Bnmde geceki siddetli devam etse gtcektim sabah ama gene agrio sancim var.. carsamba bizimde normalde . Duruma gore yarin giderim diorum bnde bakalim bize neler olmus. Annem dio bu hafta ici dgur insallah dio .
Aynen ole bizde dogursak iyi olckinsallah sagsaglim dogurursun cnm .. valla bi kac kisi kaldik burda dogurmayan
Aman sorma kalmayalim :) bnm agrilar falan var artik gelcek diorum insallah hayirlisiyla.Insallah saglikla dogsun canim. Bende senin gibi aci agri olmuyor, bakalim en sona ben kalmam insallah
Aynen ole bizde dogursak iyi olck
Aman sorma kalmayalim :) bnm agrilar falan var artik gelcek diorum insallah hayirlisiyla.
Boyunu daha olcmedilet canim hastaneden cikmadanolceceklerCanım Rabbimanalı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözünaydın
Canım benim Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Gözünüzaydın
Oo maşallah kgsu yerinde kaç cm doğdu
Minik herif
Lütfen kafanı takma
Emin ol sütü en çok o etkiliyor
Kimseyi takma
O düşünce tarzınıda değiş
Bebeğin şuan sana muhtaç
Sende ona
HIm anladim cnm hayirlisi bakalim ya .Canim bakalim hayirlisi. Az evvel camasir asarken benimde asagi dogru kipirtiyla beraber agri oldu ama dinlenince gecti cok sukur
Canim bende suni sanci aldim. Epirulde aldim ve sancilarimi hic hissetmedim. Tabi suni sanciyi verince hemen igneyi takmiyorlar 1 saat flan sonra epidural yapiyorlar rahiminde acilmasi lazim belirli bir yere kadar bana epidural taktiklari zaman 4.cm.diGözün aydın canım gülr güle büyüt oğlunu.
maşallah oğlunun kilosu çok iyi kaç haftalıkken doğdu.
Doktorum açılman varsa suni sancı verir doğumu başatırız dedi. suni sancıdan korktuğumu söyleyince epidural yaparız hiçbirşey hissetmezsin dedi.
Epiduraldan korkuyorum sonrasında bel ağrısı baş ağrısı yapıyor diyorlar ama epiduralin rahatlığından bahsedince yaptırsam mı diye düşünmeye başladım.
Kuzu suni hissettinmi hic nasildi?Canim bende suni sanci aldim. Epirulde aldim ve sancilarimi hic hissetmedim. Tabi suni sanciyi verince hemen igneyi takmiyorlar 1 saat flan sonra epidural yapiyorlar rahiminde acilmasi lazim belirli bir yere kadar bana epidural taktiklari zaman 4.cm.di
Canim basta suni sanciyi verdiklerinde 2 cm aciklik vardi. Suniyi verdiler 1 saat 1 bucuk saat sonra 4 cm oldu 4 cm olana kadar epidural yoktu ve sancilari hissettim.Kuzu suni hissettinmi hic nasildi?
Canim bende suni sanci aldim. Epirulde aldim ve sancilarimi hic hissetmedim. Tabi suni sanciyi verince hemen igneyi takmiyorlar 1 saat flan sonra epidural yapiyorlar rahiminde acilmasi lazim belirli bir yere kadar bana epidural taktiklari zaman 4.cm.di
Bel agrisi simdi yapmaz canim ilerleyen gunlerde oluyor ama oyle cok degil belkide hic olmazZaten 4 cmden once yapmiyorlar diye biliyorum. Peki epidural takilirken zor oldumu? Ve dogum ani zor oluyor ikinamiyorsun diyorlar oylemi? Birde bel agrisi yaptimi canim?
Bel agrisi simdi yapmaz canim ilerleyen gunlerde oluyor ama oyle cok degil belkide hic olmaz
Epidural olmadimi suni sanci cok zor.sonucta kendi dogal agrin olsa o kadar zor olmaz suni adi ustunde.suni sanci alacaklara tavsiyem epidural kesin alinCanim basta suni sanciyi verdiklerinde 2 cm aciklik vardi. Suniyi verdiler 1 saat 1 bucuk saat sonra 4 cm oldu 4 cm olana kadar epidural yoktu ve sancilari hissettim.
Ama epidurali alinca hic biseey hissetmedimsana tavsiyem epidural mutlaka al. Insallah bir an once dogurursun sende merak etme beklemeye deger
facedeki gruba katıldım oraya bakmak daha kolay oluyor burayı ihmal ettim.
2. çocuk olgunlaştırdı galiba bizi.
canım senin ilk doğumun sezeryan mı normal mi
benim ilki normal şimdi de normal bekliyoruz.
son günler zor geçiyor eşim ve kızım bu durumdan şikayet etmeye başladılar çünkü işleri yapmakta zorlanıyorum belim ağrıyor , eğilip kalkamıyorum onların arkasını toplamakta zorlanınca sinirli ve gergin oluyorum.
Bir an önce doğum yapmamı bekliyorlar.
Ben bile sabredemiyorsam senin sabredememen cok normal:)))Bakiyorumda yazanlar hepsi ayin 15 13 16 si dogum olanlar. Biz kaldikk galibaa.
Imdaaaattttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?