Olursun ins rabbim den umut kesilmez sakın umudunu kaybetmeYumurta orta kalite morfoloji sıfır çikolata kisti sağda solda tutunmayı önlüyor
Sanırım ben anne olamıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olursun ins rabbim den umut kesilmez sakın umudunu kaybetmeYumurta orta kalite morfoloji sıfır çikolata kisti sağda solda tutunmayı önlüyor
Sanırım ben anne olamıycam
Kızlar adet oldum.
Aynen cnim. Bi an once digeride gelsinde basliyim :)Hayırlısı olsun üzülme kafaya takma mevlam neylerse güzel eyler :)
Cok guzel arkadasım ınsallah katlanarak artar.12. gün değerim 125.6 iki tane 3. gün 8 hücreli embriyo transfer edilmişti. Değerim nasıl sizce kızlar? Rabbim tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah.
Kaygılı olmaya gerek yok rahat ol stres yapma uyutup yumurtaları alıyorlar uyanınca biraz ağrı yapıyor normal olarak süre olarak kişiden kişiye ve yumurta sayısına göre değişir en fazla 2 saat sürer herhalde..Arkadaslar yrn opu var.cok kaygiliyim ilk defa olacagi icin ne kadar suruyor..anestezi almadim da daha once tirstim biraz.
Tesekkur ederim bilgi icin.Kaygılı olmaya gerek yok rahat ol stres yapma uyutup yumurtaları alıyorlar uyanınca biraz ağrı yapıyor normal olarak süre olarak kişiden kişiye ve yumurta sayısına göre değişir en fazla 2 saat sürer herhalde..
Acele etme bence vücut biraz dinlensin öyle yap bu hormonlar vücuttan atılsın rahat bir şekilde devam edersinAynen cnim. Bi an once digeride gelsinde basliyim :)
Canim masallah subhanallah degerin cok guzel trabzondami goruyorsun tedaviyi ve nerde yaptiriyorsun12. gün değerim 125.6 iki tane 3. gün 8 hücreli embriyo transfer edilmişti. Değerim nasıl sizce kızlar? Rabbim tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah.
Çok iyi Can'ım hayırlı olsun....12. gün değerim 125.6 iki tane 3. gün 8 hücreli embriyo transfer edilmişti. Değerim nasıl sizce kızlar? Rabbim tamamına hayırlısıyla erdirsin inşallah.
Ayyy harika bi uyku o tadını çıkar.. Bende ilk kez opuda uyumuştum.süper bişey.olanları duydum ama benim Ağrı'm sızım kanamam hiç bişeyim olmadı.çok rahat ve güzeldi...Arkadaslar yrn opu var.cok kaygiliyim ilk defa olacagi icin ne kadar suruyor..anestezi almadim da daha once tirstim biraz.
Coook tesekkur ederim icime su serptinizzzAyyy harika bi uyku o tadını çıkar.. Bende ilk kez opuda uyumuştum.süper bişey.olanları duydum ama benim Ağrı'm sızım kanamam hiç bişeyim olmadı.çok rahat ve güzeldi...
rahat ol hatta düşünme bile.bence tadını çıkar.. Korkulacak zerre bişey bulamadım ben opuda.Coook tesekkur ederim icime su serptinizzz
Kızlar adet oldum.
Gözün aydın bebeğim... Gelsin diğer tedavi yuppiiiii..Kızlar adet oldum.
Vuhuuu aynen :) ya ben zaten hep temmuz bebeği istemiştim yengec burcu olsun benim gibi diye. Valla nasıl dua ettiysem bi sekilde yengeç olacak bu çocuk :)Gözün aydın bebeğim... Gelsin diğer tedavi yuppiiiii..
Kız doğum gününüz aynı olmasın bide...Vuhuuu aynen :) ya ben zaten hep temmuz bebeği istemiştim yengec burcu olsun benim gibi diye. Valla nasıl dua ettiysem bi sekilde yengeç olacak bu çocuk :)
Onu bile bekleme bence.. Kendini hazır hissettiğin ilk an git.Kizlar ya sizi boyle hemen baslamak icin sabirsizlanirken gorunce kendime getirdiniz beni 1 sene istemiyorum agustosta baslicam diyip duruyordum simdi esim soruyor aman canim ocak subat gibi yapariz diyorum beni cok motive ettiniz valla sagolun