• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.
Cok erken karar verdim 2. Cocuk icin sanirim.
Kizimla ugrasirken cok zorlaniyorum
Canim cok yaniyo.
Isteklerine yetemiyorum.
Esimden yeteri destegi goremiyorum.
Ustune bide halla misafir geliyo bide hizmet bekleyen turden.
Yoruldum ve cok tukendim.
Hersey batiyo bana icime atmaktan yoruldum.
Guclu durmakdan cok sikildim.
Sanirim hata yaptim kendimede kizimada karnimdaki bebisimede.
Simdiden aldi bi dusunce hali.
Kizimin duzeni bi misafirle darmaduman oluyoken kardes gelince kizim ne olcak.
Nasil yedircem nasil uyutcam.
Kizim anne merkezli benim disimda kimseyle ne yemek yer ne uyur.
Canim bugece cok sikkin hanimlar.
Oyle icimi bosaltmak istedimm
Ve ilk cocugunu dogurcak olan annelere tavsiyem
2. Cocuk icin sabirli olun ve hazir oldugunuzda yapin pismanlik yasiyorum.
Cnm benim rabbim verdi onu sana zamanı gelmişti demekti öyle duşun seni misafir yormuş ki şu halimle kimseyi çekemezdim biz kendimize bile ağır geliyoruz artık sende meyve falan vermeseydin benim kızım da beni ister hep ben masal okur yatırırım ona alıştır daha rahat oluyor

Uyuyomu bugün herkes ben gene kaşındım ellerim yandı ama son gecem diye çekiyorum napalım sabah nasıl kalkıcaksam hiç bilmiyorum oturdum saçımı falan duzleştirdim doktor sabah ezanından sonra yeme içme dedi ama gene de yemeyim dedim su içmeye dayanamam ama napalım içicem artık sabah içmem onu da ....ilkimde bi gun önce öğleden sonra belli olmuştu tarihim bide evde değildim gün boyu daha kolay geçmişti zaman sanki bu kadar stresli değildim ya çenemde duştu iyice.
Normal bekleyenler hadi doğurun kız gelsin sancılar hayırlısıyla inşallah

Merhaba annişler ve hamişler ben bebeğimi 01.12.2016 tarihimde 37 haftalıkken kucağıma aldım burdan yazamadım ama face de takip edenler bilir şimdi benim erken Doğum sebebim suyum azaldı diye oldu
Çok güzel geçen bi ameliyattan sonra ne acı ne sancı nede bimsıkımtım vardı hatta 2. Günü ayağa kalktım ama sütüm gelmedi bu sefer ve vucudum anormal şekilde şişmeye başladı ayaklarım fil ayağımgibi oldu neyseki dün akşam sütler geldi ve ilk sütümüzü içtik
Bebeğin kontrolü vardı bende jinekologuma sordum ya dedim ben şişiyorum çok fena ve başım çatlıyor
Bana dediği "gebelik sonrası zehirlenme " nasıl ya dedim nasıl olur oluyormuş tansiyonunu takip et Dedi

Merhaba annişler ve hamişler ben bebeğimi 01.12.2016 tarihimde 37 haftalıkken kucağıma aldım burdan yazamadım ama face de takip edenler bilir şimdi benim erken Doğum sebebim suyum azaldı diye oldu
Çok güzel geçen bi ameliyattan sonra ne acı ne sancı nede bimsıkımtım vardı hatta 2. Günü ayağa kalktım ama sütüm gelmedi bu sefer ve vucudum anormal şekilde şişmeye başladı ayaklarım fil ayağımgibi oldu neyseki dün akşam sütler geldi ve ilk sütümüzü içtik
Bebeğin kontrolü vardı bende jinekologuma sordum ya dedim ben şişiyorum çok fena ve başım çatlıyor
Bana dediği "gebelik sonrası zehirlenme " nasıl ya dedim nasıl olur oluyormuş tansiyonunu takip et Dedi
Gozun aydın canım onla geçmiş olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Gunaydın kızlar, hayırlı sabahlar herkese,
bugun dogumu olanlar Allah yardımcınız olsun, dualarımızdasınız. Saglıkla bebıslerınızı kucagınıza alın ınsallah.
Benım de kontrol var bugun, ılk kez catı muayenesıne gırecegım, ınsallah normal doguma uygun cıkar, hakkımızda hayırlısı olsun. Son 2-3 gundur ben de altta tuhaf hareketler hısler hıssedıyorum sanırım gerı sayım basladı. Bol bol yuruyup hurma yıyorum, pılates topu hareketlerı yapıyorum.

Dogum yapan arkadaşlar, hepinizi tebrık ederım, gozunuz aydın. Bol sutunuz olsun, saglıkla buyutun ıns guzel meleklerınızı.
jtaime020626 jtaime020626 ShamuSu ShamuSu matematik61 matematik61

catuke catuke hıc takılma canım, onemlı olan kendı doktorunun soyledıgı, senı bır kez muayene eden mı daha ıyı bılır, 9 ay boyunca takıbını yapan mı_ hem haftamız ılerledı olcumler zaten tutarlı degıl.

elma_sekerim01 elma_sekerim01 aklım sende canım ıyı haberlerını beklıyoruz.

canim insallah kotu bisey yoktur. buarada gozunuz aydin.

Günaydınlarrrrrrrrrr
Büyük gün geldi bizim için hazırlanıp gidicez dua edin sizde kızlar sorunsuz alıyo kızımı kucağıma inşallah

canim rabbim kolaylik versin, sagsalim kavusun insallah

Gunaydın kızlar, hayırlı sabahlar herkese,
bugun dogumu olanlar Allah yardımcınız olsun, dualarımızdasınız. Saglıkla bebıslerınızı kucagınıza alın ınsallah.
Benım de kontrol var bugun, ılk kez catı muayenesıne gırecegım, ınsallah normal doguma uygun cıkar, hakkımızda hayırlısı olsun. Son 2-3 gundur ben de altta tuhaf hareketler hısler hıssedıyorum sanırım gerı sayım basladı. Bol bol yuruyup hurma yıyorum, pılates topu hareketlerı yapıyorum.

Dogum yapan arkadaşlar, hepinizi tebrık ederım, gozunuz aydın. Bol sutunuz olsun, saglıkla buyutun ıns guzel meleklerınızı.
jtaime020626 jtaime020626 ShamuSu ShamuSu matematik61 matematik61

catuke catuke hıc takılma canım, onemlı olan kendı doktorunun soyledıgı, senı bır kez muayene eden mı daha ıyı bılır, 9 ay boyunca takıbını yapan mı_ hem haftamız ılerledı olcumler zaten tutarlı degıl.

elma_sekerim01 elma_sekerim01 aklım sende canım ıyı haberlerını beklıyoruz.

Canim hadi bakalim gunler azaldi, insallah cati muayenende rahat olur

Günaydın millet :) syns syns vay be bak bitti dokuz ay işte senin yerinde olmak isterdim su an cidden. Bizim de zamanlarımız gelir bi an önce inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah. Bize de haber vermeyi unutma bak :)

Günaydın güzel anne adayları ve güzel taze anneler ;)

syns syns sağ Salim kucağına al inşallah kuzunu, bol bol sütün olsun ;)

ekonomistgonul ekonomistgonul dün epeyce üzüldüm ama şimdi önemsemiyorum canım, Allah sağlık versin, bende küçük doğmuşum bana benziyor demek ki kızım ;)

esraevren esraevren hayırlı olsun bebeğiniz, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, size de acil şifalar dilerim, geçmiş olsun

Back