- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Senin kacinci gun embriyosu canim tek mi konduRabbim istedi mı her şey olur nasip cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kacinci gun embriyosu canim tek mi konduRabbim istedi mı her şey olur nasip cnm
5.gün embriyosu ewt yaşım gereği ve ilk tedavim ya ilk bırakıldı cnm ama çok iyi dediler embriyo içinSenin kacinci gun embriyosu canim tek mi kondu
Su bi gercek doktorumda soyledi bana. Dondurulmus embriyoda basari artiyo dedi. Ilki taze embriyoydu ayni kalitedeydi olmadi. Ben 3. Gun istemiyorum bastan baslayalim 5.gun olsun die tutundum doktora.dondurulmusta olasilik cok yuksek dene bunu dedi.ikna etti. Bak oda allahtan ilki iptal edilmis.hem domdurulmus hem 5.gun nie umutsuzsun ki.ben 3.gun diye umutsuzdum.senin sansin cok daha yuksek5.gün embriyosu ewt yaşım gereği ve ilk tedavim ya ilk bırakıldı cnm ama çok iyi dediler embriyo için
Bunlar bu tedaviden mi eskiden mi?Eki Görüntüle 1883621 bukadar negatiften sonra bende 2 çizgi gorebilcekmiyim acaba (( ki bide ilk yapip attıklarım da vardi
Bariz cikmis valla canim tebrik ederim.ayy ne guzel mutlu haberler verelim artik ya..Bu silikte olsa var.9.gunum ve digitalde 2 haftalik hamile diyo
1 senelik cnim evlndikten 3 ay sonra basladik iste cocuk dusunmeye. Ilac bitkisel bissuru sey kullandik ama olmadiBunlar bu tedaviden mi eskiden mi?
Benim dondurulmuş değil cnm tze transfer sadece ağrılarım var die umutsuzum bi de ailem başka memlekette kimsem yok hep yalnız hissediyorum kendimi derdimi bi tek buraya yazıyorum o da cwp veren bulursam rahatlıyorum biraz her şey Rabbimdendir ama çok zor şartlar altında bu tedaviyi oldum umutlandım hayal kurdum ne bileyim işteSu bi gercek doktorumda soyledi bana. Dondurulmus embriyoda basari artiyo dedi. Ilki taze embriyoydu ayni kalitedeydi olmadi. Ben 3. Gun istemiyorum bastan baslayalim 5.gun olsun die tutundum doktora.dondurulmusta olasilik cok yuksek dene bunu dedi.ikna etti. Bak oda allahtan ilki iptal edilmis.hem domdurulmus hem 5.gun nie umutsuzsun ki.ben 3.gun diye umutsuzdum.senin sansin cok daha yuksek
Kiz sen bunlari nezaman yaptin..Eki Görüntüle 1883621 bukadar negatiften sonra bende 2 çizgi gorebilcekmiyim acaba (( ki bide ilk yapip attıklarım da vardi
Artik eminim bu topikte herkes pozitif cikcak. Ilkbaslarda doldurduk negatif hakkini.Bariz cikmis valla canim tebrik ederim.ayy ne guzel mutlu haberler verelim artik ya..
Bebek düşündüğümden beri iste cnim. Bissuru hayal kırıklığıKiz sen bunlari nezaman yaptin..
Canim bi zamani vardir ben 8 sene sonra gordum bak.. ki var mi bilemiyorum hala kanda ne cikcak bakalim..1 senelik cnim evlndikten 3 ay sonra basladik iste cocuk dusunmeye. Ilac bitkisel bissuru sey kullandik ama olmadi
3. Gün embriyosumu birde... Baya iyi çıkmış canım kan değerin yüksek gibi.. Kaç tane transfer edilmiştiSu bi gercek doktorumda soyledi bana. Dondurulmus embriyoda basari artiyo dedi. Ilki taze embriyoydu ayni kalitedeydi olmadi. Ben 3. Gun istemiyorum bastan baslayalim 5.gun olsun die tutundum doktora.dondurulmusta olasilik cok yuksek dene bunu dedi.ikna etti. Bak oda allahtan ilki iptal edilmis.hem domdurulmus hem 5.gun nie umutsuzsun ki.ben 3.gun diye umutsuzdum.senin sansin cok daha yuksek
Bizler pozitifi aldiktan sonra onlara bi guzel dualar ederiz. Hamile duasi cabuk kabul olur. Onlarda hemencik pozitif gorurlerArtik eminim bu topikte herkes pozitif cikcak. Ilkbaslarda doldurduk negatif hakkini.
Var canim Allah aşkına negatif düşünmeCanim bi zamani vardir ben 8 sene sonra gordum bak.. ki var mi bilemiyorum hala kanda ne cikcak bakalim..
Sen benim yasadiklarimi bilsen yakin olsak emin ol suan yanindaydim.ve cok kiside gordum en umutsuz tedavinde hamile kaliyosun. Bosa kendini yipratma iki gun dusunme takil kafana gore gez toz. 2 gun sonra bakarsin.senin daha cok yeni be canim.Benim dondurulmuş değil cnm tze transfer sadece ağrılarım var die umutsuzum bi de ailem başka memlekette kimsem yok hep yalnız hissediyorum kendimi derdimi bi tek buraya yazıyorum o da cwp veren bulursam rahatlıyorum biraz her şey Rabbimdendir ama çok zor şartlar altında bu tedaviyi oldum umutlandım hayal kurdum ne bileyim işte
Tek transfer yastan dolayi.. ben hem 3.gun hem tek mumkun deil diyodum.3. Gün embriyosumu birde... Baya iyi çıkmış canım kan değerin yüksek gibi.. Kaç tane transfer edilmişti
Ohoo canim sen bunlara takilma.inan bir sure sonra alisiyosun.ben 5 yildir evliyim.son 4 senedir dusunuyoruz ama husran hep.bazen ovulasyon testi yapiyorum cift cizgi cikinca esimle bile dalhga geciyorum bak bari bunda cifti gorelim diye:))Bebek düşündüğümden beri iste cnim. Bissuru hayal kırıklığı
Bölünebilir canım Allahım ol dedikten sonra.. Ne zaman kan vereceksinTek transfer yastan dolayi.. ben hem 3.gun hem tek mumkun deil diyodum.
Insanin elinde deil ya odum kopuyo hevesim kursagimda kalicak diyeVar canim Allah aşkına negatif düşünme