2016 Aralık Anneleri

Benim durdu yarim saatir canim. Beklemedeyim. Dun doktor 3cm acilman var demisti. Muayeneden sonra basladi bu adet agrisi gibi olan aci.
Hmm anladim canim. Son gunun artik nisaninla birlikte de kanama olmus olablir yani. Bnm 2 ydi en son. Insallah 3 olur carsambaya kontrole gtcem.bnde yatinca daha cok hissedip sayabliorm.

Ben yemegede razıyım artık kadın çağırcam artık doğuma yakın bu çocukları tabiki annelerle güvenip yapmıyoruz ama bşrax destek çok iyi olur

Sağol csnım inşallah

Anladım canım ben de yürüyüş çok yaptım 1 haftadır da evdeyim izne ayrıldım ama hep iş güç yaptım yürüyüş kadar olmuştur herhalde
l ca

Bende aynıyım. 15 günde bir temizlik için abla geliyor.
Sürekli evi toplu temiz tutmaya çalışıyorum.
Dolap içi dağılınca çok huzursuz oluyorum.
Eskiden böyle değildim çok rahattım yaşım ilerledikçe mi böyle oldum diyorum.

Minnos denk gelmiyordum bayadir sana.
Merakda ediyordum seni
Dusun gelen abla diyoki baskasimi geliyo benden bi onceki gun
Annemi birak yardimci ablanin bile gozleri yasariyo bekarken odami bilen biri annemede gidiyordu.
Artik sen anne oldun diyorlar bana :)
Da yapismasa ustume bu temizlik takintisi

Kizlar ben ocak annesiyim normalde.bu ikinci bebegim.ilki sezeryan buda mecbur sezeryan olacak.normalde 8 ocak ama bakalim sezeryanim aralikta olabilir bebisim erkende gelebilir.13 aralikta kontrolum var sezeryan gunum belli olur buyuk ihtimal.

Hayirla saglikla gelsin yavrusun
Hosgeldin aramiza

Ilki oglandi gununde suyum geldi ama oglum basinin yan tarafiyla geliyormus son anda sezeryana donduk bu kiz kizlar vaktinden once dogarmis bakalim sezeryan gunumden oncemi gelecek drum ne kadar once almak isteyecek.yani kizlar planli sezeryanda olsaniz merak bitmiyor:))))

Canım temizlik ve düzen takıntısı bende de oluştu eşim diyor ki sen böyle değildin takıntılı oldun biraz rahat olmdiyor ama benim içim rahat etmiyor

Canım temizlik ve düzen takıntısı bende de oluştu eşim diyor ki sen böyle değildin takıntılı oldun biraz rahat olmdiyor ama benim içim rahat etmiyor

Benim esimin acayip hosuna gidiyor.
Kendisi cok titiz duzenli biri tanidigim gunden beride benden bu konuda sikayetciydi.
Pis degildim ama daginik bi insandim.
Yaklasik 7 aydir evim her daim misafir agirlamaya hazir.
Aslinda bi sistem oturtunca zamaninda gozumde dag gibi olan isler hafifledi.
Birimi gelcekmis he gelsin modundayim.
Bi yanim kendini bu sisteme alistirma diyorsada.
Bi yanim bu durumdan gayet memnun :)
Bakalim dogum sonrasi 2 cocukla nasil olcam
Ozaman akmi karami belli olcak

Canım h
canım hangi şehirdesin Doğuma hazırlık kursu için merAk ettim

Ya tabi her daim düzenli olmak güzel de inşallah devamı gelir hastalık haline gelmesin yeter ki

Ne yapim kiz bugun esim evdeydi disariya ciktik buyuk ogluma yorgan flan aldik yatagini siparis verdik yarinda gidip dolap alacaz insallah alisveris telasi var yani ayy artik yururken cok zorlaniyorum penguen gibi yuruyorum . Bi kontrole gitmek istiyorum aslinda ama onumuzdeki hafta dogmassa oyle gidecem insallah. Sen ne durumdasin annen nasil ohh annende yaninda rahatsin artik

Sancı sadece kasilmami yoksa acı da var mi .bn de 35+4 oldum halen sancı hissetmedim. normal mi acaba
Ben 38+4 oldum bende ağrılı kasılma yaşamadım henüz, endişe etmenize gerek yok. Kasılmayı da daha son 1 haftadır filan hissediyorum normal yani bu arada profil fotonuz her gördüğümde yüzümü gülümsetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…