• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bende varım :)hatta doktor 5 ocak da olabilir dedi
Aynı günüz senle
Bugün ne çok konuşmuşsunuz ayol:)))))
Sabah evden çıktık çok heyecanlıydım 2 dk farkla ilk sezeryanı kaçırdım :)))önce başkasını aldılar beni de hazırladılar ne istersin dediler genellll dedim uyutun dedim belden olsun dedilerse de istemedim 10 dk falan yattım hazırladılar uyudum 1 buçuk saat kadar içerde kalmışım bi uyandım agrı kesiciiiiii diye diye odaya geldigimde kızım odadaydı şükürler olsun 4 kilo demişler ama kuçucuk gozuktu ablasına gore ara ara emiyo damla damla sutum var buna da şukur ilkinde o kadar ugraştık 5 damla zor çıkmıştı sonda falan olmadı hasta bezi taktılar bikaç saat sonra degiştiler iyiki kendiminkini de getirmişim çok kullanıcam anlaşılan pek dogrulamıyoru ama belim df problemli ona bağladım bide obez olunca zor oluyo pijama alt ve hasta bezi çok kullanıcam anlaşılan bide mama aldık gece aglarsa verin dediler ki biraz vericem aç kalmasın kuzum...sag tarafımı kullandım hep kalkerken omzumu uşutmulum galiba çok agrıyo nide tuvalete çıkamadım kuçuge iki gittim ama yok anam çıkmıyodestan yazdım bende ya
Kızlar inşallah çatır çatır dogurun optum şimdilik
Hayırlı olsun CANIM gözünüz aydın :)) sen daha iyi bilirsin ama hiç mama vermeseniz daha iyi olur gibi çünkü sütun de varmış maşallah yenidoğan ların midesi çok küçük olur hemen doyuyor larmış

Benim omur ilik doğuştan egri canım o zorladı beni bide çokkkk şişman olmam onun dışında bişe olmadı Allaha şukur hafif başta konuşursam oksurecek gibi oldum hemen tuttum kendimi tavsiye ederim uyudum uyandım çıplak oldugumu bilmek rahatsız ediyordu bu arada önce çıplak oluyorsun orayı ilaçladılar sonra kapattılar açıkta biter kalmıyo kesik yer dışında merak edenler için
Tamamen mi çırılçıplak ? Bende kuyruk sokumumdan fizik tedavi gördüm kan sulandırıcıdan dolayı normal de olamıyor seçeneklerim çok az anlıcam çok soru sormuş olmaZsam sütün nasıl geldi mi ? Çok ağrın var mı? Bebeğin ilk anına tanık olamamak nasıldı? Müsait olduğunda yazarsın bebişinle ilgilen tekrar Allah analı babalı büyütsün

Benim omur ilik doğuştan egri canım o zorladı beni bide çokkkk şişman olmam onun dışında bişe olmadı Allaha şukur hafif başta konuşursam oksurecek gibi oldum hemen tuttum kendimi tavsiye ederim uyudum uyandım çıplak oldugumu bilmek rahatsız ediyordu bu arada önce çıplak oluyorsun orayı ilaçladılar sonra kapattılar açıkta biter kalmıyo kesik yer dışında merak edenler için
Eğri dediğin skolyoz mu var?bende de var ama epidural olabilir dedi doktor

Butun dogum yapanlar hepinize hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun.
Bebek olunca buralardan uzak kaliyoruz ;) malesef.
Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim rahimde yumusama rahimin acilmasi icin be kadar yumusama olursa rahim o kadar cabuk acilir ;) Rabbim gonlunuze gore versin insallah dogum yapmamis herkes bir avazda kurtulun .

Butun dogum yapanlar hepinize hayirli ugurlu olsun Rabbim anali babali buyutsun.
Bebek olunca buralardan uzak kaliyoruz :KK66: malesef.
Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim rahimde yumusama rahimin acilmasi icin be kadar yumusama olursa rahim o kadar cabuk acilir :KK66: Rabbim gonlunuze gore versin insallah dogum yapmamis herkes bir avazda kurtulun .
Miktar olarak demedi de musyene etti aciklik durumun ayni ama yumusaman iyce olms bebisde kafayi indirmjs dedi

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi canim rahimde yumusama rahimin acilmasi icin be kadar yumusama olursa rahim o kadar cabuk acilir :KK66: Rabbim gonlunuze gore versin insallah dogum yapmamis herkes bir avazda kurtulun .

Aminnn aminnn kurtulalim insallah. Benimde adet agrisi gibi agrim oldu 10 d. 1 vurdu ama sonra gecti. Beklemedeyiz :)

Ediz Enesin Annesi Ediz Enesin Annesi 38+3deim bnmdr rshim de yumusama dışında + uok hyrlisi

Hayirlisiyla insss cnmm. Gne dunki yerlsme agrisndan oluo. Bide kanama akintiyla biraz daha devam etti. Muayeneden snra olmuyodu bole hadi ins. Bugun sali . Bakalim . Dr haftayi bulmaz gelir demisti

Sıra sende canim. Guzel haberlerini bekliyoruz artik. Her sabah bakiyorum senden haber vardir diye ama :) Bu hafta umutluyum insallah hayirli haberlerini alicaz senden de...

Back