2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar.gece boyunca bi sağa bi sola dönmekten uyuduğm dan hiç bişey anlamadim. gece yatmak işkenceye dönüştü resmen bana.
Ayy hiç deme bari gunduz halimiz olsa yıkıntı gibiyim şimdi kalkıyom hemen geri oturuyorum yatmak istiyorum yatamıyorum da rabbim yardımcınız olsun

Günaydınn kızlar
Herkesin sorunu farklı
Bizide gece uyutmadı böcüüm
Sütüm çok azdı :( boş boş çekti
Şimdi ayrı bş sıkıntı doğunca ama en azından dogunca hafiflemek süper bişeydir bide kaşınmamayı hayal etmek ahhh ahhh demir cezveyle kendimiz kaşıdım düşün...
Mama verseydin biraz annesi yazık ya doğmadıysa...

Aynı b
Ben basket topu gibi sirt ustu yatamiyom, biyerden destek almadan saga sola donemiyom. Oyle bi haldeyim[/QUOTE
Bende aynıyım bide bir kaşıntı belası varki her yerim yara oldu kaşımaktan artık kollarım falan agrıyo ...

Son 1 hafta gun saymaktan bi hal olduk valla. Gece de cok uyuyorum zaten. Agrilar artiyo. Sagdan sola zor donuyorum.Hayirlisiyla bi dogsaydi su bebis popisini isiricam ne inatcisin be yavrucum. Icerisi rahat heralde cikmak.istemiyosun

Benimde en son kontrolde doktor keyfi yerinde onun demisti. Bakalim ne zaman gelecek. Ben hep kasim sonu diyordum ama araliga geldik bakalim insallah 40 haftayi gecirmezde kendi kendine gelmek ister minnosum. Artik kucagima almak istiyorum cunku, gordukce ozeniyorum doguranlaru :) bugunde bende alta dogru bir baski var sanki gaz sancisi gibi ve wc istegi gibi ama wcye gidiyorum bisey yok. Bakalim hayirlisi. Insallah saglikla kavusalim yavrulara

Benimde en son kontrolde doktor keyfi yerinde onun demisti. Bakalim ne zaman gelecek. Ben hep kasim sonu diyordum ama araliga geldik bakalim insallah 40 haftayi gecirmezde kendi kendine gelmek ister minnosum. Artik kucagima almak istiyorum cunku, gordukce ozeniyorum doguranlaru :) bugunde bende alta dogru bir baski var sanki gaz sancisi gibi ve wc istegi gibi ama wcye gidiyorum bisey yok. Bakalim hayirlisi. Insallah saglikla kavusalim yavrulara

Ay insallah. Ben de belirti de yok sinir oluyorum :)
Bende hep kasim sonu demistim tanıdıklara hiç araliga kalicagimi dusunmemistim. Simdi oyuzden devamli soruyolar noldu dogurmadin mi diye. Bilsem aralik sonu derdim. Ne bileyim :)

Şimdi ayrı bş sıkıntı doğunca ama en azından dogunca hafiflemek süper bişeydir bide kaşınmamayı hayal etmek ahhh ahhh demir cezveyle kendimiz kaşıdım düşün...
Mama verseydin biraz annesi yazık ya doğmadıysa...
İnan bnde kaşınan ve yara dökmüş biri olarak
O durumu yeğlerdim
Şimdi doydumu doymadımı bir yerimi ağrıyor ağrımıyormu
Uyudumu uyumadımı onu düşünüyorum

Bebegim dogdugundan beri giremiyorum hic. sayfalar gecmis okuyamadim. anne olmak zormus gercekten. sezeryan oldum dikisler yüzünden bebegimle yeterince ilgilenemedim. hala daha zorlaniyorum. iyiki anneler var. bebege annem bakiyo bana esim. sezeryan bi dogum degil ameliyatmis onu anlamis oldum. allah dogum yapacaklara kolayliklar versin cok kolay gecsin insallah. zaten en zoru bile bebeginin bi bakısıyla yok oluyo.

Bendede hic bir belirti yok :KK12: Masallah hala cok rahat hareket ediyorum.. anlamiyorumki:110: mesela bugun esim evde tum gun gezmeyi dusunuyoruz, dunde tum gun temizlik yaptim ... belki bebis gelmek ister diye hareket kisitlamamm yok ama yooook gelmiyor inatci kizim:KK48:

Bendede hic bir belirti yok :KK12: Masallah hala cok rahat hareket ediyorum.. anlamiyorumki:110: mesela bugun esim evde tum gun gezmeyi dusunuyoruz, dunde tum gun temizlik yaptim ... belki bebis gelmek ister diye hareket kisitlamamm yok ama yooook gelmiyor inatci kizim:KK48:
Geliyolar annesi ben 22 kasımda doktora gittim ooo daha var bu minnoşun gelmesine dedi. Ben de çok rahattım hiç ağrım sancım yoktu ama aynı gece sancılandım suyum geldi 5te kucağımdaydı sıpacık şimdi göğüs yarasıyla gazla uykuyla boğuşuyoruz.

Geliyolar annesi ben 22 kasımda doktora gittim ooo daha var bu minnoşun gelmesine dedi. Ben de çok rahattım hiç ağrım sancım yoktu ama aynı gece sancılandım suyum geldi 5te kucağımdaydı sıpacık şimdi göğüs yarasıyla gazla uykuyla boğuşuyoruz.
Hadi yaaa insallah benimde gelir bir an once saglikla :) valla gercekten hic bi belirti yok simdilik cnm

Ay insallah. Ben de belirti de yok sinir oluyorum :)
Bende hep kasim sonu demistim tanıdıklara hiç araliga kalicagimi dusunmemistim. Simdi oyuzden devamli soruyolar noldu dogurmadin mi diye. Bilsem aralik sonu derdim. Ne bileyim :)

Hic sorma banada hala soruyorlar dogurmadinmi diye, helede k.validem hergun sancin yokmu diye soruyor :)

Back