Yok hiç bir şey olmaz allahın izniyle. Sadece e uzanıp bişeyler yapmaktan ve ani hareketlerden eğilip kalmaktan kaçındıştan sonra hicbirsey olmaz insÖyle tabiki de ben evin içinde yürüyorum arada hafif iş yapıyorum aklıma taklidi bi zararı olur mu sence
Valla arada eğilmek zorunda kalıyorum ama dikkat ederek eğiliyorum rabbim ins can verir yumoşlarımiza allahım sen herkse gonlundekini nasip etYok hiç bir şey olmaz allahın izniyle. Sadece e uzanıp bişeyler yapmaktan ve ani hareketlerden eğilip kalmaktan kaçındıştan sonra hicbirsey olmaz ins
Yok canim zannetmiyorum. Aksine iyi diyolar. Valla ben calisiyorum hep ayaktayim ve hic oturma firsatim yok. Doktor gayet iyi kan dolasimi için dediÖyle tabiki de ben evin içinde yürüyorum arada hafif iş yapıyorum aklıma taklidi bi zararı olur mu sence
Kiz yok dun catlatma ignesi yaptim ya ondan cift cizgi bilerek yaptim..cift goreyim bikere dedimAyy bir de altıncı günde gördün demi masallah
Kiz yok dun catlatma ignesi yaptim ya ondan cift cizgi bilerek yaptim..cift goreyim bikere dedim
Arkadaşım Rabbim hayırlısıni en güzel zamanda nasip etsin. İnşallah diğer buz bebeklerin sana son hamleyi en güzel şekilde yapar...Sagolun kizlar desteginiz icin..zaman herseyin ilaci cok sukurki umidimz var Rabbim yardimcimiz olsun.biliyorumki Allah bizim icin en hayirli zamani bekliyor..
Agladim esime sarilip evet isyan değil sadece kac ayin birikmesi..
Beni bekleyen 2tane daha emanetim var
Onlari alacağım gune kdr toparlycm kendimi stresli uzgun bi anneleri oldugunu hissetrmycm onlara..
Hep konuştum onlarla annenizle kalın diye tutunamadilar bana belki ama cektigim bu üzüntüler daha guzel günlerin habercisi ..
Simdi kafamda yüreğimde yorgun ama guclenip onlari almaya gidicem..
Rabbim isteyen herkese o kokuyu duymak isteyen herkese nasip etsin
Daha guzel kapilar acilacak Allahin izniyle
Insallah hepimiz sirayla daha guzel haberler vericz
Amin canim insallah nasipte biraz daha beklemek varmış..Arkadaşım Rabbim hayırlısıni en güzel zamanda nasip etsin. İnşallah diğer buz bebeklerin sana son hamleyi en güzel şekilde yapar...
Insallah canim ben 12oldugu gun idrar testi yapmistim cikmamisti belki yukseliyidur degerin hayirlisiInşallah yükselir sabah idrar testinde ikinci cizgiyi cok belirgin olmasada gordüm ve heycanlandim perşembeye kadar sabretmem lazım hakkımızda hayrlısı olsun
Insallah canim yaa oysa ne guzel umutlarla eylul ayina girdik ama ne yazikki tek tek uzucu haberleri aldik.ama dedigin gibi daha guzel gunler var onumuzde..bekleyip gorecegiz...insallah bundan sonraki arkadaslardan pozitif haberleri alip bir nebze seviniriz...Sagolun kizlar desteginiz icin..zaman herseyin ilaci cok sukurki umidimz var Rabbim yardimcimiz olsun.biliyorumki Allah bizim icin en hayirli zamani bekliyor..
Onlari alacağım gune kdr toparlycm kendimi stresli uzgun bi anneleri oldugunu hissetrmycm onlara..
Hep konuştum onlarla annenizle kalın diye tutunamadilar bana belki ama cektigim bu üzüntüler daha guzel günlerin habercisi ..
Hepimiz icin hayrlisi olsun beklemkten başka caremiz yok 14.gun tekrarlıycam inşallah yükselirInsallah canim ben 12oldugu gun idrar testi yapmistim cikmamisti belki yukseliyidur degerin hayirlisi
Ohooo hemde deli gibi oluyo vajinal ilaclardan canim onemli deil oBenim beyaz akıntım oluyor ara ara normal mo kizlar bu
Ben vajinal ilaç kullanmıyorum. Cnm iğne vuruyorum bi de coraspin kullanıyorumOhooo hemde deli gibi oluyo vajinal ilaclardan canim onemli deil o
hergün bir sürü çamaşır pantolon degistiriyorum canım. Günlük pedlerde daha çok tahriş yapıyo. Hatta annem ne akıllı kadin eski penyelerden koyuyor. Öyle yapasim var:)Benim beyaz akıntım oluyor ara ara normal mo kizlar bu
Ozmn yorum yapmam dogru olmaz canim.. ben kullandigim icin normal demisti hemsire..Ben vajinal ilaç kullanmıyorum. Cnm iğne vuruyorum bi de coraspin kullanıyorum
Çok fazla değil ama tutmadı mı dedim kendi kendimeOzmn yorum yapmam dogru olmaz canim.. ben kullandigim icin normal demisti hemsire..
okadar güzel anlatmissinki arkadasim hepimuzin dile getiremedi cok guzel bir yazı. acini yasa ağla sizla ve bitir bunları yapmazsan ınan içerde bi şeyler kaliyo. hakkinda hayirlisi neyse o olsun unutma mevlam kucagimuza alabilecegimuz saglikki evlatlarla sevindirsin bizi. ben geçen ay 12 sene sonra ilk defa pozitifi gördüm sevincim 10 gun sürdü düşük yaptim inanki onu bulup kaybetmek çok çoook zor. allahım hepimize güç kuvvet versin hepimiz tekrar tekrar deneyelim ama sonu güzel olsun. allah hepimizin kucağını bos koymasin.Sagolun kizlar desteginiz icin..zaman herseyin ilaci cok sukurki umidimz var Rabbim yardimcimiz olsun.biliyorumki Allah bizim icin en hayirli zamani bekliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?