- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Insallah xnim benimm insallah. Belirti aramak istemiyorum aslinda hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum ama insanin elinde olmuyoHalayın devamını getiryozzz tey tey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah xnim benimm insallah. Belirti aramak istemiyorum aslinda hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum ama insanin elinde olmuyoHalayın devamını getiryozzz tey tey
Kiyamam ya. Taze anne-babalar sizi. Keske gitseydimde daha erken ogrenseydim netlestirseydim diye kizcaksin kendine :)Eşim şimdi kan testine gidelim diye tutundu ama gitmedim. Yoksa falan 1 gün tadını çıkarayım hamileliğimin. Yarın vercen kanı..
İnşallah anne baba adayımızdır ya.. Çok düşük çıkar diye korkuyorum. İlkinde 9.gün 8.5ti, 12. Gün 10.8 çıktı kimyasaldı. Çok korkuyorum ondan aynısı olcak diye..Kiyamam ya. Taze anne-babalar sizi. Keske gitseydimde daha erken ogrenseydim netlestirseydim diye kizcaksin kendine :)
Insan korkutugunu yasarmis. Guzel dusun lutfenİnşallah anne baba adayımızdır ya.. Çok düşük çıkar diye korkuyorum. İlkinde 9.gün 8.5ti, 12. Gün 10.8 çıktı kimyasaldı. Çok korkuyorum ondan aynısı olcak diye..
Ne zman çıkacak biz meraktan çalıyoruz ama
Kızlar sağolun değer 164 ten 274 e çıkmış. Kafa boceklendi yine. Pts bi dahaNe zman çıkacak biz meraktan çalıyoruz ama
Maşallah cnmKızlar sağolun değer 164 ten 274 e çıkmış. Kafa boceklendi yine. Pts bi daha
Az artmış canım yaMaşallah cnm
Benim ilk tedavi ya hiç anlamıyorum cnm yeterli değil mi yaniAz artmış canım ya
Canım sanırım artışın tamda 2 kat olması gerkmiyor diye okumuştum %60-70 artis yeterli diye.. Seninde %70 yakin.. Pzt daha da güzel katlanir.. Kafani bulandirma.. Hersey güzel olcak.. Artislari hic 2 ye katlanmayanlar bebeklerini kucaklarina aldi.. Bu formda paylastilar.Az artmış canım ya
Kızlar sağolun değer 164 ten 274 e çıkmış. Kafa boceklendi yine. Pts bi daha
Cnim masallah güzel iste. Hayirli olsun tekrarKızlar sağolun değer 164 ten 274 e çıkmış. Kafa boceklendi yine. Pts bi daha