Rabbim yardımcınız olsun canım ya hep okudukça bi umut dedim inşallah güzel haber alırsın demiştimDun 13.30 ckti bugn 8 saliya kdr adet olrsn dedi doktor temizlennce yuzyuze konusmaya gtcez canm bakalm ck zormus tam oldu derken olmamask
Amin canm hepimz icin ins nasip kismet bakalm smdi nasil bi yol cizcezRabbim yardımcınız olsun canım ya hep okudukça bi umut dedim inşallah güzel haber alırsın demiştimneyse bunda da vardır Rabbimin bildiği hayırlı zamanda hayırlı evlatların olsun inşallah..
bunda da bir hayır vardır canim. ins diğer tedavimde yüzün güler.Dun 13.30 ckti bugn 8 saliya kdr adet olrsn dedi doktor temizlennce yuzyuze konusmaya gtcez canm bakalm ck zormus tam oldu derken olmamask
sen ne yaptin canim transferin oldu mu?Rabbim yardımcınız olsun canım ya hep okudukça bi umut dedim inşallah güzel haber alırsın demiştimneyse bunda da vardır Rabbimin bildiği hayırlı zamanda hayırlı evlatların olsun inşallah..
21ekime gün verildi canım haftaya cuma alıyorum inşallah bebeğimi hep bizimle olur inşallahsen ne yaptin canim transferin oldu mu?
hayırlısı olsun canim. tek mi çifti konulcak. benim bu ay iptal oldu. önümüzdeki aya kaldik21ekime gün verildi canım haftaya cuma alıyorum inşallah bebeğimi hep bizimle olur inşallahseninki ne alemde canım?
Hayırlısı olsun canım zaman çabuk geçiyor inşallah bi dahaki ay sen de bebişine kavuşursunhayırlısı olsun canim. tek mi çifti konulcak. benim bu ay iptal oldu. önümüzdeki aya kaldik
öyle canim tek olsun bizim olsun.Hayırlısı olsun canım zaman çabuk geçiyor inşallah bi dahaki ay sen de bebişine kavuşursuntek koyulacak yaşım 27 doktor yaş erken diye tek olsun dedi. Rahimde de sarkma var ikiz sağlıklı olmayabilir dedi. Ben de kabul ettim tek olsun sağlıklı olsun :)
Can'ım hayırlı olsun az kalmış.inşallah güzel haberler verirsin bize. Tek çift farketmiyor rabbim sağlıklı versin.ama yaş olayı banada vurmuştu 2transfer ikiside tekti.Hayırlısı olsun canım zaman çabuk geçiyor inşallah bi dahaki ay sen de bebişine kavuşursuntek koyulacak yaşım 27 doktor yaş erken diye tek olsun dedi. Rahimde de sarkma var ikiz sağlıklı olmayabilir dedi. Ben de kabul ettim tek olsun sağlıklı olsun :)
Oy oy annesi maşallah. Hele o kalbi duyunca neler olacak bi gor sen. Sağlıkla kucağına al canım inşallah, cok sevindim.Kizlar merhaba, bugun kesemizi gorduk coksukur.icide doluyduhaftaya kalp atisina cagirdi.bugune kadar gercekten inanamiuordun ama bugun gordumki mucizem gercekmis.Allahim sizlerinde mucizesini tez zamanda nasip etsin insallah...
Duyulmasa da kalp gorunur canim.bir şekilde rahat edersin yani:)Sagol canim insallah...bakalim artik haftayi bekliyoruz heyecanla ins duyabiliriz 6+3 olacak haftaya.
Sağolasın canım Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah hamişlerin duası kabul olurCan'ım hayırlı olsun az kalmış.inşallah güzel haberler verirsin bize. Tek çift farketmiyor rabbim sağlıklı versin.ama yaş olayı banada vurmuştu 2transfer ikiside tekti.
Hatırlamıyorum e2 değerini bence alakasıda yok ortalama 13ile 20gğn arasında çatlatılıyor.transferden 5gün sonrada e2 420 çıkmıştı.Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?
acaba e2 yumurta kalitesini ve sayisini gösteren bi değer mi onu merak ediyorumHatırlamıyorum e2 değerini bence alakasıda yok ortalama 13ile 20gğn arasında çatlatılıyor.transferden 5gün sonrada e2 420 çıkmıştı.
Hayır alakası Yok.yoksa transfer sonrası istenmezdi.ben transferden 5gün sonra ve 12.gün tekrar baktırdım.ozmn yumurtlama olmuyo ki niye istensin öyle bi durumda.acaba e2 yumurta kalitesini ve sayisini gösteren bi değer mi onu merak ediyorum
Canim benim 3000lere yakindi belkide gecmisti catlama ignesi verdiginde.yumurta sayisiylada dogru orantili olarak arttigini biliyorum.her yumurta icin 200civari bi deger sanirim.ne ise yaradigini nicin baktiklarini bilmiyorum.ama doktor yukselince toplamayi yapacaz demisti.acaba e2 yumurta kalitesini ve sayisini gösteren bi değer mi onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?