2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Insallah cnim ama bizim için kolay bi yol yok önümüzde. Benim korkum denemek degil. Simdi bile 1 tane embriyom oldu ya oda olmazsa bu kez ???
 
Yaaaa ( ama daha cok erken. Kiz ben korkuyorum yapmaya 10. Gün bugün hayranım cesaretine. Tek cizgi görürsem yıkılırım sanırım bugün
Valla canim kanda direk negatifi gormek daha yikiciydi benim icin.oyuzden busefer daha aliskinim negatifi gormeye.en bastan hazirladim yani ben kendimi negatif gormeye.ben 18 inde adet olmustum normaldede 5 gun once falan gelir hep.acaba erken gelirmi gene yAA
 
Kocaman bi tek çizgi.. biliyodum işte yanılmamışım. Ekimde beraberiz yine arkadasım
Belkide idrarına geçmedi beta hcg hormonu?? İdrar testinin garantisi yok ki canım..kan sonucun cıkmadan karaşarı bağlama.. Hepimiz okuyoruz burda idrarda negatif olup kanda pozitif sonuç alanları.. Onlardan biri de neden sen olmayasın???
 
Umutlarım yıkıldı cnim tabiki rabbim bilir. Ama beklentim yok.
 
Selamlar bayanlar. Ben de aranıza yeni katıldım. İlk tüp bebek denemem,10 eylülde transferim yapıldı. 1. Kalite 2 tane embriyo transfer edildi. Henüz hiç bise hissedemiyorum. Sadece su gibi bi akinti var. Ve hafiften bi kasık ağrısı. Bakalım neler olacak. Sizlerin bugünlerde belirgin belirtileriniz var miydi? Merak içindeyim .hakkımızda hayırlısı olsun insallah. :)
 
Can'ım hemen başlama dövünmeye dur bakalım kanda çıkar belki.. Ben çok yıkıldım ilkinde ama bu sefer bidaha en erken ne Zaman olcak demeye başladım.. Bu başka bi çaba hiç birşeye benzemiyor..
Yok vazgeçmem bu özlemden. Dahada hırslandım.O yavrumun kokusunu duymadan ölmicem. Sadece bu kez 1 embriyom olustu ya o da olmszsa diye cok korkuyorum. Tedavi umrumda degil cekerim tüm acıyı.
 
Yok vazgeçmem bu özlemden. Dahada hırslandım.O yavrumun kokusunu duymadan ölmicem. Sadece bu kez 1 embriyom olustu ya o da olmszsa diye cok korkuyorum. Tedavi umrumda degil cekerim tüm acıyı.
Aman benimde hiç bi sıkıntı yokken 2 tane kaliteli oldu. Gör bak bidakine daha çok olucak.alıştı artık bünye ilaçlara..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…