2016 Aralık Anneleri

Gecmis olsun canim. Cok sevindim. Kilolari takma odem onlar. 1 aya kalmaz fit olursun :))

Gözün aydın hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım

Canim gozun aydin , insallah cabucak toparlanirsin. Allah anali babali buyutsun

arkadaslar merhaba 36.haftam bu haftada artık bısey tasıyamıyorum tasıyacak oldummu sankı rahım bolgem duscek gıbı oluyor sızdede oyle durum varmı

Syns canim allah bagislasin.
Masallah bebisine cok sevindim iyi olmaniza.
Genelmi oldun buarada

Gözün aydın canım, Geçmiş olsun... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Hastaneyi aradım bugün Dr um işten ayrılmış.başka bi Dr A gittim net çekildi bi tane sancım çıktı 80 falan yazıyordu.dr takip et dedi.stres oldum son haftalarda Dr un değişmesinden tansiyon yükseldi 150/10.seZeryan içinde 15 gün sonra alırız dedi.kasılmaları takip et dedi.bebek 3050 lg olmuş gelişimi iyi dedi

bende öyleyim yaa. ama galiba şu psikoloji oluştu bende bebek doğunca hayatım tamamen değişcek hiç uyuyamıcam herşey çok zor olcak o yüzden şuanda tembelliğin dibine vurdum resmen:S

herkes son günlerin tadını çıkar deyip duruyo

kızlar nabersiniz doğum iznine çıktıktan sonra burayı ihmal ettim. baya doğum yapanlar olmuş keşke tek tek aklımda tutabilsem. ben galiba sonunculardan olucam:)
evdeyim bende keyif ve tembellik yapıp duruyorum herşeyimi de annemler hazırladı süslere kadar bana yapcak bişi kalmadı akşama kadar yabancı dizilerimi izliyorum yiyeceklerimi yiyorum falan.

Bende varım :)hatta doktor 5 ocak da olabilir dedi

catuke oğlumda 41+4 de hiç sancım olmadan yattım hastaneye mecburen artık. BIR gün takip altında tuttular. Ertesi gün vajinadan bi ilaç koydular fitil gibi yumuşamayı sağlıyormuş o zaman doğum kendiliğinden başlayabiliyormuş. Çok şükür benimde doğumu başlattı. 5 cm e kadar kendi sancımla geldim. 24 saati buldu tabi ama şiddetli sancılar değildi. Normal adet sancıları gibi. Sonrasında hızlandırmak için suniye geçtiler. sancılar düzene girdikten sonra 4-5 saatte filan doğum oldu. Herhalde sancın olmazsa önce ilaçla denerler, hep duyduğum uygulama bu.

Kizlar merhaba
37 haftalık hamileyim 37+5 olduk Bebek 2850gr 47cm
Normal doğum gozukuyor. Bende normal dusunuyorum epiduralsiz !
Dun doktora gittiğimde cati muaynesi yapalim dedi biraz can acitan bir sey bir de yeni agda yaptirmistim dogum yakin hazir olayim diye belkide ondan dokunsan aciyordu .. neyse muaynede "rahimde 3 cm açılma var sancın sıklaşınca gelirsin hemen suyunu da takip et ; açıklık 10cm olunca doğum başlar gibi bir ifade kullandı Hatta simdi suni sanci versek dogurursun bile .. yine de bekleyelim zamaninda gelmezse artik baska yollara basvururuz" dedi.. Kasilmalar oluyor ara ara ama cok duzensiz belirli bir sikligi yok; takip ediyorum uygulama ile ama siddeti de az zaten.. İlk dogum ne kadar okusam arastirsam da bilemiyor insan bir de yaklastikca artan heyecan cabasi... Normal tarih 22 Aralik ama o zamana kalmayiz herhalde ; sizce ne kadar yakindir dogum? Fikri olan var mi ? Ya da benzer durumda olan? Ya da onerisi olan varsa paylasirsa sewinirim. Allah hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin sewgiler

Hayırla gelsin yavrucak. NE güzel başlamış yavaş yavaş. HIÇ suni olayına girme bence. Aceleye gerek yok. Herşey kendi düzeninde aksın çok daha rahat olur. Zaten harekete geçmiş. ÇOK zorlamadan kendi günlük hayat akışında yaşa yemeğini yap, yürü Vs. Vakti gelince sancıların şiddeti sıklığı ve başka değişiklikler oluyor kendini belli eder.sakince zevkle anı yaşa çok güzel olacak.

Rahimde ne kadar acilma vardi sizin oncesinde ? bi degisiklik var mi simdi ? Sancilar nasil ? Bnde de 3cm dedi dr ama 2gundur sancida bi degisiklik yok merak icindeyim ne zaman gelicek ?

Masallah canim bebegine. Doktorun degismesi hos degil tabi ama onu takma kafana. Belki bu doktor daha iyidir bilemezsin. Sancilarini takip et canim. Stres yapma. Bol bol su içmeye calis.

bn de 3cm ile suni sancı yedim ve doğdu bebeğim ilk olduğu için butun doğumlar öyle sandim ama çevreden ikisininde alanlari duyunca suni daha sanciliymis :/ sancilarjn duzene binmedikce çocuk oynayıp suyu falan iyi olduktan sonra yani herşey normalse beklemek zor ama daha iyi gibi

Rahimde ne kadar acilma vardi sizin oncesinde ? bi degisiklik var mi simdi ? Sancilar nasil ? Bnde de 3cm dedi dr ama 2gundur sancida bi degisiklik yok merak icindeyim ne zaman gelicek ?
2 cm cnm. Suan axiklikda degisiklik ama yumusama olmus iyce ve kanala basini getirmis artik dedi. Haftayi doldurmaz gelir dedi. Sancilarimda kafa yerlestirme sancisi farkli oluo bole bacaklarim karnima cekili uzaniodum. Birden igne batmasi gbi bole saniyelik bi aci oldu. Bi kac kere oldu. Sonra devam etti anladimki kanala inio o sira.cunku bi kez daha ayni acidan olmustu. O zamanda acilma olmus ve kanala inmeye baslamis demisti. Sancilarimda var sadece tam duzeni yok aksamlari yarim saatte bi gelio. Gunduz o kdr rtmik hssetmiorum zaten dr da aksamlari artar dedi

Anladım çok teşekkür ederim bu sancı tarıfleri çok yararlı oldu bnm için hayırlısıyla doğsun bebısler ıns ...

Biz de beklıoruz sımdılık doktor sancı artmadan ya da su gelmeden Suni sancı denemeyiz dedi de zaten bakalım çok teşekkür ederim cvpladıgınız ıcın bebıse sewgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…