Sağol cnm insBarekAllah Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm insBarekAllah Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin.
Morfolojiye hacamat iyi geliyo Can'ım aklında olsun..Morfoloji ye iyi geliyor mu canım
Ckiyo canm benim arkadasm oyle ogrenmisti adet zamani cift cizgi gosteriyosa gebesin demekOvulasyonda gebelik çıkmıyo ki.çıkıyor mu yoksa..
Zaten bi jel bi coraspin bide folikasit iciyodum bıraktımIlaclarini kestinmi canim
Aaa ilk defa duydum..Ckiyo canm benim arkadasm oyle ogrenmisti adet zamani cift cizgi gosteriyosa gebesin demek
Onda cift cizgi var ama gebelik testinde hicbisey yok silik bile gozukmuyoCkiyo canm benim arkadasm oyle ogrenmisti adet zamani cift cizgi gosteriyosa gebesin demek
Adetin geliyo olabilir canim.benimde oyle olmustu.sabahina biraktim aksamina kahverengi seklinde baslamisti.ama ben adet gunumun bi onceki gunuydu.Zaten bi jel bi coraspin bide folikasit iciyodum bıraktım
Canim ben 2 .denememde ilaçları kestim 1 gün sonra adet oldum..ilk kahverengi olup sonra kirmiziya dönebilir.ümitlenip hüsrana uğrama diye söylüyorum..Zaten bi jel bi coraspin bide folikasit iciyodum bıraktım
Sagol canım hiç duymamıştım peki hangi bölgeden yapıldığının bi önemi var mı?Morfolojiye hacamat iyi geliyo Can'ım aklında olsun..
Valla eşim sırtından yaptırdı.bizde bırak morfolojisi sperm hiç yoktu.azospermiydi.hacamattan 6 ay sonra 10bin sperm çıktı.üstüne bidaha yaptırdı ama hiç bakmadık eminim daha da artmıştır.Sagol canım hiç duymamıştım peki hangi bölgeden yapıldığının bi önemi var mı?
Masallah canım Rabbim vesile kılmış mucizene..azosperm konusunada yaz mutlaka bunuValla eşim sırtından yaptırdı.bizde bırak morfolojisi sperm hiç yoktu.azospermiydi.hacamattan 6 ay sonra 10bin sperm çıktı.üstüne bidaha yaptırdı ama hiç bakmadık eminim daha da artmıştır.
Rica ederim Can'ım.. Biz bilmeyerek sırt Ağrı'sı için yaptırdık.kesinlikle acıyan bişey deil.o izlerde tamamen kayboluyor. Bir kez bende yaptırdım inanılmaz rahatlatan bişey.zaten artık faydalı olduğu tıbben de kabul edildi tıp merkezlerinde dahi yapılıyor.ama korkulacak hiç birşeyi yok.kuş gibi oluyorsun.ben ilk başta okadar korktum ki ama hamile kalmasam kesin Bikez daha yaptıracaktım. Sen bile yaptırabilirsin.ama günleri var onun ayda 3 gün yapılabiliyor.araştırırsın zaten.günlük hayatı kesinlikle etkilemiyor Buarada.eşim sabah yaptırıp işine devam etti hep.unutuyorsun bile yaptırdığını okadar acısız yani.Masallah canım Rabbim vesile kılmış mucizene..azosperm konusunada yaz mutlaka bunu
Biraz arastırdım da görüntüler ürküttü
O sırttaki izler tamamen geciyor mu cok agrılı birsey mi günlük hayatı etkiliyor mu
Çok sordum kusura bakma emi
Allah razı olsun şimdiden
Bugun yine oldu sadece peceteye geldiAdetin geliyo olabilir canim.benimde oyle olmustu.sabahina biraktim aksamina kahverengi seklinde baslamisti.ama ben adet gunumun bi onceki gunuydu.
Yok umitlenmek degil cnim sasirdim sadece ne oldugunu anlamadimCanim ben 2 .denememde ilaçları kestim 1 gün sonra adet oldum..ilk kahverengi olup sonra kirmiziya dönebilir.ümitlenip hüsrana uğrama diye söylüyorum..
Adettir tatlım adet gelmemesi de kötü gelsin ki vücudumuz temizlensin ilaçlardan sonra yeni deneme yeni ümitYok umitlenmek degil cnim sasirdim sadece ne oldugunu anlamadim
Çok mu az geliyo? Doktora falan sorsan bi..Bugun yine oldu sadece peceteye geldi
Evet cnim bi an önce 2. Adet gelsin. Bu heyecanimi kaybetmedenAdettir tatlım adet gelmemesi de kötü gelsin ki vücudumuz temizlensin ilaçlardan sonra yeni deneme yeni ümit
Damla damla gibi. Kanamam hic boyle baslamazÇok mu az geliyo? Doktora falan sorsan bi..