• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kizlar ayin 13 de kontrolum var sezeryan gunum belli olacak drum gunu birakirsa ne zamani secsem karar veremedim.31-01 tatil 2 si gecmi olur.bir an once kucagima almak icinde sabirsizlaniyorum.oglum 30 ekim dogumlu buda 30 aralik mi olsa.siz olsaniz ne yapardiniz
Kesinlikle 2017li olsun
Mümkünse

@elma_sekerim01
Den haberi olan varmi
Insallah hersey yol7ndadir
Bilgilendir bizi
Bugün yazdı bizde çok merak ettik
Dün ö.sonra kavuşmuş kızına
Şimdi emzirmek için çabalıyor :)

Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.
Cok erken karar verdim 2. Cocuk icin sanirim.
Kizimla ugrasirken cok zorlaniyorum
Canim cok yaniyo.
Isteklerine yetemiyorum.
Esimden yeteri destegi goremiyorum.
Ustune bide halla misafir geliyo bide hizmet bekleyen turden.
Yoruldum ve cok tukendim.
Hersey batiyo bana icime atmaktan yoruldum.
Guclu durmakdan cok sikildim.
Sanirim hata yaptim kendimede kizimada karnimdaki bebisimede.
Simdiden aldi bi dusunce hali.
Kizimin duzeni bi misafirle darmaduman oluyoken kardes gelince kizim ne olcak.
Nasil yedircem nasil uyutcam.
Kizim anne merkezli benim disimda kimseyle ne yemek yer ne uyur.
Canim bugece cok sikkin hanimlar.
Oyle icimi bosaltmak istedimm
Ve ilk cocugunu dogurcak olan annelere tavsiyem
2. Cocuk icin sabirli olun ve hazir oldugunuzda yapin pismanlik yasiyorum.
Çok dolmuşsun canım
Haklısın
Benim kızım 11 yaşında ben bile şuan yetersiz hissediyorum kendimi
Ama ikisinin yaşlarının yakın olması şuan bir dezavantaj gibi gözüksede
Avnatajını da göreceksin
Belki kızının aradığı bir kardeşti
Sana çok da yardımcı olacak
İnşallah
Günaydınlarrrrrrrrrr
Büyük gün geldi bizim için hazırlanıp gidicez dua edin sizde kızlar sorunsuz alıyo kızımı kucağıma inşallah
İnşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Belki şuan kucağında bile olabilir :)
Kızlar gidiyoruz doğuma. Dualarınızı bekliyorum.
Rabbim sağ salim kucağına almk nasip etsin inşallah

Kızlar merhabalar,

Kontrolden cıktım bugun 39+2. NST de sancı cıkmadı, suyum normal. Bebek gecen hafta 2700 gram tartılmıstı, bır tuhaflık vardı, cunku ondan oncekı hafta 2800 gramdı. Bugun olctu 3300 grammış. Dıger makına yanlıs olcum vermıs. Çatı muayenesinde orta pelvıs bıraz darmıs ama normal dogum denenebılır dedı. Yalnız benım soyle bır sorunum var. Bebeğim henuz dogum kanalına gırmemıs ve başı yan duruyormus. Normalde ılk dogumlarda son ıkı hafta kala bebegın kanala gırmesını beklerız dedı. Bundan sonrası ıcın ıhtımal bıraz zor gorunuyor dedı. Eger bu şekilde bas yan olursa, mecbur sezeryan nedenıymıs. Bana tavsıyenız var mı? Ne yapabılırım,doktoruma gore yuruyus hareket vb senlık bırsey degıl, donerse doner zaten dedi ama yıne de denemedım demek ıstemıyorum. Bu arada eğer bu cuma gunku kontrolumde bebek hala aynı pozısyonda ıse, sezeryana alabılırım hazırlıklı gel dedı. Dunyanın sonu degıl elbette ama uzuldum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

@QueenSweethart senınkıne benzer bır durum oldu sanırım benım de. Bebek bas asagı dıyordu ama bas yan nasıl oluyor tam da anlayamadım aslında. Doktor kendı de dedı, yurtdısında bebek cevrılıyor normalde, rısklerı var ama yapılıyor. Bız de henuz yapılmıyor bu yontem dedı. Sen geldın hemen aklıma.
Hakkında hayırlsıı neyse o olsun bence canım

Hadi gözün aydın canım, çok sevindim artık gelecek bence oğluşun :) güzel haberlerini bekliyoruz artık hayırla, sağlıkla :KK66:
Amin cnm saol hayirlisiyla beklioz artk agrilarim artti degidti demistm zaten :)
@catuke şu kaka yapma mevzusu da korkutuyo beni. Bakalim benim doktor ne kadar bekleyelim dicek. Fazla beklemek istemiyorum ben gerci.

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi
Sevindim cnm en azindan gelismeler var sende. En kısa zamanda gelir insallah.
Amin tatlim cumlemiz ins
placebo effect placebo effect

Ay canim senin benden de az. Doktorun ne diyo. Ne kadar bekliceksin

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi hadı gozun aydın canım, en hayırlı zamanda gelsın kuzucuk
Saol cnm. Hepimizin ins bi kac belli kisiler kaldik zaten.
Canim senin icin sevindim. Ne guzel.belirtilerinde artik iyice olustu. En kisa zamanda saglikla kavusun insallah darisi basimiza
Ewt canm olustu artik farklar bariz belli oluyo . Dunki yasadigim seyde kafa yerlestirme agrisiymsm bi kere daha yasamastim bunu ayirt edebliorum artik bseleri.

Yerleri daralıyo ya korkutuyolar bizi benimki bi ara hiç durmazdı ne zaman uyansam o zaman bile kıpır kıpır dı şimdi arada oynuyo karnımı dertleştirmeye başladı oynamak yerine
Dün fena değildi doktora gittim sancı çıktı düzene girmesi lazım dedi miyadini da vekleyebilirmis ara ara sancilarim oldu bugun sancı yok ama bebek de yok sanki :(( sabahtan beri oynamadı dün oynadığını gormesem doktora gidicem ama bisuru yemek yedim sağ döndüm sol döndüm :( veeeeee yazarken bugünkü ilk tekmemi yedim :)))))) anne burdayım telaslanma dedi herhalde oturalim biraz daha bi kaç teklme daha yesem çok rahatlicam :))

Amin cnm saol hayirlisiyla beklioz artk agrilarim artti degidti demistm zaten :)

Saol cnm. Hepimizin ins bi kac belli kisiler kaldik zaten.

Ewt canm olustu artik farklar bariz belli oluyo . Dunki yasadigim seyde kafa yerlestirme agrisiymsm bi kere daha yasamastim bunu ayirt edebliorum artik bseleri.
Doktorunun adı ne canım :)

Bu durumda da kaderini doktor belirlemis olmuyor mu :)) Annesi olarak bence en dogal hakkin canim. Insallah benim bebegim de dayanir. Ben de 2 ocaktan sonra istiyorum ama bu agrilarla 2 hafta daha durursa sukredecegim :KK43:
Bende oyle dedim sonucta sezeryan dedim planli oluyor dedim.vallaha ben bile 2 ocak gecmi diye dusunuyorum.senin icin dahada gec olur

Kizlar kontrole gtmistim dunki agrilarimdan sonra suyu falan iyi dedi nst dede sancilarim cikmis artik . Rahimde zaten acilma vardi iyce yumusamada olmus ve kafasini yerlestirmis oraya baskilama yapio dedi. Tabi her zaman ne olcgi bilinmez daha erkende olablir ama obur haftayi tamamlicagni sanmiorum dedi. Hareket vermisti gecen sefer onlari yapiomusun die sordu o comelip kalkmalari yap dedi . Bnm icin vakit daralmis yani. Ewe geldim az degil kanama olmus halbuki muayenede hic acimio. Her sefernde nisan sanioruz ama blmiorum artik nedir ne degildir. Eger 2. 3. Dogumun olsa suan dogurmaya hazirsin ama ilk oldugu icin simdi suni versem bebek strese girebilir gerek yok dedi. . Benden haberler bole.

jtaime020626 jtaime020626 masallah sanada canim. Gule gule buyut insallah. Bnde insallah dikissiz bi dogum yaparim hayalim o.
Cok iyi en azidan icin rahatlamistir.sancilar bosuna degilmis bak nstde cikmis.boyle boyle artacak.

Kızlar yardım edin bi fikir verin benim kasılmam 10 dk da birden 7 ye falan düştü.dr kontrolüm haftaya cuma.sizce bugün hemen gideyim mi

Bazennkasılma olurken ağrı sancı ile oluyor.bazen sadece kasılıyor.su ve kanama gelmeden gitmemek lazım sanırım.bekleyeyim biraz daha olmazsa
Gitme bence sürekli gidilince yıpranıyor insan. Bekle zaten doğum a yakın yerimizde duramayacak hale geliriz. O an anlaşılır zaten. hiç stres yapma

@catuke şu kaka yapma mevzusu da korkutuyo beni. Bakalim benim doktor ne kadar bekleyelim dicek. Fazla beklemek istemiyorum ben gerci.

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi
Sevindim cnm en azindan gelismeler var sende. En kısa zamanda gelir insallah.

placebo effect placebo effect

Ay canim senin benden de az. Doktorun ne diyo. Ne kadar bekliceksin
doktorum 10 u na kadar bekleyelim dedi canım ama geçen hafta konuşmuştuk yakın zamanda sancın olursa gel dedi bidaha konuşmadık

jtaime020626 jtaime020626
Canım ne güzel'geçmiş ya doğumun
Hastanemi aradım epidural yapmıyoruz dediler. Suni sancı nasıldır bilmiyorum. Ablam ve benim küçüğüm Suni ile'yaptı çok zor dediler ama bebek'doğduktan sonra unutuluyor diyorlar. ben onlara göre biraz daha korkagim ama Allah in izniyle bende yaparım diyorum

Back