- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
ahh canim çok tutmuş. toplam nekadara mal oldu. ins sonu güzel olsunAyy sorma canim ya 5 yil dondurma ucreti 2500 tl verdik bide insallah sonu hayirli olur maddi gücümüz yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh canim çok tutmuş. toplam nekadara mal oldu. ins sonu güzel olsunAyy sorma canim ya 5 yil dondurma ucreti 2500 tl verdik bide insallah sonu hayirli olur maddi gücümüz yok maalesef
Hayırlısı olsun ins tutunur lar cnmKizlar bebisi aldim.. insallah bende hamileligi yasarim bugune kadar hic yasayamadim.. bugunde bir arkadasimin daha hamile haberini aldim yaa size soylemistim artik kaderime uzuluyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
Embriyologa da sordum neden cozunurken incelendi diye cozulme asamasindaki canliligini izlemek icin dedi teknik bi olaymis yani..
Hayırlısı olsun ins tutunur lar cnm
Hayırlı olsun canım artık sevineceksin inşallah ben inanıyorum pozitif gorecegineKizlar bebisi aldim.. insallah bende hamileligi yasarim bugune kadar hic yasayamadim.. bugunde bir arkadasimin daha hamile haberini aldim yaa size soylemistim artik kaderime uzuluyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
Embriyologa da sordum neden cozunurken incelendi diye cozulme asamasindaki canliligini izlemek icin dedi teknik bi olaymis yani..
Bizden 1senelk 600 aldilarahh canim çok tutmuş. toplam nekadara mal oldu. ins sonu güzel olsun
Insan istiyo ki burda evlat hasretiyle yanip tutusan herkes pozitifi görsün.. ben burda negatif okuyunca cok uzuluyorum pozitiflere de bi o kadar seviniyorum.. bu duyguyu hep beraber yasayalim.. sonra da bi topik acalim bebeklerimizi beraber buyutelim insalllahhhhHayırlı olsun canım artık sevineceksin inşallah ben inanıyorum pozitif gorecegine
bu nasıl bir sistem bilmiyorum. her merkez kafasına göre takiliyo. buna bi sinir konilmasi lazım. bende hiç odemedim. kendim gittim vezneye sordum dondurulmuslar için nekadar ödeyeceğim diye 1 sene odrmeyeceksin paketin içinde. 1 seneyi geçerse hala dondurulmusun varsa ödeyeceksin dedi.B
Bizden 1senelk 600 aldilar
Çok iyiymiş ben dondurdugum gün 1300 mu ne verdim hemde bir yıllık resmen soygun maddi acıdan çok zorlandık ama ne yapalım allah yardımcımız olsunbu nasıl bir sistem bilmiyorum. her merkez kafasına göre takiliyo. buna bi sinir konilmasi lazım. bende hiç odemedim. kendim gittim vezneye sordum dondurulmuslar için nekadar ödeyeceğim diye 1 sene odrmeyeceksin paketin içinde. 1 seneyi geçerse hala dondurulmusun varsa ödeyeceksin dedi.
sonuç için hepimiz razıyız belli bir kısım ödeyelim tamamada dediğin gibi soygun olmasın yaaa. bunlar mecbur vercek diyip insanlar bu kadarda istismar edilmezkii.Çok iyiymiş ben dondurdugum gün 1300 mu ne verdim hemde bir yıllık resmen soygun maddi acıdan çok zorlandık ama ne yapalım allah yardımcımız olsun
Bencede ben nerdeyse 13000harcadm nasip kismet hersey ama heryerde ayni olmasi lazm gerci benm ilaclara vucudum ck zor tepki verdi ben ck ilac parasi verdm o yzden bu kdr tuttu ama rabbm bu yolda olanlara yardm etsbbu nasıl bir sistem bilmiyorum. her merkez kafasına göre takiliyo. buna bi sinir konilmasi lazım. bende hiç odemedim. kendim gittim vezneye sordum dondurulmuslar için nekadar ödeyeceğim diye 1 sene odrmeyeceksin paketin içinde. 1 seneyi geçerse hala dondurulmusun varsa ödeyeceksin dedi.
Transferden 38 gün sonra gideceğiz doktora eşimle. Şimdi hesapladım. Bebeği ve kalbi görsek yeter. İçimiz rahat eder. Şu anda 5. Haftanın içindeyim. Yani sekizinci hafta doktora gitmiş olacağım canım.Zor Can'ım göremezsin. Ben 6+4 ken kanama olmuştu vajinal gördük bebeği de kalbide.7+4 te zar zor duyduk karından.daha var hiç heveslenme. Ben transferden 22gün sonra kese görmüştüm sadece.ona göre hesapla.
Ayy çok para vermişsiniz.. biz 900 mü neydi 1yıllık dondurduk.çok fazla deil mi?Ayy sorma canim ya 5 yil dondurma ucreti 2500 tl verdik bide insallah sonu hayirli olur maddi gücümüz yok maalesef
Evet canım çözülüyor inceliyorlar hatta benimkileri bir gün daha bekletmişlerdi. İnşallah çok güzel haberler vereceksin bizlere.Kizlar bebisi aldim.. insallah bende hamileligi yasarim bugune kadar hic yasayamadim.. bugunde bir arkadasimin daha hamile haberini aldim yaa size soylemistim artik kaderime uzuluyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
Ok ozmn görürsün Can'ım.Transferden 38 gün sonra gideceğiz doktora eşimle. Şimdi hesapladım. Bebeği ve kalbi görsek yeter. İçimiz rahat eder. Şu anda 5. Haftanın içindeyim. Yani sekizinci hafta doktora gitmiş olacağım canım.
Sorma tatlim esim de hic sorgulamadi bende bisey demedim onlarin yanindaAyy çok para vermişsiniz.. biz 900 mü neydi 1yıllık dondurduk.çok fazla deil mi?
Sanirim en zoru beklemek canim 38 gun ne yaaOk ozmn görürsün Can'ım.
Bende o kadar bi süre bekledim kese ile kalp atisini beraber duyalım diye pozitif gördükten 3 hafta sonra gittim doktora biraz beklemek zor tabiSanirim en zoru beklemek canim 38 gun ne yaa
amin canim. maddi manevi çok zor. allah yardımcımız olsun. sen adet olsun mu? dün yaotirdinmi kan testi?Bencede ben nerdeyse 13000harcadm nasip kismet hersey ama heryerde ayni olmasi lazm gerci benm ilaclara vucudum ck zor tepki verdi ben ck ilac parasi verdm o yzden bu kdr tuttu ama rabbm bu yolda olanlara yardm etsb
Siz yine iyi ödemissiniz.. biz dondurma islemi icin 350 € ödedik. 6 ay ücretsiz , 6 aydan sonrada her ay için 100€ ödeyecez.. emeklerimize değse.. ilk tedavide 1400€+1000€ ilaclar tuttu.. dondurulmus tedavide ne kadar ödixez hic bilmiyoruz.. bakalim ne kadarlik fatura göndercekler.. allahtan dondurulmusta ilac yok..Ayy çok para vermişsiniz.. biz 900 mü neydi 1yıllık dondurduk.çok fazla deil mi?
Dun 13.30 ckti bugn 8 saliya kdr adet olrsn dedi doktor temizlennce yuzyuze konusmaya gtcez canm bakalm ck zormus tam oldu derken olmamaskamin canim. maddi manevi çok zor. allah yardımcımız olsun. sen adet olsun mu? dün yaotirdinmi kan testi?