- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günler hiç geçmiyor gibi. Kafam da bir sürüşey. Günde en az beş altı kişi soruyor doğum oldu mu diye. Normal doğum ve sancılarım gelsin istiyorum. Tamamen hazır da değilim. Evimde düzenlemem gereken yerler var hala. Niye böyle tembel tembel oturuyorum onu da bilmiyorum. Sadece yemek ye wc ye git uzan. Böyle bir gebelik olmamalı :/
Günler hiç geçmiyor gibi. Kafam da bir sürüşey. Günde en az beş altı kişi soruyor doğum oldu mu diye. Normal doğum ve sancılarım gelsin istiyorum. Tamamen hazır da değilim. Evimde düzenlemem gereken yerler var hala. Niye böyle tembel tembel oturuyorum onu da bilmiyorum. Sadece yemek ye wc ye git uzan. Böyle bir gebelik olmamalı :/
İnşallah dediğin gibi olur canım. Kafamda saat bile ayarlıyorm. Şuna şu saatte başla şu kadarsürer zaten diye planlar yapıyorum. ama nedense kalkamıyorm.çocuk inşallah bana da düzen getirir pratiklik katar. yoksa kendimden tiksimdm valla bu kadar tembel olunmaz. Hoş çok ağırlaştm ondanHersey halolur canm
Kizimda bende senin gibiydim yerimden kalkmak istemiyordum.
Annemi bekliyodum
Herseyime yetissin kostursun diye bekliyodum.
Bu hamileligimdede annem gelip rahat otursun kizimla daha cok vakit gecirsin diye o gelmeden evi toparliyorum.
Hersey bi tecrube.
Zamanla sende oturcaksin ha diyince olmuyo sorumlulugun artinca oturmak istesende oturamiyosun canm
En iyiSi yazarak motive olayım diyorum o da yok. Bir sürü plan yapıyorum kafam da. Bütün işleri bitiriyorum pasta bile yapıyorum tarif bakıyorum yani ama bunlar sadece düşünce de kalıyor. Resmen kendimle dalga geçiyorum. Çok şükür öyle büyük bir ağrı sancı da yok.Aynii ben.son gunlerin psikolojisi heralde. Vucut ve beyin yorgun artik. Aksama kadar yatip duruyorum. 2 adim atmaya useniyorum. Bu tamamen hazir olma olayi pek mümkün degil heralde. Bi 9 ay daha beklesek eksik illaki biseyler olur..
En iyiSi yazarak motive olayım diyorum o da yok. Bir sürü plan yapıyorum kafam da. Bütün işleri bitiriyorum pasta bile yapıyorum tarif bakıyorum yani ama bunlar sadece düşünce de kalıyor. Resmen kendimle dalga geçiyorum. Çok şükür öyle büyük bir ağrı sancı da yok.
Ha birde burda yapılanları duyunca gaza geliyorum ama yok benim ki sadece hayal olarak kalıyor :)
Kızlar gidiyoruz doğuma. Dualarınızı bekliyorum.
Gunaydinn. Bugun dogumu olan arkadaslarin allah yardımcisi olsun. Biz de yine tık yook![]()
En iyiSi yazarak motive olayım diyorum o da yok. Bir sürü plan yapıyorum kafam da. Bütün işleri bitiriyorum pasta bile yapıyorum tarif bakıyorum yani ama bunlar sadece düşünce de kalıyor. Resmen kendimle dalga geçiyorum. Çok şükür öyle büyük bir ağrı sancı da yok.
Ha birde burda yapılanları duyunca gaza geliyorum ama yok benim ki sadece hayal olarak kalıyor :)
Suan son günlerimiz insallah bebegimize kavusucaz. Birak pastayi böreği enerjini bebegine sakla bence :)) benim de yaptigim tek is yatagimi toplamak o yüzden cok normal geldi dediklerin :)
Haklısın canım :))Suan son günlerimiz insallah bebegimize kavusucaz. Birak pastayi böreği enerjini bebegine sakla bence :)) benim de yaptigim tek is yatagimi toplamak o yüzden cok normal geldi dediklerin :)
Haklısın canım :))
Kafamda cook mükemmel bir kadın var'herşeye yetişiyor ama gerçekte dönmekte bile zorlanan bir tombiş
İnşallah bebek doğunca bu ruh hali gider
Evin içindeböyle oluruz :))
Ben artik dogurmak istiyorum sanirim ama korkuyorumda normal dogumdan, nasil olcak bilmiyorum. Her gece ruyamda bebegimi goruyorum, kavussak diyorum. Ama bir o kadarda halsizim gecelerinuyku yarim yamalak evde sadece gunluk isleri becerebiliyoruk cok agirlastim
Hoş bebek'varken nasıl böyle olacaksak![]()
prensesmat
sunflower bende normal Doğum beklediğim için sizler gibiyim aynı kızlar. 16 aralık son gün dedi doktorumuz ama benim kızın gelmeye niyeti yok gibi, kaldı 10 gün bakalım gelecek mi. Eğer o güne kadar gelmezse 19 una kadar beklemek isteyeceğim, benim de kafamdaki maksimum tarih 19 u. İnşallah o zamana kadar gelir kendiliğinden kuzularımız
Aynen bende. Bi yandan dogurmak istiyorum bi yandan normal dogum nasi olcak diye dusunuyorum. Bii yandan eyvah normal olmazsa sezeryanda naparim ben diye dusunuyorum. Uyku muyku kalmadi anlayacagin. Son gunum geliyo sonrasinda napicam bilmiyorum.(
Benimde 10u son tarih. Pazartesine kadar beklerim olmazsa cok fazla da beklemek istemiyorum..doktorla konusmadim acaba ne dicek.
Sen peki 19undan sonra sezeryan mi isticeksin.