Selamun aleykum arkadaşlar, son sayfaları okuyunca dayanamadım ve yazmak istedim.
Ağustos tüp bebek bölümünude takip ediyordum, buraya da aynı şekilde okumaya çalışıyorum. Ağustos topiginde aşırı motive olmuştum, kendi adıma. büyük bir çoğunluğu pozitifi görmüştü (maşallah )onlarla birlikte bende çok seviniyordum. Buraya da aynı heyecanla takip ediyordum ki olumsuz sonuç aldikca, ister istemez hepiniz etkileniyorsunuz, isteksizlikler, acaba brnde aynisinimi yasarimkiler, cok haklısınız, belki sizi yeteri kadar anlayamadıgimi dusunebilirsiniz, inanın çok iyi anlıyorum . . .
Kısaca bizden bahsedeyim, ben 3. kez anne olma yolunda ilerliyorum (rabbim nasip ederse) 11 ve 8 yaşında 2 evladım var. ve 3. de hiç beklemedigim kadar hızlı oldu. Eşim özellikle çok istiyordu, bende istiyodum ama hemen olacağını düşünmüyordum. işte tamda burda belkide sizi cok iyi anlamamin sebebi giriyo ortaya
Abim 4 yıllık evli düğününe 1 ay kala testis kanseri olduğunu öğrendik, yikildik. hemen ameliyat olmasi gerekiyordu. Olduda. Tabii Dr neler olabileceğini anlatmis, ilersi için. Çok şükür ki atlattı, eşide her konuda çok destekti. düğün sonrası kemoterapi ler 3 ayin sonunda bitmişti, hamd olsun. Şuan mi? Şuan ameliyata girmeden önce bıraktığı dondurulmusu var. ve her geçen gün kalitesi düşüyor, geçen yıl ilk tüp bebek denemelerini olmuşlardı fakat tutmadi şimdi rabbim izin vererse ikincisi için uğraşıyorlar, bu sefer başka merkezde denicekler, dolayısıyla taşıma işlemleri falan var ( gerçi siz benden daha iyi bilirsiniz ) olacakları.
Kötü düşünmek istemiyorum Rabbim nasip ederse olmayacak şey yok, umutsuzluğa yer yok.
Bugün buraya yazmamin en büyük sebebide, doğacak bebegimin eşyalarını yikadim, yerlestirdim. ama içimden sanki buna hakkım yokmuş gibi geldi gün boyu ağladım, hem abime hem onların kaderdaslari (sizlere) cokca dua ettim tüm isteyenlere. nolursunuz yanlış anlamayin, gerçekten kalbim sizinle o kadar birki, inanın sizinle birlikte uzulup sizinle birlikte seviniyorum, test gunlerinizi bende iple çekiyorum. Sizler kadar olmasada sizleri çok iyi anlıyorum ve inanıyorum, bir gün hepiniz o eşsiz sevginin tadına varacaksiniz Rabbim yeterki ol desin. . .
Çok konuştum, hakkınızı helal edin, surcu lisan ettimse affola, hepinize hayırlı geceler