- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 33
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.sistit t öyle oluyor..
ama yanmam yok canım. akıntı da yok. zaten opudan beri doktor verdi sağlam bir antibiyotik kullanıyorum. mesaneyi mi zedelediler acaba operasyon sırasında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir.sistit t öyle oluyor..
Yok kuzum opu sırasında üşütme çok oluyor üşütmüşsündür geçer tatlımama yanmam yok canım. akıntı da yok. zaten opudan beri doktor verdi sağlam bir antibiyotik kullanıyorum. mesaneyi mi zedelediler acaba operasyon sırasında?
Yok kuzum opu sırasında üşütme çok oluyor üşütmüşsündür geçer tatlım
Canım eşim neofortil kullanmıştı sperm miktarında baya artış olmuştu bi araştır istersenArkadaşlar yumurta kalitesini arttırmak için neler yapmam gerekiyor? Erkek infertilitesi var bizde onun için bissuru sey yapiyorum ama bu supriz oldu hazırlıksız yakalandım. Bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
BarekAllah Canım Rabbim hayırlısıyla kucağına Almayı nasip etsin.Kızlar 9.günüm 193tu degerim bugün 11.günüm 869 çıktı çok şükür
Tamam cnim benim arastiriyim bunudaCanım eşim neofortil kullanmıştı sperm miktarında baya artış olmuştu bi araştır istersen
Bilemedim valla..ama yanmam yok canım. akıntı da yok. zaten opudan beri doktor verdi sağlam bir antibiyotik kullanıyorum. mesaneyi mi zedelediler acaba operasyon sırasında?
Hayde bismillahhhhKızlar kahverengi lekelenmem olmuş. Adetime daha 5 gun var
Maşallah canım ay benim doktorum izin vermedi tekrar test yaptırmama sadece 12. Gün yapıp pozitifi gördük ne gerek var zaten Allah korusun değerinde düşme olsa kanaman olur diyo sağolsun çok deneyimli ve bir o kadar da rahat bir doktorum var :) eşim de aynı şekilde düşündüğünden merak ettiğim halde test yaptıramadım tekrardanKizlar 758 olmus degerimiz..
Olamaz dmi tahmin ettiğim şey.Hayde bismillahhhh
MasallahhhhKizlar 758 olmus degerimiz..
Ilaclarini kestinmi canimOlamaz dmi tahmin ettiğim şey.
Valla benim doktorda istemedi ama ben dayanamadım..Maşallah canım ay benim doktorum izin vermedi tekrar test yaptırmama sadece 12. Gün yapıp pozitifi gördük ne gerek var zaten Allah korusun değerinde düşme olsa kanaman olur diyo sağolsun çok deneyimli ve bir o kadar da rahat bir doktorum var :) eşim de aynı şekilde düşündüğünden merak ettiğim halde test yaptıramadım tekrardan
Bilmemmmmmm.. Ama ilginççOlamaz dmi tahmin ettiğim şey.
Ovulasyonda gebelik çıkmıyo ki.çıkıyor mu yoksa..Kizlar idrar testi tek cizgi ovulasyon testi cift cizgi bu ne simdi:))
Valla ben bugun yanlistikla gebelik testi yerine ovulasyon testi yapmisim:)) bi baktim bildigin iki cizgi ben soklarda ama.inanamayip bi daha bakiyom falan.sonra bi baktim ovulasyon testi yaziyo.ama gebelik testi kocaman tek cizgi.ovulasyon niye iki cizgi ciksinki yumurtlamiyomdaOvulasyonda gebelik çıkmıyo ki.çıkıyor mu yoksa..
Morfoloji ye iyi geliyor mu canımCanım eşim neofortil kullanmıştı sperm miktarında baya artış olmuştu bi araştır istersen