Kizlar siz ne yapiyorsunuz kendinize
Bu kadar stres sizin fark etmediginiz daha ne sikintilara neden olacak bircok hastaliga kapi acilacak stres tabiki bebegin tutunmasini engeller biz robot degiliz duygularimiz var ve herseyi yoneten onlar mutlu oldugumuzda kalbimizin kan pompalayisi uzgun oldugunuzdakinden pompalayisindan kat ve kat fazla ise bu kucuk bir ornek siz dusunun bu kadar kayginin stresin tutunmaya calisan bebeklerinize ne kadar zarar verecegini
ben suan bunlari okuyunca cok uzuldum gece kalbim sıkıstirdi acile gittik demisti bir arkadas simdi ismini hatirlayamiyorum sizde demissiniz panikatak yasiyorum diye elbet biz de tutmaz kaygisi yasadik ama bu kadar siddetli agir seyler yasamadik arkadaslar biz temmuz ve agustos baslari transferleriyiz eger o sayfalari bulabilirseniz bizim konusmalarimizi bir okuyun hepimizin endiseleri vardi ama bu kadar kalp sikistiracak kadar panikatak gecirrcek kadar degil elbet Rabbim nasip edecek te olacak kendinizi suclamanizi istemem kimsenin sucu degil ama bizim o tarihlerde transferden yaklasik 10 kisi hamile kaldi bende dahil simdi eylulde sonuc alanlara bakiyorum negatif haberleri aldikca cok uzuluyorum nazar mi degdi bizim topigimize diye biz arka arkaya hep pozitif haberleri aldik topigimize de ugurlu topik demistik once Rabbim isteyecek evet ama arkadaslar bence stresin tutmamasinda buyuk etkisi var ne olur yapmayin bu kadar daha sonuc almadan kendinizi hirpalamayin once siz saglikli olun ki ileride cocugunuza bakabilesiniz ben bu gruptaki herkese dua ediyorum hep eminim diger arkadaslarim da hep ediyorlar insallah bu sizin son imtihaniniz olsun bir sonraki adim mükafaatiniz olsun insallah