- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
merhaba kızlar
doğum yapan arkadaşlar var allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepinize
daha yeni toparlandım ben zorlu bir süreçti benim için ve bebeğim için
sarılık olmuştu ve şükür atlattık yavaş yavaş kilo da alıyor
70 kilo ile doğuma gitmiştim döndüğümde 65 şimdi ise 63 kiloyum kendiliğinden gidiyor kilolar
Gözün aydın hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canımKizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah
Kizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah
Kizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah
Gözün aydın canım, Geçmiş olsun... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Kizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah
bende öyleyim yaa. ama galiba şu psikoloji oluştu bende bebek doğunca hayatım tamamen değişcek hiç uyuyamıcam herşey çok zor olcak o yüzden şuanda tembelliğin dibine vurdum resmen:SGünler hiç geçmiyor gibi. Kafam da bir sürüşey. Günde en az beş altı kişi soruyor doğum oldu mu diye. Normal doğum ve sancılarım gelsin istiyorum. Tamamen hazır da değilim. Evimde düzenlemem gereken yerler var hala. Niye böyle tembel tembel oturuyorum onu da bilmiyorum. Sadece yemek ye wc ye git uzan. Böyle bir gebelik olmamalı :/
Bende varım :)hatta doktor 5 ocak da olabilir dedikızlar nabersiniz doğum iznine çıktıktan sonra burayı ihmal ettim. baya doğum yapanlar olmuş keşke tek tek aklımda tutabilsem. ben galiba sonunculardan olucam:)
evdeyim bende keyif ve tembellik yapıp duruyorum herşeyimi de annemler hazırladı süslere kadar bana yapcak bişi kalmadı akşama kadar yabancı dizilerimi izliyorum yiyeceklerimi yiyorum falan.
İnsallah herkese kolay dogumlar nasip olsun Dogum yapacak olanlar dualarnda bizi unutmasinInsa
llah canim saol. Herkese moral olsunguzel dusunun guzel olsun. Insallah sizlerde bir an once kavusursunuz yavrulariniza . Kolay dogumlariniz olsun.
Hayırla gelsin yavrucak. NE güzel başlamış yavaş yavaş. HIÇ suni olayına girme bence. Aceleye gerek yok. Herşey kendi düzeninde aksın çok daha rahat olur. Zaten harekete geçmiş. ÇOK zorlamadan kendi günlük hayat akışında yaşa yemeğini yap, yürü Vs. Vakti gelince sancıların şiddeti sıklığı ve başka değişiklikler oluyor kendini belli eder.sakince zevkle anı yaşa çok güzel olacak.Kizlar merhaba
37 haftalık hamileyim 37+5 oldukBebek 2850gr 47cm
Normal doğum gozukuyor. Bende normal dusunuyorum epiduralsiz !
Dun doktora gittiğimde cati muaynesi yapalim dedi biraz can acitan bir sey bir de yeni agda yaptirmistim dogum yakin hazir olayim diye belkide ondan dokunsan aciyordu .. neyse muaynede "rahimde 3 cm açılma var sancın sıklaşınca gelirsin hemen suyunu da takip et ; açıklık 10cm olunca doğum başlar gibi bir ifade kullandı Hatta simdi suni sanci versek dogurursun bile .. yine de bekleyelim zamaninda gelmezse artik baska yollara basvururuz" dedi.. Kasilmalar oluyor ara ara ama cok duzensiz belirli bir sikligi yok; takip ediyorum uygulama ile ama siddeti de az zaten.. İlk dogum ne kadar okusam arastirsam da bilemiyor insan bir de yaklastikca artan heyecan cabasi... Normal tarih 22 Aralik ama o zamana kalmayiz herhalde ; sizce ne kadar yakindir dogum? Fikri olan var mi ? Ya da benzer durumda olan? Ya da onerisi olan varsa paylasirsa sewinirim. Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin sewgiler
Rahimde ne kadar acilma vardi sizin oncesinde ? bi degisiklik var mi simdi ? Sancilar nasil ? Bnde de 3cm dedi dr ama 2gundur sancida bi degisiklik yok merak icindeyim ne zaman gelicek ?Kizlar kontrole gtmistim dunki agrilarimdan sonra suyu falan iyi dedi nst dede sancilarim cikmis artik . Rahimde zaten acilma vardi iyce yumusamada olmus ve kafasini yerlestirmis oraya baskilama yapio dedi. Tabi her zaman ne olcgi bilinmez daha erkende olablir ama obur haftayi tamamlicagni sanmiorum dedi. Hareket vermisti gecen sefer onlari yapiomusun die sordu o comelip kalkmalari yap dedi . Bnm icin vakit daralmis yani. Ewe geldim az degil kanama olmus halbuki muayenede hic acimio. Her sefernde nisan sanioruz ama blmiorum artik nedir ne degildir. Eger 2. 3. Dogumun olsa suan dogurmaya hazirsin ama ilk oldugu icin simdi suni versem bebek strese girebilir gerek yok dedi. . Benden haberler bole.
@jtaime020626 masallah sanada canim. Gule gule buyut insallah. Bnde insallah dikissiz bi dogum yaparim hayalim o.
Hastaneyi aradım bugün Dr um işten ayrılmış.başka bi Dr A gittim net çekildi bi tane sancım çıktı 80 falan yazıyordu.dr takip et dedi.stres oldum son haftalarda Dr un değişmesinden tansiyon yükseldi 150/10.seZeryan içinde 15 gün sonra alırız dedi.kasılmaları takip et dedi.bebek 3050 lg olmuş gelişimi iyi dedi
bn de 3cm ile suni sancı yedim ve doğdu bebeğim ilk olduğu için butun doğumlar öyle sandim ama çevreden ikisininde alanlari duyunca suni daha sanciliymis :/ sancilarjn duzene binmedikce çocuk oynayıp suyu falan iyi olduktan sonra yani herşey normalse beklemek zor ama daha iyi gibiKizlar merhaba
37 haftalık hamileyim 37+5 oldukBebek 2850gr 47cm
Normal doğum gozukuyor. Bende normal dusunuyorum epiduralsiz !
Dun doktora gittiğimde cati muaynesi yapalim dedi biraz can acitan bir sey bir de yeni agda yaptirmistim dogum yakin hazir olayim diye belkide ondan dokunsan aciyordu .. neyse muaynede "rahimde 3 cm açılma var sancın sıklaşınca gelirsin hemen suyunu da takip et ; açıklık 10cm olunca doğum başlar gibi bir ifade kullandı Hatta simdi suni sanci versek dogurursun bile .. yine de bekleyelim zamaninda gelmezse artik baska yollara basvururuz" dedi.. Kasilmalar oluyor ara ara ama cok duzensiz belirli bir sikligi yok; takip ediyorum uygulama ile ama siddeti de az zaten.. İlk dogum ne kadar okusam arastirsam da bilemiyor insan bir de yaklastikca artan heyecan cabasi... Normal tarih 22 Aralik ama o zamana kalmayiz herhalde ; sizce ne kadar yakindir dogum? Fikri olan var mi ? Ya da benzer durumda olan? Ya da onerisi olan varsa paylasirsa sewinirim. Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin sewgiler
2 cm cnm. Suan axiklikda degisiklik ama yumusama olmus iyce ve kanala basini getirmis artik dedi. Haftayi doldurmaz gelir dedi. Sancilarimda kafa yerlestirme sancisi farkli oluo bole bacaklarim karnima cekili uzaniodum. Birden igne batmasi gbi bole saniyelik bi aci oldu. Bi kac kere oldu. Sonra devam etti anladimki kanala inio o sira.cunku bi kez daha ayni acidan olmustu. O zamanda acilma olmus ve kanala inmeye baslamis demisti. Sancilarimda var sadece tam duzeni yok aksamlari yarim saatte bi gelio. Gunduz o kdr rtmik hssetmiorum zaten dr da aksamlari artar dediRahimde ne kadar acilma vardi sizin oncesinde ? bi degisiklik var mi simdi ? Sancilar nasil ? Bnde de 3cm dedi dr ama 2gundur sancida bi degisiklik yok merak icindeyim ne zaman gelicek ?
Anladım çok teşekkür ederim bu sancı tarıfleri çok yararlı oldu bnm için hayırlısıyla doğsun bebısler ıns ...2 cm cnm. Suan axiklikda degisiklik ama yumusama olmus iyce ve kanala basini getirmis artik dedi. Haftayi doldurmaz gelir dedi. Sancilarimda kafa yerlestirme sancisi farkli oluo bole bacaklarim karnima cekili uzaniodum. Birden igne batmasi gbi bole saniyelik bi aci oldu. Bi kac kere oldu. Sonra devam etti anladimki kanala inio o sira.cunku bi kez daha ayni acidan olmustu. O zamanda acilma olmus ve kanala inmeye baslamis demisti. Sancilarimda var sadece tam duzeni yok aksamlari yarim saatte bi gelio. Gunduz o kdr rtmik hssetmiorum zaten dr da aksamlari artar dedi
Biz de beklıoruz sımdılık doktor sancı artmadan ya da su gelmeden Suni sancı denemeyiz dedi de zaten bakalım çok teşekkür ederim cvpladıgınız ıcın bebıse sewgılerbn de 3cm ile suni sancı yedim ve doğdu bebeğim ilk olduğu için butun doğumlar öyle sandim ama çevreden ikisininde alanlari duyunca suni daha sanciliymis :/ sancilarjn duzene binmedikce çocuk oynayıp suyu falan iyi olduktan sonra yani herşey normalse beklemek zor ama daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?