- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
Ee hamile birinin basi cekmesi bize ugur getirir gibiBaşı ben çekiyorum gibi gözüküyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee hamile birinin basi cekmesi bize ugur getirir gibiBaşı ben çekiyorum gibi gözüküyor...
İnşallah ağzın bal yesin..Ee hamile birinin basi cekmesi bize ugur getirir gibi
Bir belirti sahibi biri daha wuuu bayan transferin kaçıncı gunundesinizKızlar ben bugün feci halsizim ve baş ağrısından ölcem sanki kafamı koparsalar teşekkür edicek haldeyim (
Yok yavrum ya daha 6. Gün belirti olur mu ki hic agrim sancim falan yokBir belirti sahibi biri daha wuuu bayan transferin kaçıncı gunundesiniz
Sancı mi o ne ki oooo sanırım bende de yok Ayy olmayacakta galiba aman olmasın ne yapalım inş sancısızondan olur bizim kilerYok yavrum ya daha 6. Gün belirti olur mu ki hic agrim sancim falan yok
İnşallah Can'ım çok saol..Pregnant35 canım maşallah çok sevindim sonucuna, inşaallah yarın betadada istedigin sonucu görür dolu dolu bir dokuz ay geçirirsin
Benim birlikte tedavi olduğum bi bayan vardı geçen sefer baya muhabbet etmiştik o pozitif sonuç almıştı.oda yok sanırım bende hiç belirtim olmadı demişti.bende şuan Ağrı'larla hamile kaldım (tabi hamileysem)o ise sıfır problem yaşamış. Bakmıyo belirtiye kızlar aramayın.bende Ağrı'm çok die hamile değilim diyodum.Sancı mi o ne ki oooo sanırım bende de yok Ayy olmayacakta galiba aman olmasın ne yapalım inş sancısızondan olur bizim kiler
Tam tutunma Zaman'ı Can'ım normalKızlar ben bugün feci halsizim ve baş ağrısından ölcem sanki kafamı koparsalar teşekkür edicek haldeyim (
Bakalım 6 gün sonra ben nasıl bi haber vercem size.Benim birlikte tedavi olduğum bi bayan vardı geçen sefer baya muhabbet etmiştik o pozitif sonuç almıştı.oda yok sanırım bende hiç belirtim olmadı demişti.bende şuan Ağrı'larla hamile kaldım (tabi hamileysem)o ise sıfır problem yaşamış. Bakmıyo belirtiye kızlar aramayın.bende Ağrı'm çok die hamile değilim diyodum.
Ayy Allahımm inşallah yaaaTam tutunma Zaman'ı Can'ım normal
Halaylı bi haber vercen..Bakalım 6 gün sonra ben nasıl bi haber vercem size.
Sözzzz :)))Halaylı bi haber vercen..
Hadi hayrlisiyla canm kacinci gn embriysydu sennki ben baya konudan uzak kaldmdaKizlarrrrr göğsüm taş gibi olmuş. Sanirim bu iyiye işaret :)))
3. Gün cnim. Bugün 6. GünümHadi hayrlisiyla canm kacinci gn embriysydu sennki ben baya konudan uzak kaldmda
3. Gün cnim. Bugün 6. Günüm