- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Hmm anladim canim. Son gunun artik nisaninla birlikte de kanama olmus olablir yani. Bnm 2 ydi en son. Insallah 3 olur carsambaya kontrole gtcem.bnde yatinca daha cok hissedip sayabliorm.Benim durdu yarim saatir canim. Beklemedeyim. Dun doktor 3cm acilman var demisti. Muayeneden sonra basladi bu adet agrisi gibi olan aci.
Ben yemegede razıyım artık kadın çağırcam artık doğuma yakın bu çocukları tabiki annelerle güvenip yapmıyoruz ama bşrax destek çok iyi olurBenim sonumda öyle olacak heralde.annem başka bir şehirden geldi yardım etmeye yaklaşık 2,5 haftadır sadece yemek yapıyor banyo wc temizlik bende ütü bende,sabah kahvaltı bende.annem 10:30 A kadar uyuyor.uyanıyor bir saat geçmeden bi daha bir iki saat uyuyor.allahtan babamda varda evdeki çocuğumla oynuyor.annesi yardımcı olanı çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim :-(
Sağol csnım inşallahKilosunu kafa çapına göre değil karın çevresi çağına göre belirliyorlar. İçin rahat olsun. Gebelik şekerin olmadığı sürece kilolu olmasından çok tedirgin olma, son haftalarda biraz yavaşlıyor zaten kilo alımı. Allah' on izniyle sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim :) güle güle, sağlıkla büyüsün inşallah bebecik
l caGüzel şeyler hayal ediyorum da bir arkadaşımın önce suyu geldi sezaryene dönmek zorunda kaldılar doktor 24 saatten fazla içeride kalması enfeksiyon açısından riskli dediği için, rahatça bekleyemediler. Korkum o yüzden. İnşallah normal Doğum olur sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)
Her gün olmasa da gün aşırı yürümeye çalışıyordum Çarşamba kontrolde doktorum 16 sı beklenen Doğum tarihi, gecikirse suni sancı o da olmazsa sezaryen olacak dedi. Hızlandırmak istiyorsan yürü bol bol dedi, her gün yürüyüş hedefi koydum kendime. En az 5000 adım dedim ama bugün sadece 1500 onu da evde attım zorlaya zorlaya. Yarın 10000 olmadan yatmayacağım inşallah. 7 kat da merdiven çıktım apartmanın içinde. Pilates topunda zıpladım bakalım işe yarayacak mı
Benim 40 hafta 14 ünde doluyor doktor 16 sına kadar bekleriz dedi, bende eğer gelmezse en azından 20 sine kadar beklesek diyorum. İlk Bebekler geç geliyormuş böyle
Sizde benim gibi temizligi takinti yaptinizmi.
15 gunde bi ablamiz geliyo
Genel temizlige
Ben bu cocukta fena temizlige taktim
Dolap icleri duzgun olsun utuyu hemen yapim.
Kirli sepetinde elbise birakmiyorum.
Heran acil sezeryana girerimde evim daginik olmasin diye aklimi temizlikle bozdum.
Kizim 10 da yatiyo aksamlari.
Kalkip o saatte evi toparliyorum.
Halbuki hamileligime kadar
Sadece temizlikci ablayi beklerdim 15 gun elimi biseye surmezdim.
Esim bu cocuk seni duzene soktun 2 cocukla tam anne olcaksin diyo
Ama bu temizlik olayi kalici olursa fena
Bende aynıyım. 15 günde bir temizlik için abla geliyor.
Sürekli evi toplu temiz tutmaya çalışıyorum.
Dolap içi dağılınca çok huzursuz oluyorum.
Eskiden böyle değildim çok rahattım yaşım ilerledikçe mi böyle oldum diyorum.
Kizlar ben ocak annesiyim normalde.bu ikinci bebegim.ilki sezeryan buda mecbur sezeryan olacak.normalde 8 ocak ama bakalim sezeryanim aralikta olabilir bebisim erkende gelebilir.13 aralikta kontrolum var sezeryan gunum belli olur buyuk ihtimal.
Amin canim ins saglikli sihhatli kucagimiza alirizHayirla saglikla gelsin yavrusun
Hosgeldin aramiza
Maşallah canım biz de 38+1 iz ben de şaka gibi diyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin39+2 yiz canım bugün şaka gibi ya nasıl geçti anlamadım ama şimdi bi belirti olsun diye oturunca saatler geçmiyo beklerken
Canım temizlik ve düzen takıntısı bende de oluştu eşim diyor ki sen böyle değildin takıntılı oldun biraz rahat olmdiyor ama benim içim rahat etmiyorSizde benim gibi temizligi takinti yaptinizmi.
15 gunde bi ablamiz geliyo
Genel temizlige
Ben bu cocukta fena temizlige taktim
Dolap icleri duzgun olsun utuyu hemen yapim.
Kirli sepetinde elbise birakmiyorum.
Heran acil sezeryana girerimde evim daginik olmasin diye aklimi temizlikle bozdum.
Kizim 10 da yatiyo aksamlari.
Kalkip o saatte evi toparliyorum.
Halbuki hamileligime kadar
Sadece temizlikci ablayi beklerdim 15 gun elimi biseye surmezdim.
Esim bu cocuk seni duzene soktun 2 cocukla tam anne olcaksin diyo
Ama bu temizlik olayi kalici olursa fena
Canım temizlik ve düzen takıntısı bende de oluştu eşim diyor ki sen böyle değildin takıntılı oldun biraz rahat olmdiyor ama benim içim rahat etmiyor
canım hangi şehirdesin Doğuma hazırlık kursu için merAk ettimCanım doktorum bu ağrılar 10 dk.da 1 kere olursa bana haber ver dedi...Doğuma hazırlık kursuna gidiyorum orada da ebe 5 dakikada 1 kere 1 dakika süren sancın olana kadar evde durabilirsin suyun falan gelmediği sürece dedi...dk takibi önemli yani...tabi nişan ya da su gelmesi de Doğumun yaklaştığının göstergesi ne nişanım geldi ne de suyum
Ya tabi her daim düzenli olmak güzel de inşallah devamı gelir hastalık haline gelmesin yeter kiBenim esimin acayip hosuna gidiyor.
Kendisi cok titiz duzenli biri tanidigim gunden beride benden bu konuda sikayetciydi.
Pis degildim ama daginik bi insandim.
Yaklasik 7 aydir evim her daim misafir agirlamaya hazir.
Aslinda bi sistem oturtunca zamaninda gozumde dag gibi olan isler hafifledi.
Birimi gelcekmis he gelsin modundayim.
Bi yanim kendini bu sisteme alistirma diyorsada.
Bi yanim bu durumdan gayet memnun :)
Bakalim dogum sonrasi 2 cocukla nasil olcam
Ozaman akmi karami belli olcak
Ne yapim kiz bugun esim evdeydi disariya ciktik buyuk ogluma yorgan flan aldik yatagini siparis verdik yarinda gidip dolap alacaz insallah@Jtaime npionn
Canım gözünaydın tebrikler :) heyecanlandım bende bizde bugün 36+0 olduk ve sancılar var gelip giden sık aralarla olmasa da...
Ben 38+4 oldum bende ağrılı kasılma yaşamadım henüz, endişe etmenize gerek yok. Kasılmayı da daha son 1 haftadır filan hissediyorum normal yaniSancı sadece kasilmami yoksa acı da var mi .bn de 35+4 oldum halen sancı hissetmedim. normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?