- 12 Eylül 2016
- 3.533
- 4.641
- 133
- 40
Canım tansıyonun nasılKızlar ayağım aşırı sistj son iki gündür normal mi hiç sismezdi :/ ve sabah kasılma oldu 3 defa simdi adet sancısı gibi sancı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tansıyonun nasılKızlar ayağım aşırı sistj son iki gündür normal mi hiç sismezdi :/ ve sabah kasılma oldu 3 defa simdi adet sancısı gibi sancı var
Aynı günüz senleBende varım :)hatta doktor 5 ocak da olabilir dedi
Hayırlı olsun CANIM gözünüz aydın :)) sen daha iyi bilirsin ama hiç mama vermeseniz daha iyi olur gibi çünkü sütun de varmış maşallah yenidoğan ların midesi çok küçük olur hemen doyuyor larmışBugün ne çok konuşmuşsunuz ayol:)))))
Sabah evden çıktık çok heyecanlıydım 2 dk farkla ilk sezeryanı kaçırdım :)))önce başkasını aldılar beni de hazırladılar ne istersin dediler genellll dedim uyutun dedim belden olsun dedilerse de istemedim 10 dk falan yattım hazırladılar uyudum 1 buçuk saat kadar içerde kalmışım bi uyandım agrı kesiciiiiii diye diye odaya geldigimde kızım odadaydı şükürler olsun 4 kilo demişler ama kuçucuk gozuktu ablasına gore ara ara emiyo damla damla sutum var buna da şukur ilkinde o kadar ugraştık 5 damla zor çıkmıştı sonda falan olmadı hasta bezi taktılar bikaç saat sonra degiştiler iyiki kendiminkini de getirmişim çok kullanıcam anlaşılan pek dogrulamıyoru ama belim df problemli ona bağladım bide obez olunca zor oluyo pijama alt ve hasta bezi çok kullanıcam anlaşılan bide mama aldık gece aglarsa verin dediler ki biraz vericem aç kalmasın kuzum...sag tarafımı kullandım hep kalkerken omzumu uşutmulum galiba çok agrıyo nide tuvalete çıkamadım kuçuge iki gittim ama yok anam çıkmıyodestan yazdım bende ya
Kızlar inşallah çatır çatır dogurun optum şimdilik
Zorla kendini canım azıcık bide tatlı bişey sonuçta içersin içerisin. 2 litre kuru kayısı hoşafı içip kayısıları ye tuvalete çıkmazsan gel beni bul :)Sağlıklı şeyleri yemem ki işte hoşaf maşaf midemi kaldırır((
Tamamen mi çırılçıplak ? Bende kuyruk sokumumdan fizik tedavi gördüm kan sulandırıcıdan dolayı normal de olamıyor seçeneklerim çok az anlıcam çok soru sormuş olmaZsam sütün nasıl geldi mi ? Çok ağrın var mı? Bebeğin ilk anına tanık olamamak nasıldı? Müsait olduğunda yazarsın bebişinle ilgilen tekrar Allah analı babalı büyütsünBenim omur ilik doğuştan egri canım o zorladı beni bide çokkkk şişman olmam onun dışında bişe olmadı Allaha şukur hafif başta konuşursam oksurecek gibi oldum hemen tuttum kendimi tavsiye ederim uyudum uyandım çıplak oldugumu bilmek rahatsız ediyordu bu arada önce çıplak oluyorsun orayı ilaçladılar sonra kapattılar açıkta biter kalmıyo kesik yer dışında merak edenler için
Eğri dediğin skolyoz mu var?bende de var ama epidural olabilir dedi doktorBenim omur ilik doğuştan egri canım o zorladı beni bide çokkkk şişman olmam onun dışında bişe olmadı Allaha şukur hafif başta konuşursam oksurecek gibi oldum hemen tuttum kendimi tavsiye ederim uyudum uyandım çıplak oldugumu bilmek rahatsız ediyordu bu arada önce çıplak oluyorsun orayı ilaçladılar sonra kapattılar açıkta biter kalmıyo kesik yer dışında merak edenler için
Ay ben hiç öyle şey ler yapmadım napıcazHazır sterlizasyondan konu açılmışken tarak fırça tırnak makasını nasıl sterilize ettiniz
Bnmde avent cam biberondu kaynattm steril olmasi icin bir sey olmadi kaynatabilirsiniz bnceCam biberon cnm aventin kaynatılır mi
Miktar olarak demedi de musyene etti aciklik durumun ayni ama yumusaman iyce olms bebisde kafayi indirmjs dediButun dogum yapanlar hepinize hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun.
Bebek olunca buralardan uzak kaliyoruzmalesef.
Ediz Enesin Annesi canim rahimde yumusama rahimin acilmasi icin be kadar yumusama olursa rahim o kadar cabuk acilir
Rabbim gonlunuze gore versin insallah dogum yapmamis herkes bir avazda kurtulun .
Butun dogum yapanlar hepinize hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun.
Ediz Enesin Annesi canim rahimde yumusama rahimin acilmasi icin be kadar yumusama olursa rahim o kadar cabuk acilir
Rabbim gonlunuze gore versin insallah dogum yapmamis herkes bir avazda kurtulun .
Miktar olarak demedi de musyene etti aciklik durumun ayni ama yumusaman iyce olms bebisde kafayi indirmjs dedi
Paketten çıkardım ama bişiler yapılması gerek diye düşündüm sap kısmı plastık chıcco nun almıştım ben kaynatmam erir miAy ben hiç öyle şey ler yapmadım napıcaz
Hayirlisiyla insss cnmm. Gne dunki yerlsme agrisndan oluo. Bide kanama akintiyla biraz daha devam etti. Muayeneden snra olmuyodu bole hadi ins. Bugun sali . Bakalim . Dr haftayi bulmaz gelir demistiCanim sen haftasonuna kalmazsin bana oyle geliyorr
Butun dogum yapanlar hepinize hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun.
Hayirlisiyla insss cnmm. Gne dunki yerlsme agrisndan oluo. Bide kanama akintiyla biraz daha devam etti. Muayeneden snra olmuyodu bole hadi ins. Bugun sali . Bakalim . Dr haftayi bulmaz gelir demisti
Hayirlisiyla insss cnmm. Gne dunki yerlsme agrisndan oluo. Bide kanama akintiyla biraz daha devam etti. Muayeneden snra olmuyodu bole hadi ins. Bugun sali . Bakalim . Dr haftayi bulmaz gelir demisti