Ayılma problemi yok bebeği direkt girebiliyorsun, ve artık %90 bunu uyguluyoruz diyor. Bebek doğduktan sonra istersen hemen uyuturuz diyor dikiş olurken ayik olmazsın dedi. Ama aneztezi değil uyutmazmış o. Napıcam ya çok kararsız kaldımBende genel istiyorum peki Dr neden spinali öneriyor
İlkim geneldi gene genel olacak canım doktora genel olacak demi dedim sen nasıl istersen dedi digerlerşnde heyecanlarım dedim genel daha iyi olur o zaman senin için dedi tansiyon falan da bende yukseliyo bide p kadar heyecan ve stres varki şuan en iyisi uyumam benimBende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucak
Canım genel olduğun zamanı biraz anlatırmısın. Ayılma ağrı falan nasıldı.İlkim geneldi gene genel olacak canım doktora genel olacak demi dedim sen nasıl istersen dedi digerlerşnde heyecanlarım dedim genel daha iyi olur o zaman senin için dedi tansiyon falan da bende yukseliyo bide p kadar heyecan ve stres varki şuan en iyisi uyumam benim
Ayy son çantama baktım hallettim gibi. Elim ayağım birbirine dolandı hala inanamıyorum son gecem olduğuna sabaha kadar yazarım ben artık uyuyamıyorum diye))))))
Ben kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan olucam bende genel istiyorum çünkü epidural Yada spinalde bele vurulan iğneyi istemiyorum ben kuyruk sokumumdan fiZik tedavi oldum spinal olan bır arkadasım kı uZeronden 1 yıl geçti ara ara belim agrır diyor ben sağlık sorunlarım olduğu için genel istiyorum gerçi Dr la daha tam konuşamadım her muayenede baska sorunlar çıktı daha o konuya gelemedik genelde ıkı endişem var bırıncısı bebegı hemen öğrenicem onu şöyle ekarte ediyorum bahsettığım arkadasım spınal olunca bır sanıye göstermişler üns hastanesi olunca öyle anneye göğüs temasının üzerine çok durmuyorlar ıkıncı endısem sütün hemen gelmemesi oda her türlü doğumda eger hemen gelmeyecekse gelmıyor aç bırakmamak önemli sarılık olmasın dıyeAyılma problemi yok bebeği direkt girebiliyorsun, ve artık %90 bunu uyguluyoruz diyor. Bebek doğduktan sonra istersen hemen uyuturuz diyor dikiş olurken ayik olmazsın dedi. Ama aneztezi değil uyutmazmış o. Napıcam ya çok kararsız kaldım
Ayılmada kalkmada falan sorun yaşamamıştım canım ilk yarım saat bi salak gibiydim:)))Canım genel olduğun zamanı biraz anlatırmısın. Ayılma ağrı falan nasıldı.
Üzmek istemem ama ben 2 hafta önce başladım kreme hiç bir fayda etmediHamiş arkadaşlar size sesleniyorum!!!! Doğumdan önce mutlaka göğüslerinize nemlendirici krem yağ ne bulursanız sürün. Özellikle e vitamini içeren kremler. Ben yandım siz yanmayın. göğüs uçlarım parçalandı kanadı.Ağlayarak emziriyorum kuzumu. Şimdi kantaron yağı kullanıyorum. Geç olmadan onleminizi alın. Ayrıca ilk günler sutunuz gelmeyebiliyorsakin pompayla gelsin diye zorlamayin o daha kötü ediyor.Keşke beni de bilgilendiren olaydı.
Bizimde 3.günü ölçtülerBoyunu daha olcmedilet canim hastaneden cikmadanolcecekler50 cm garanti var
EdiyorumKızlar yarın kısmetse sezaryan genel olacak diye düşünüyordum. Ama aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Spial yapan anneler tavsiye ediyormusunuz.
Kendi dr una güvenMoralim çok bozuk
acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki
Bence ilki canımm fiyatları ne kadar canımmEki Görüntüle 1921208 Eki Görüntüle 1921207 Kızlar Doğum sonrası hediye etmek için 1 de ki mi 2 deki mi lavanta kesesi sizce. İkisinin fiyatı da aynı. Aslında ikisini de çok beğendim ama karar veremedim. İlkinde taç şeklinde pleksi var oraya isim yazılıyor diğerinde de şu minnoş ayıcık var hadi bi fikir verin ya
Uyarılma olacağını sanmıyorum ama en az bi iki hafta önceden başlayın derim dayanılır bi açı değilBu kremlere kaçıncı haftada başlamak gerek eger göğüs uçları uyarılırsa erken doğuma neden oluyırmuş
Bide kızlar aklınızda bulunsun yakın zamanda ıkı arkadasım doğum yaptı bebekler doğunca uykuya çok düşkün olurlarsa sarılık ihtimali artarmış emmesi için kıyın uyandırın sarılık olmasından iyidir yenidogan ghemşiresi ya tamamen soyun bebek çıplak olunca uyanırmış Yada hafifçe topuğunu sıkın demişti
Off kizlar 10 dan da dusuyoz hala neden doguramadik yahuubu gece insallahhhhhhhhhhh
Offf offfffffBen umidi kestim :)
Ben umidi kestim :)
Kasilman yoksa sanci degildir son ay sirt bel agrisi olmasi normal kasilmayla beraber gelip gitmesi lazimBen de :)
Biraz bel agrim var ama belirti midir. Kasilma fln yok ama
Ya da kafamda belirti mi uretiyorum acaba :)
Gordugum kadariyla hamilelik takvimi en yakin olan sensinBen de :)
Biraz bel agrim var ama belirti midir. Kasilma fln yok ama
Ya da kafamda belirti mi uretiyorum acaba :)
Ayni dra sezeryan olacaksan yapmazlar.ikincide neden geneli sectin memnun kalmadinmi epiduraldenYa kizlar Bisey sorucam genel aneztezide de lama yapiyolar mi?? Ilk benegimde epudraldi ve lama yapmislardi..simdi genel istiyorum yaparlarmi bilmiyorum..soylemesi ayip basur memesi olustu iki gündür..lama yapatken acir diye korkuyorum..
E benimki kasilmayla gelioda noluyo 30 dan 20 ye dusuyo 10 a dusuyo kalio.Kasilman yoksa sanci degildir son ay sirt bel agrisi olmasi normal kasilmayla beraber gelip gitmesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?