haziran basi gecmesini beklicemAynen Canım ben ağlıyorum yalnızken daha kotu anneme gidicem hazır önüne gelince en azından biraz yiyebiliyorsun uç ayı hayırlısı ile atlatsak bulantilar gecse
canm senn gbi olupta sonrasan kalp atısını duyan bebegını goren cok var benm 12 mart ve 8.7 mm cuma gunu 5+5 de yani gec dollenme olmustur belkı duzelır herseysat 9 mart kese 10mm canım
Canım ben temmuzda gelişmeye gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Yukselmesi gereken kan degerim dusmeye baslamisti.kese çok kucuktu karindan görünmedi vajinal ultrasonla göründü. izmit'te özel hastane de genel anesteziyle kurtaj oldum.sonrasin yarım saat kadar dinledim kendimi iyi hissedince hemen taburcu ettiler. 425 tl ödedim. Neden 1 gece yatış veriyorlar anlayamadım. Çok basit bi müdahale zaten.Canim sorun sağlıksız gebelik olmasi gereken kan seviyem sağlıklı artış göstermediği için 6 haftalik gebelikte kese yeterli mm ulasmadigindan gebeliğe son verecekler medicalpark ta 875 diyor bir gün kalmalı Vakumla alinacak genel anestezi uygulanacak
İnşallah canım. tek ümidim o şu an beklemedeyim.canm senn gbi olupta sonrasan kalp atısını duyan bebegını goren cok var benm 12 mart ve 8.7 mm cuma gunu 5+5 de yani gec dollenme olmustur belkı duzelır hersey
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bebeğin iyi olmasına sevindim inşallah tehlikeyi atlatırsın kısa süredeŞimdi yine hastanedeyim serum taktılar progestan iğne yaptılar yatıyorum.bebeğim iyi görünüyor ama kanama yüzünden düşük tehlikem devam ediyormuş
Sağol Canım acaba adetmi oluyorum şuan hiç duydunuz mu böyle bir şey. Adet günüm normalde bugünGeçmiş olsun canım dikkat et kendine. bebeğin iyi olmasına sevindim inşallah tehlikeyi atlatırsın kısa sürede
Hamileyken adet olan duymuştum annem de bahsetmişti nadiren olabiliyor öyle bir şey diye. Tam bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama. doktorun hastanede mi? pazara denk gelmesi kötü olmuşSağol Canım acaba adetmi oluyorum şuan hiç duydunuz mu böyle bir şey. Adet günüm normalde bugün
Aynı hastanede başka kadın doğum doktoru bakıyor . Yarın yine gelicem rapor içinHamileyken adet olan duymuştum annem de bahsetmişti nadiren olabiliyor öyle bir şey diye. Tam bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama. doktorun hastanede mi? pazara denk gelmesi kötü olmuş
anladım canım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı evlatlar alırsın kucağına yinede kürtaj olmadan tekrar bakilacak dimi keseye belki kesen büyümüş olamazmiCanim sorun sağlıksız gebelik olmasi gereken kan seviyem sağlıklı artış göstermediği için 6 haftalik gebelikte kese yeterli mm ulasmadigindan gebeliğe son verecekler medicalpark ta 875 diyor bir gün kalmalı Vakumla alinacak genel anestezi uygulanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?