- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
Kesinlikle 2017li olsunKizlar ayin 13 de kontrolum var sezeryan gunum belli olacak drum gunu birakirsa ne zamani secsem karar veremedim.31-01 tatil 2 si gecmi olur.bir an once kucagima almak icinde sabirsizlaniyorum.oglum 30 ekim dogumlu buda 30 aralik mi olsa.siz olsaniz ne yapardiniz
Mümkünse
Bugün yazdı bizde çok merak ettik
Dün ö.sonra kavuşmuş kızına
Şimdi emzirmek için çabalıyor :)
Çok dolmuşsun canımKendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.
Cok erken karar verdim 2. Cocuk icin sanirim.
Kizimla ugrasirken cok zorlaniyorum
Canim cok yaniyo.
Isteklerine yetemiyorum.
Esimden yeteri destegi goremiyorum.
Ustune bide halla misafir geliyo bide hizmet bekleyen turden.
Yoruldum ve cok tukendim.
Hersey batiyo bana icime atmaktan yoruldum.
Guclu durmakdan cok sikildim.
Sanirim hata yaptim kendimede kizimada karnimdaki bebisimede.
Simdiden aldi bi dusunce hali.
Kizimin duzeni bi misafirle darmaduman oluyoken kardes gelince kizim ne olcak.
Nasil yedircem nasil uyutcam.
Kizim anne merkezli benim disimda kimseyle ne yemek yer ne uyur.
Canim bugece cok sikkin hanimlar.
Oyle icimi bosaltmak istedimm
Ve ilk cocugunu dogurcak olan annelere tavsiyem
2. Cocuk icin sabirli olun ve hazir oldugunuzda yapin pismanlik yasiyorum.
Haklısın
Benim kızım 11 yaşında ben bile şuan yetersiz hissediyorum kendimi
Ama ikisinin yaşlarının yakın olması şuan bir dezavantaj gibi gözüksede
Avnatajını da göreceksin
Belki kızının aradığı bir kardeşti
Sana çok da yardımcı olacak
İnşallah
İnşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydınlarrrrrrrrrr
Büyük gün geldi bizim için hazırlanıp gidicez dua edin sizde kızlar sorunsuz alıyo kızımı kucağıma inşallah
Belki şuan kucağında bile olabilir :)
Rabbim sağ salim kucağına almk nasip etsin inşallahKızlar gidiyoruz doğuma. Dualarınızı bekliyorum.
Hakkında hayırlsıı neyse o olsun bence canımKızlar merhabalar,
Kontrolden cıktım bugun 39+2. NST de sancı cıkmadı, suyum normal. Bebek gecen hafta 2700 gram tartılmıstı, bır tuhaflık vardı, cunku ondan oncekı hafta 2800 gramdı. Bugun olctu 3300 grammış. Dıger makına yanlıs olcum vermıs. Çatı muayenesinde orta pelvıs bıraz darmıs ama normal dogum denenebılır dedı. Yalnız benım soyle bır sorunum var. Bebeğim henuz dogum kanalına gırmemıs ve başı yan duruyormus. Normalde ılk dogumlarda son ıkı hafta kala bebegın kanala gırmesını beklerız dedı. Bundan sonrası ıcın ıhtımal bıraz zor gorunuyor dedı. Eger bu şekilde bas yan olursa, mecbur sezeryan nedenıymıs. Bana tavsıyenız var mı? Ne yapabılırım,doktoruma gore yuruyus hareket vb senlık bırsey degıl, donerse doner zaten dedi ama yıne de denemedım demek ıstemıyorum. Bu arada eğer bu cuma gunku kontrolumde bebek hala aynı pozısyonda ıse, sezeryana alabılırım hazırlıklı gel dedı. Dunyanın sonu degıl elbette ama uzuldum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
@QueenSweethart senınkıne benzer bır durum oldu sanırım benım de. Bebek bas asagı dıyordu ama bas yan nasıl oluyor tam da anlayamadım aslında. Doktor kendı de dedı, yurtdısında bebek cevrılıyor normalde, rısklerı var ama yapılıyor. Bız de henuz yapılmıyor bu yontem dedı. Sen geldın hemen aklıma.