• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar yardım edin bi fikir verin benim kasılmam 10 dk da birden 7 ye falan düştü.dr kontrolüm haftaya cuma.sizce bugün hemen gideyim mi

Canim ayni durumu yasadim. Daha 1 ayim var. Ustelik ilk dogum sezeryan. Ben gittim istirahat bol su ve magnezyum verdi. Tekrar sancin olursa gece gunduz beklemiyorsun gekiyorsun dedi. Tabi bunu sezeryan oldugum icin dedi. Boyle bir durum varsa bekleme bence.

Canim ayni durumu yasadim. Daha 1 ayim var. Ustelik ilk dogum sezeryan. Ben gittim istirahat bol su ve magnezyum verdi. Tekrar sancin olursa gece gunduz beklemiyorsun gekiyorsun dedi. Tabi bunu sezeryan oldugum icin dedi. Boyle bir durum varsa bekleme bence.
Benim de ilk doğumum sezeryandı daha önce yaşamadığım şeyler.yarın gidicem bu gece bi aksilik olmazsa çünkü daha kontrole çok var

Benim de ilk doğumum sezeryandı daha önce yaşamadığım şeyler.yarın gidicem bu gece bi aksilik olmazsa çünkü daha kontrole çok var
Canım doktorun numarası Yok mu Şen'de ara durumu tarif et gel yada gelme der o. Bende doktorun numarası var ilk muayenede vermişti bişi olursa whatsapp dan yazıyorum cevap veriyor. Geçen dedi ki:beline saplanan vE vajinaya doğru inen ağrın olursa,karnım bi anda sertleşir uzun süre geçmezse,kaşıklarında ağrı olursa hiç sorma direk gel demişt. Sanırım ilki sezeryan olduğundan daha çok dikkat ediyorlar bize.

Canım doktorun numarası Yok mu Şen'de ara durumu tarif et gel yada gelme der o. Bende doktorun numarası var ilk muayenede vermişti bişi olursa whatsapp dan yazıyorum cevap veriyor. Geçen dedi ki:beline saplanan vE vajinaya doğru inen ağrın olursa,karnım bi anda sertleşir uzun süre geçmezse,kaşıklarında ağrı olursa hiç sorma direk gel demişt. Sanırım ilki sezeryan olduğundan daha çok dikkat ediyorlar bize.
Teşekkür ederim canım yarın gidicem

Kızlar yardım edin bi fikir verin benim kasılmam 10 dk da birden 7 ye falan düştü.dr kontrolüm haftaya cuma.sizce bugün hemen gideyim mi
Takip et bakalim devami gelecekmi.benim bi arkadasim ilki sezeryan ikincisinde agrilari olmus cok onemsememis ameliyat masasinda normal dogum yapmis.benimde ilki sezeryan takipteyim sancim olursa hic beklemeyi dusunmuyorum normal dogurursam dikislerimiz yirtilma ihtimali var daha oglum 13 aylik ama ilk cocugun buyukse cok endiselenme ne guzel normal dogurursun

Insa
Masallah ne kadar olumlu guzel bi dogum hikayesi. Insanin boyle 10 tane doguruveresi gelir :) Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
llah canim saol. Herkese moral olsun ;) guzel dusunun guzel olsun. Insallah sizlerde bir an once kavusursunuz yavrulariniza . Kolay dogumlariniz olsun.

Kizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah

Masallah canim. Allah bagislasin :))

Kizlar Ben dogum yaptım 4 kg bir kızım oldu şükürler olsun yanımda agrım var biraz belim çok ağrıdı problemliydi belim uyudum uyandım şimdi de kalkmak istiyorum bi ayağa kalkarsam benden iyisi olmayacak serumu bekliyorum darısı sizlere inşallah
Hadi gozunaydin canim Rabbim anali babali buyutsun spinalmi oldun

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Darisi bizlerin basina isallah

merhaba kızlar
doğum yapan arkadaşlar var allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hepinize
daha yeni toparlandım ben zorlu bir süreçti benim için ve bebeğim için
sarılık olmuştu ve şükür atlattık yavaş yavaş kilo da alıyor
70 kilo ile doğuma gitmiştim döndüğümde 65 şimdi ise 63 kiloyum kendiliğinden gidiyor kilolar:halay::halay:

Back