2016 Aralık Anneleri

Bende genel istiyorum peki Dr neden spinali öneriyor
Ayılma problemi yok bebeği direkt girebiliyorsun, ve artık %90 bunu uyguluyoruz diyor. Bebek doğduktan sonra istersen hemen uyuturuz diyor dikiş olurken ayik olmazsın dedi. Ama aneztezi değil uyutmazmış o. Napıcam ya çok kararsız kaldım

Bende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucak
İlkim geneldi gene genel olacak canım doktora genel olacak demi dedim sen nasıl istersen dedi digerlerşnde heyecanlarım dedim genel daha iyi olur o zaman senin için dedi tansiyon falan da bende yukseliyo bide p kadar heyecan ve stres varki şuan en iyisi uyumam benim
Ayy son çantama baktım hallettim gibi. Elim ayağım birbirine dolandı hala inanamıyorum son gecem olduğuna sabaha kadar yazarım ben artık uyuyamıyorum diye))))))

Canım genel olduğun zamanı biraz anlatırmısın. Ayılma ağrı falan nasıldı.

Ben kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan olucam bende genel istiyorum çünkü epidural Yada spinalde bele vurulan iğneyi istemiyorum ben kuyruk sokumumdan fiZik tedavi oldum spinal olan bır arkadasım kı uZeronden 1 yıl geçti ara ara belim agrır diyor ben sağlık sorunlarım olduğu için genel istiyorum gerçi Dr la daha tam konuşamadım her muayenede baska sorunlar çıktı daha o konuya gelemedik genelde ıkı endişem var bırıncısı bebegı hemen öğrenicem onu şöyle ekarte ediyorum bahsettığım arkadasım spınal olunca bır sanıye göstermişler üns hastanesi olunca öyle anneye göğüs temasının üzerine çok durmuyorlar ıkıncı endısem sütün hemen gelmemesi oda her türlü doğumda eger hemen gelmeyecekse gelmıyor aç bırakmamak önemli sarılık olmasın dıye
Çok uzattım ama doğum yapacak olan sensin öncesini sonrasını düşün ona göre kararını ver Allah yardımcın olsun

Canım genel olduğun zamanı biraz anlatırmısın. Ayılma ağrı falan nasıldı.
Ayılmada kalkmada falan sorun yaşamamıştım canım ilk yarım saat bi salak gibiydim:)))
Çok ağladım o gün ama onu da bebegimi kuveze falan aldılar ona bağlıyorum oda iki kişilikti ben çıkana kadar 4 kişi çoğunu alıp alıp gitmişti...

Üzmek istemem ama ben 2 hafta önce başladım kreme hiç bir fayda etmedi
Ve diğer tüm kocakarı işlerinide denedim
Tek iyi gelen Philipsavent göğüs kalkanı oldu

Boyunu daha olcmedilet canim hastaneden cikmadanolcecekler 50 cm garanti var
Bizimde 3.günü ölçtüler
Daha sağlıklı oluyormuş

Kızlar yarın kısmetse sezaryan genel olacak diye düşünüyordum. Ama aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Spial yapan anneler tavsiye ediyormusunuz.
Ediyorum
Bebeğini çıkar çıkmaz görmek çok güzel

Kendi dr una güven
Çok içine sinmiyorsa bir başka dra da git
Ama sanmıyorum bir sıkıntı olsa derdi kendi drun
Sıkma canını

Uyarılma olacağını sanmıyorum ama en az bi iki hafta önceden başlayın derim dayanılır bi açı değil

Kızlar bugün bebegim çok hareket etmedi arada bi nadiren ayağını uzatio sanki o kadar ..çikolata yedim simdi

Ya kizlar Bisey sorucam genel aneztezide de lama yapiyolar mi?? Ilk benegimde epudraldi ve lama yapmislardi..simdi genel istiyorum yaparlarmi bilmiyorum..soylemesi ayip basur memesi olustu iki gündür..lama yapatken acir diye korkuyorum..

Kizlar ayin 13 de kontrolum var sezeryan gunum belli olacak drum gunu birakirsa ne zamani secsem karar veremedim.31-01 tatil 2 si gecmi olur.bir an once kucagima almak icinde sabirsizlaniyorum.oglum 30 ekim dogumlu buda 30 aralik mi olsa.siz olsaniz ne yapardiniz

Ya kizlar Bisey sorucam genel aneztezide de lama yapiyolar mi?? Ilk benegimde epudraldi ve lama yapmislardi..simdi genel istiyorum yaparlarmi bilmiyorum..soylemesi ayip basur memesi olustu iki gündür..lama yapatken acir diye korkuyorum..
Ayni dra sezeryan olacaksan yapmazlar.ikincide neden geneli sectin memnun kalmadinmi epiduralden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…