Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olasun canım..ınsallah ılk denemede hamıle kalırsın...Slm canlar Allah im tedavilerimizi pozitif le son uclandirsin. Bende bugun adet oldum ilk tup bebege basliyorum ..kayseru de
Slm arkadaşlar. Yarın sabah 9. 30 - 10 gibi opum var dualariniza talibim bu ikinci deneme inşallah bu defa olumlu ilerler hersey.
Pembe uçurtma canım embriyo ların durumu nedir var mı bi haber inşallah. Sen nasılsın ağrım var mi
Canım benim transferim doğal siklusla yapıldı . Yani ben ilaç kullanmadım. Haziran ayında kendiliğinden oluşan yumurtalarim vardı. Onun rakibi yapıldı. 17 mm olunca catlatma iğnesi oldum. 5 gün sonra transferim oldu. Transfer sonrasi estrofem progestan jel clexan coraspin kullandım. P4 sanırım progesteron testi. Bana adetin 21. Günü bakilmisti. Bir daha bakilmadi. Yalnız benim embriyolarim tutunamadı. Şimdi kendim hamile kaldım. İnşallah senin embriyolarin tutunurcanım bana doktor climare forte bant verdi onu kullanıyorum sen neler kullanmıştın hatırlıyor musun bir de ctesi adetin 4. günü p4 testi yapıldı 0,17 gibi birşey çıktı transfer iptal olabilir falan gibi birşey dedi hemşire ama tam anlamadım çok mu yüksek bu değer?
inşallah canım teşekkür ederim cevabın içinCanım benim transferim doğal siklusla yapıldı . Yani ben ilaç kullanmadım. Haziran ayında kendiliğinden oluşan yumurtalarim vardı. Onun rakibi yapıldı. 17 mm olunca catlatma iğnesi oldum. 5 gün sonra transferim oldu. Transfer sonrasi estrofem progestan jel clexan coraspin kullandım. P4 sanırım progesteron testi. Bana adetin 21. Günü bakilmisti. Bir daha bakilmadi. Yalnız benim embriyolarim tutunamadı. Şimdi kendim hamile kaldım. İnşallah senin embriyolarin tutunur
inşallah canım, allah razı olsun.çok sevindim 11 yum gayet güzel inşallah çok güzel sonuçlar gelecek![]()
Merhaba canım, benimde haziran ayında yumurta toplamam oldu bu ayda transferim olacak sorunumuz bende çikolata kisti var inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır senin transfer bu ay mı yoksa sonraki ay mı olacak canmKızlar beni de aranıza alırmısınızbizde 29 Temmuzda tedavimize başladık bugün 4. günümüz. İlk denememiz eşime azospermi teşhisi konuldu. Tüp bebek ve mikro teseden başka bir yok dediler. Gonal f kullanıyorum 125 dozu folik asit ve yumurtalarımın şeklinden dolayı glifor verdi doktorum. Şişli memorial ayşe hanım semra hanımla görüştük biz ayşe hanımla tedaviye başladık allahın izniyle rabbim yardımcımız olsun inş. Sizin nasıl gidiyor.![]()
tedavın hayırlı olsun canım...esıne tesemı yapılacak..benımde erkek problemı..bızde sperm var ama hareketlılık yok..2 basarısız tup bebek denemem var..bu ay 3.denıycem..bende atasehır memorıaldeyım..Kızlar beni de aranıza alırmısınızbizde 29 Temmuzda tedavimize başladık bugün 4. günümüz. İlk denememiz eşime azospermi teşhisi konuldu. Tüp bebek ve mikro teseden başka bir yok dediler. Gonal f kullanıyorum 125 dozu folik asit ve yumurtalarımın şeklinden dolayı glifor verdi doktorum. Şişli memorial ayşe hanım semra hanımla görüştük biz ayşe hanımla tedaviye başladık allahın izniyle rabbim yardımcımız olsun inş. Sizin nasıl gidiyor.![]()
Slm canim hayirli olsun tedavin.bende Kayseri memorialde basladim sen hangisinde basliyorsun?Slm canlar Allah im tedavilerimizi pozitif le son uclandirsin. Bende bugun adet oldum ilk tup bebege basliyorum ..kayseru de
Canım hoşgeldin. Maşallah oğluna. Rabbim yardimcin olsun tedavin güzel sonuçlanır inşallahSlm kizlar benim de tedavimin 4.gunu bugun.benim ilk tup bebekten bir oglum var 2.5 yaşında simdi ikinciye basladik hayirlisi olur insallahcikolata kisti problemim vardi cok basimi agritti nefret ettim iyice bu kistten bir daha anne olup dukkani kapatmak istiyorum artik Allahim isteyen herkese nasip etsin
Hoşgeldin. Canım inşallah güzel bir tedavi süreci yaşarsın ve pozitifi görürsün.Kızlar beni de aranıza alırmısınızbizde 29 Temmuzda tedavimize başladık bugün 4. günümüz. İlk denememiz eşime azospermi teşhisi konuldu. Tüp bebek ve mikro teseden başka bir yok dediler. Gonal f kullanıyorum 125 dozu folik asit ve yumurtalarımın şeklinden dolayı glifor verdi doktorum. Şişli memorial ayşe hanım semra hanımla görüştük biz ayşe hanımla tedaviye başladık allahın izniyle rabbim yardımcımız olsun inş. Sizin nasıl gidiyor.![]()
Teşekkür ederim canimm sende insallah guzel sonuclar alirsinCanım hoşgeldin. Maşallah oğluna. Rabbim yardimcin olsun tedavin güzel sonuçlanır inşallah
Merhaba canım, benimde haziran ayında yumurta toplamam oldu bu ayda transferim olacak sorunumuz bende çikolata kisti var inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır senin transfer bu ay mı yoksa sonraki ay mı olacak canm
tedavın hayırlı olsun canım...esıne tesemı yapılacak..benımde erkek problemı..bızde sperm var ama hareketlılık yok..2 basarısız tup bebek denemem var..bu ay 3.denıycem..bende atasehır memorıaldeyım..
Hoşgeldin. Canım inşallah güzel bir tedavi süreci yaşarsın ve pozitifi görürsün.
Rabbim sıkıntıyı sevdiği kuluna verir. Allah'ın izniyle emeklerimiz boşa gitmeyecek. Rabbim yüzünü güldürür inşallahİnş canım benimm rabbim benimde benim gibi isteyen tüm herkezin dualarını kabul etsin inş. Bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bu duygudan mahrum kalmayalımm ben yoldaki tanımadığım birinin bile çocuğuna tebessüm etmeden geçemezdim. Vardır rabbimin bir bildiği diyorum. buda benimle eşimin sınavı rabbim dayanma gücü versin hepimize
Canım İnşallah önce keseyi sonra pıtpıtları gorursunuz.benim yengemde hamiş adet olacak gibi kasıkları agırıyormuş.Kasık ağrılarım var, belim çok ağrıyor bi de az yesem bile şişiyorum anlamadım. Cumartesi doktora gidicem inşallah keseyi görürüz. Şimdilik bizden bu kadar bide hep size dua ediyoruz![]()