• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.
Cok erken karar verdim 2. Cocuk icin sanirim.
Kizimla ugrasirken cok zorlaniyorum
Canim cok yaniyo.
Isteklerine yetemiyorum.
Esimden yeteri destegi goremiyorum.
Ustune bide halla misafir geliyo bide hizmet bekleyen turden.
Yoruldum ve cok tukendim.
Hersey batiyo bana icime atmaktan yoruldum.
Guclu durmakdan cok sikildim.
Sanirim hata yaptim kendimede kizimada karnimdaki bebisimede.
Simdiden aldi bi dusunce hali.
Kizimin duzeni bi misafirle darmaduman oluyoken kardes gelince kizim ne olcak.
Nasil yedircem nasil uyutcam.
Kizim anne merkezli benim disimda kimseyle ne yemek yer ne uyur.
Canim bugece cok sikkin hanimlar.
Oyle icimi bosaltmak istedimm
Ve ilk cocugunu dogurcak olan annelere tavsiyem
2. Cocuk icin sabirli olun ve hazir oldugunuzda yapin pismanlik yasiyorum.
Kizin kac yasinda canim

Kendimi bugun hic iyi hissetmiyorum.
Cok erken karar verdim 2. Cocuk icin sanirim.
Kizimla ugrasirken cok zorlaniyorum
Canim cok yaniyo.
Isteklerine yetemiyorum.
Esimden yeteri destegi goremiyorum.
Ustune bide halla misafir geliyo bide hizmet bekleyen turden.
Yoruldum ve cok tukendim.
Hersey batiyo bana icime atmaktan yoruldum.
Guclu durmakdan cok sikildim.
Sanirim hata yaptim kendimede kizimada karnimdaki bebisimede.
Simdiden aldi bi dusunce hali.
Kizimin duzeni bi misafirle darmaduman oluyoken kardes gelince kizim ne olcak.
Nasil yedircem nasil uyutcam.
Kizim anne merkezli benim disimda kimseyle ne yemek yer ne uyur.
Canim bugece cok sikkin hanimlar.
Oyle icimi bosaltmak istedimm
Ve ilk cocugunu dogurcak olan annelere tavsiyem
2. Cocuk icin sabirli olun ve hazir oldugunuzda yapin pismanlik yasiyorum.
CANIM EŞİN VE ÇOCUĞUN YETER SANA BİDE MİSAFİR NE DEMEK YAA NE KADAR ANLAYISSIZ İNSANLAR
SEN HATA YAPMADIN SAKIN BÖYLE DÜŞÜNME BEBIS DE ETKİLENİR BİLİRSİN ANNELERİN HİSLERİNİ BİLİRLER

CANIM EŞİN VE ÇOCUĞUN YETER SANA BİDE MİSAFİR NE DEMEK YAA NE KADAR ANLAYISSIZ İNSANLAR
SEN HATA YAPMADIN SAKIN BÖYLE DÜŞÜNME BEBIS DE ETKİLENİR BİLİRSİN ANNELERİN HİSLERİNİ BİLİRLER

En buyuk eziyeti 9 aydir ona yapiyorum.
Zaten
Kizim suan tam gobegimin ustunde yeni uykuya daldi.
Kucagimda uyuyo oturdugum yerden.
Ben 3 umuzede haksizlik yaptim.
Son zamanlarda iyice hatamin farkina vardim.
Bencillikti arka arkaya evlad sahibi olmayo istemem

Zaten

Bence daha fazla dertlere dusme arkadasim. Olan olmus pozitif dusun. Benle kardeismin arasinda 1.bucuk yas var. Gayette guzel buyuduk yetistik arkadas gibi. Senin evlatlarimda arkadas gibi buyurler. Misafir agirlama gibi bir zorunlulugun mu var? Kabul etme. Yani insanlar ne dusunur diye fazla dusunme. Rahatsizim de sancim var de birsey de yani. Bence kendine fazla sorumluluk yukluyorsin. Mukemmel olmak zorunda degilsin. Bebegin dogdugundada iki evladinida guzel idare edecegine inaniyorum. Herkes nasil yapiyor bizde yapacaz elbet bir turlu. Gebelik depresyonuna girersin fazla negatif dusunme. Oluruna bak. Allah var gam yok :) rabbim.hepimizin yardimcisi olsun.

Kızlar daha öncede yazdım şu göbek deliği etrafı acısını. Dr uma sormuştum normal demişti ama şu sıralar daha da arttı bi de sağa sola dönerken daha çok acıyor.sanki biri tırnaklar öyle acıyor.size de oluyor mu.dr um 16 sına kontrole çağırdı ama bu hafta gitsem mi ki

Zaten

Canim oyle dusunme bak icini ferah tutki karnindaki yavrunda etkilenmesin. Hormonlar ve sana yardim eden birinin olmamasi seni boyle etkiliyor. Hele bir dogum olsun duzene sok herseyi emin ol iyiki yapmisim diyeceksin

Benim oglumda 13 aylik.bazen kara kara dusunuyom nasil basedecem diye.ama ne olursa olsun once saglikli sihhatli olsunlarda baska birsey istemiyom ustesinden geliriz Allahin izniyle.benimde yardimcim yok.bakarsin dogacak cocuklarimiz cok uslu olurlar 3.cuyu dogururuz

Kızlar daha öncede yazdım şu göbek deliği etrafı acısını. Dr uma sormuştum normal demişti ama şu sıralar daha da arttı bi de sağa sola dönerken daha çok acıyor.sanki biri tırnaklar öyle acıyor.size de oluyor mu.dr um 16 sına kontrole çağırdı ama bu hafta gitsem mi ki
Bendede oluyor normal o.organlarindan biri baski yapiyor geriliyor ondan olyor

Bence daha fazla dertlere dusme arkadasim. Olan olmus pozitif dusun. Benle kardeismin arasinda 1.bucuk yas var. Gayette guzel buyuduk yetistik arkadas gibi. Senin evlatlarimda arkadas gibi buyurler. Misafir agirlama gibi bir zorunlulugun mu var? Kabul etme. Yani insanlar ne dusunur diye fazla dusunme. Rahatsizim de sancim var de birsey de yani. Bence kendine fazla sorumluluk yukluyorsin. Mukemmel olmak zorunda degilsin. Bebegin dogdugundada iki evladinida guzel idare edecegine inaniyorum. Herkes nasil yapiyor bizde yapacaz elbet bir turlu. Gebelik depresyonuna girersin fazla negatif dusunme. Oluruna bak. Allah var gam yok :) rabbim.hepimizin yardimcisi olsun.

Sagol canm
Bu gece anlamsizca tutamiyorum gozyaslarimi.
Biriktirdim sanirim.
Kizimin uyku vakti 10 evde buri varken imkansiz uyumaz 11 bucukda misafirler kalkti.
Cocugun uykusu geldi diye surekli dememe ragmen
Kizim huysuzlasip agladikca sinir kat sayim tavan yapti.
Bu gece boyle aglamakli gecer artik

Benim oglumda 13 aylik.bazen kara kara dusunuyom nasil basedecem diye.ama ne olursa olsun once saglikli sihhatli olsunlarda baska birsey istemiyom ustesinden geliriz Allahin izniyle.benimde yardimcim yok.bakarsin dogacak cocuklarimiz cok uslu olurlar 3.cuyu dogururuz

Sagol canm destegin icin
Hayirlisi
Allahim onlara yetebilmeyi nasip etsin insallah

Canim oyle dusunme bak icini ferah tutki karnindaki yavrunda etkilenmesin. Hormonlar ve sana yardim eden birinin olmamasi seni boyle etkiliyor. Hele bir dogum olsun duzene sok herseyi emin ol iyiki yapmisim diyeceksin

Iyiki varsiniz
Sagol
Oyle doluyorum ara ara en bastan beri haksizlikmi yaptim kizima piskolojim vardi.
Su sira iyice kafamda bu var atamiyorum bi turlu az kaldi 9 gun sonra insallah gider bu piskolojim

Iyiki varsiniz
Sagol
Oyle doluyorum ara ara en bastan beri haksizlikmi yaptim kizima piskolojim vardi.
Su sira iyice kafamda bu var atamiyorum bi turlu az kaldi 9 gun sonra insallah gider bu piskolojim

Inanki insanin halinden o anda o durumda olan anliyor en iyi. Senin durumun bendende zor benim ilk cocugum olcak kismetse. Senin sorumlulugun daha fazla, icine atip aglama bak azcik kaldi..sonra Allahin izniyle toparlanacaksin. Zaten sen gelenlere ve esine kizmissin daha cok anladigim kadariyla ama dedigim gibi bazen gercekten kimse halden anlamiyor. Sen icini ferah tut canim

Sagol canm destegin icin
Hayirlisi
Allahim onlara yetebilmeyi nasip etsin insallah
Amin canim benim.carsamba benimde misafirlerim var bende kara kara dusunuyom gelme diyemiyorsun.insanlar dusuncesiz karnimiz burnumuzda kucuk cocugumda var.ama ikinci dogduktan sonra kimseyle ugrasamam gelenin onune cay koymaya bile vaktim olmayacak.simdi yine iyi kotu yapiyoz.gelecek olanlar yapip getirsinler mumkunse kendi hizmetlerinj kendileri yapsinlar

Inanki insanin halinden o anda o durumda olan anliyor en iyi. Senin durumun bendende zor benim ilk cocugum olcak kismetse. Senin sorumlulugun daha fazla, icine atip aglama bak azcik kaldi..sonra Allahin izniyle toparlanacaksin. Zaten sen gelenlere ve esine kizmissin daha cok anladigim kadariyla ama dedigim gibi bazen gercekten kimse halden anlamiyor. Sen icini ferah tut canim

Evet canim sabahin kor vaktinden gecenin bi yarisina kadar artik agir geliyo bana.
Kirmak istemiyorum.
Kendi kendilerini davet ettirme diye bi tabir var bizzat devamli yasadigim.
Insanlar gunluk sorumluluklarindan uzaklasmak icin baskasinin duzenini bi denli nasil sarsa bilir anlamiyorum.
Esimin hatiri diyorum
Esiminde hatirini tukettiler ozellikle bu gece.
Kizim huysuzlasti agliyo uyucammm diyo kimse orali degil.
Halla kahve kahveden sonra meyve yahu el insaf.
Bide zati sahene hanim efendi ay kurulu saat gibi kacta yatiyoki bukadar huysuzlasti diye sormazmi.
10 da diyorum dalga gecer gibi saat 10 oldumu dedikden 1 bucuk saat sonra kalktilar.
Ya hersey dozunda guzel vaktinde guzel
Bosyere gece gece bak arkalarindan konusturdular okadar emek sarf ettigim halde gunaha girdim bide.
Uff ne giybet yaptim he :)

Kizlar ayin 13 de kontrolum var sezeryan gunum belli olacak drum gunu birakirsa ne zamani secsem karar veremedim.31-01 tatil 2 si gecmi olur.bir an once kucagima almak icinde sabirsizlaniyorum.oglum 30 ekim dogumlu buda 30 aralik mi olsa.siz olsaniz ne yapardiniz
Canım benim de normalde 38. Haftam 31 inde doluyor ama ben 3 ünü isticem

Evet canim sabahin kor vaktinden gecenin bi yarisina kadar artik agir geliyo bana.
Kirmak istemiyorum.
Kendi kendilerini davet ettirme diye bi tabir var bizzat devamli yasadigim.
Insanlar gunluk sorumluluklarindan uzaklasmak icin baskasinin duzenini bi denli nasil sarsa bilir anlamiyorum.
Esimin hatiri diyorum
Esiminde hatirini tukettiler ozellikle bu gece.
Kizim huysuzlasti agliyo uyucammm diyo kimse orali degil.
Halla kahve kahveden sonra meyve yahu el insaf.
Bide zati sahene hanim efendi ay kurulu saat gibi kacta yatiyoki bukadar huysuzlasti diye sormazmi.
10 da diyorum dalga gecer gibi saat 10 oldumu dedikden 1 bucuk saat sonra kalktilar.
Ya hersey dozunda guzel vaktinde guzel
Bosyere gece gece bak arkalarindan konusturdular okadar emek sarf ettigim halde gunaha girdim bide.
Uff ne giybet yaptim he :)
Biraz eşinle konuşmayı dene canım. Senden alsın yükünü. Kızında 27 aylık olmuş biraz daha bağımsız olabilmeyi öğrensin. Hani kardeşi olsa da olmasa da öğrenmeye başlaması lazım. Kendini bunaltma bunalttıkça sıkıntıya girersin. Benimle ablamın arasında 2 yaş var çok kıskanç bi çocukmuşum ama liseden beri özellikle ablam benim en yakın arkadaşım iyi li var. Keşke annem 4. Kardeşi se doğursaymış diyorum hatta. Çünkü erkek kardeşime ve ablama çok çok çok bağlıyım şimdi

Biraz eşinle konuşmayı dene canım. Senden alsın yükünü. Kızında 27 aylık olmuş biraz daha bağımsız olabilmeyi öğrensin. Hani kardeşi olsa da olmasa da öğrenmeye başlaması lazım. Kendini bunaltma bunalttıkça sıkıntıya girersin. Benimle ablamın arasında 2 yaş var çok kıskanç bi çocukmuşum ama liseden beri özellikle ablam benim en yakın arkadaşım iyi li var. Keşke annem 4. Kardeşi se doğursaymış diyorum hatta. Çünkü erkek kardeşime ve ablama çok çok çok bağlıyım şimdi

Ah canm ya insallah ilerde cocuklarimda senin gibi dusunur.
Esime carliyorumda oda elinden geleni yapmaya calisiyo aslinda haksizlik ediyorum bazen.
Benimki tamamen bi bunalimdi.
Simdi kendime geldim buraya dokunce icimdekilerini.

Back