peki kac yumurta toplanmisti cnm?Canim benim 3000lere yakindi belkide gecmisti catlama ignesi verdiginde.yumurta sayisiylada dogru orantili olarak arttigini biliyorum.her yumurta icin 200civari bi deger sanirim.ne ise yaradigini nicin baktiklarini bilmiyorum.ama doktor yukselince toplamayi yapacaz demisti.
17 canim ama 12 tanesi olgundupeki kac yumurta toplanmisti cnm?
Olmamıştır inşallah canım Rabbim ol deyince hiç bişey önüne geçemez içini ferah tutKizlar ben bugun tekrar transfer yaptirdim ama ufacik bi kaza yaptik ins bise olmamistir sardilmadik
İns canm geldgmden beri bi lavabo icin kalkiyorumOlmamıştır inşallah canım Rabbim ol deyince hiç bişey önüne geçemez içini ferah tut
Aynı gün transfer olmuşuz canım tek mi ikiz mi senin bebişin? Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahİns canm geldgmden beri bi lavabo icin kalkiyorum
Canm hayirli olsun bizler icn dua etZehreNur ve kizlar merhaba nasilsiniz.. ?sonunda bende bebegime kavusacagim rabbim nasip ederse tabi insallah.. biliyosunuz bana natural siklus uygulanmisti tedaviye sizlerle beraber agustos ayinda baslamama ragmen transferim ekimde ancak oldu ilacsiz oldugu icin... veee sonucum pozitiffffffffffffffffr cikti kizlarrrrrr 5.gun embriyosu transfer haric 9.gun ki bhcg degerim 190 cikti
simdi bi daha kan vericem degerin 2 ye katlanma takibi icin... rabbim isteyen herkese bekletmeden versin insallahhh artik dualarim sizin icin.. hepinizi cokkk öpüyorum
Canm hayirli olsun bizler icn dua et
gözün aydın canim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. tebrikletZehreNur ve kizlar merhaba nasilsiniz.. ?sonunda bende bebegime kavusacagim rabbim nasip ederse tabi insallah.. biliyosunuz bana natural siklus uygulanmisti tedaviye sizlerle beraber agustos ayinda baslamama ragmen transferim ekimde ancak oldu ilacsiz oldugu icin... veee sonucum pozitiffffffffffffffffr cikti kizlarrrrrr 5.gun embriyosu transfer haric 9.gun ki bhcg degerim 190 cikti
simdi bi daha kan vericem degerin 2 ye katlanma takibi icin... rabbim isteyen herkese bekletmeden versin insallahhh artik dualarim sizin icin.. hepinizi cokkk öpüyorum
Saol canim 2.5 yil sonra cok sukur rabbime.. etmez miyim her namazda ediyorum
Sagol canm benim bende uc yildir evliyim iki kere tup brbek denedik canm bakalim bu sefer insSaol canim 2.5 yil sonra cok sukur rabbime.. etmez miyim her namazda ediyorum
Gözün aydın canım benim tebrik ederimZehreNur ve kizlar merhaba nasilsiniz.. ?sonunda bende bebegime kavusacagim rabbim nasip ederse tabi insallah.. biliyosunuz bana natural siklus uygulanmisti tedaviye sizlerle beraber agustos ayinda baslamama ragmen transferim ekimde ancak oldu ilacsiz oldugu icin... veee sonucum pozitiffffffffffffffffr cikti kizlarrrrrr 5.gun embriyosu transfer haric 9.gun ki bhcg degerim 190 cikti
çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin.ZehreNur ve kizlar merhaba nasilsiniz.. ?sonunda bende bebegime kavusacagim rabbim nasip ederse tabi insallah.. biliyosunuz bana natural siklus uygulanmisti tedaviye sizlerle beraber agustos ayinda baslamama ragmen transferim ekimde ancak oldu ilacsiz oldugu icin... veee sonucum pozitiffffffffffffffffr cikti kizlarrrrrr 5.gun embriyosu transfer haric 9.gun ki bhcg degerim 190 cikti
Sagol canm benim bende uc yildir evliyim iki kere tup brbek denedik canm bakalim bu sefer ins
Aynen canm once saglik ben evlendim evleneli tedavi goruyorum sorun bende tupler acik ama pco var o yuzden tup bebekle cocuk sahibi olman col yuksek dedi digerinde uc gun dinlen uzanma hoplama ziplama dedi normal isini yapabilirsin dedi oyle yaptik tutmadi. Bakalim ins bu tutar bunda tam tersi hic bise yapma dinlen dediBen de 4 yili doldurdum 5 den gidicem 2.5 yil hic korunmadik benim esimin morfolojisi %2 idi kurler vitaminler denedik baktik olmuyo bide benim tek tup tikali cikmisti hsg de daha fazla beklemeyelim dedik simdiki aklim olsa hic beklemez hemen tup yapardim cunku o 2.5 yilda cok yipraniyo insan.. rabbim sizede nasip edecek insallah once sağlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?