- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Uff evet 9 gün kaldı ama gecmiyooorr (Nasıl gidiyor cnm beklemek çok zor geliyor değil mi zamn geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uff evet 9 gün kaldı ama gecmiyooorr (Nasıl gidiyor cnm beklemek çok zor geliyor değil mi zamn geçmiyor
Benim test gunum erken 12 sindeUff evet 9 gün kaldı ama gecmiyooorr (
Evet kesinlikle hayalet cizgi yuppiiiiii.kacinci gunun bugun kac embriyo kondu kacinci gun embriyosuydu..Kizlar hayalet cizgimi sizde gorebiliyormusunuz???
5. Gun olduğu icin mi. Ay nolur güzel haberlerle gel olur muuBenim test gunum erken 12 sinde
Ewt 5.gün olduğu için heralde bende çok istiyorum ins ewde erken gebelik testim var onu yaparim cuma günü belki5. Gun olduğu icin mi. Ay nolur güzel haberlerle gel olur muu
Bugun 9. Gun 2 tane konmustu 3.gun embriyosu biri 8 digeri 10 hucreliydi. Normal test gunum cuma. Ama dayanamayip idrar testi yaptim bugun yarin sabahta kan tahlili planliyorumEvet kesinlikle hayalet cizgi yuppiiiiii.kacinci gunun bugun kac embriyo kondu kacinci gun embriyosuydu..
Hayurli olsun canim rabbim gönlüne göre versin..yarin kanda da görürsün insallah güzel değerler..Bugun 9. Gun 2 tane konmustu 3.gun embriyosu biri 8 digeri 10 hucreliydi. Normal test gunum cuma. Ama dayanamayip idrar testi yaptim bugun yarin sabahta kan tahlili planliyorum
Ayy bir de altıncı günde gördün demi masallahKendime moral verdim.. gercek olmasada ikinci cizgiyi gormek iyi geldi bana...
Evet canim malesef negatif inan dr bile cok sasirdi cunku benim hamile kalmamda degil devaminda sorunlarim vardi nasipmis elimizden birsey gelmez uzun bir sure ara vericem hatta suan sadece kizlari takip icin guzel haberler icin giriyorum yoksa bebek konusunu bile duymak istemiyorum olsaydi olurdu demekki bizim icin hayirli degilmis inan bana artik cocuk icin dua bile etmicem rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursunCanımm sana bakmak içinn girmiştim kii şimdii gördümm. İnankii benn bu sonucu beklemiyordumm. Rabbim yardımcımız olsunn acımız içimizdee üzülmee diyemiyorum. Ama bunda da bir hayır olduğunu sakın unutmaa. Raabbim bu çektiklerimizi gör sesimizi duyyyy bizi sabrımızla mukafatlandır kimseyii evlatsız bırakmaa dualarım kendimle birliktee isteyenn herkeze
aminn canımmEvet canim malesef negatif inan dr bile cok sasirdi cunku benim hamile kalmamda degil devaminda sorunlarim vardi nasipmis elimizden birsey gelmez uzun bir sure ara vericem hatta suan sadece kizlari takip icin guzel haberler icin giriyorum yoksa bebek konusunu bile duymak istemiyorum olsaydi olurdu demekki bizim icin hayirli degilmis inan bana artik cocuk icin dua bile etmicem rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun
Canimm uzuldum hakkaten ama hayirlisi demekten baska care yok.benimde olmadi ama sizlerden olumlu duymak cok iyi geliyo oyuzden her birinizi umutla bekliyorum.ama nasipten ite gecemiyoruz iste..Kizlar olmadi malesef..herseyde var bi.hayir gececek yeni umutlarla basliycm insallah..
Canim yaa benimde 12.gun 12.4 geldi yukselisler hep azdi sonra dususe gecti kimyasal gebelik yasadim.tabi onemli olan 2ye katlamasi.ikiye katlarsa umut vardir.Kzlar benimde bugun 12.günumdu kan sonucum 13.34 cktı bu şeklde gebelik olabilirmi
Inşallah yükselir sabah idrar testinde ikinci cizgiyi cok belirgin olmasada gordüm ve heycanlandim perşembeye kadar sabretmem lazım hakkımızda hayrlısı olsunCanim yaa benimde 12.gun 12.4 geldi yukselisler hep azdi sonra dususe gecti kimyasal gebelik yasadim.tabi onemli olan 2ye katlamasi.ikiye katlarsa umut vardir.
Benim doktorum normalde gatada çalışıyor ama orası ile anlaşmalı ben de tereddüt etmiştim ama doktorum endişe etme burası laboratuvar açısından çok kaliteli dedi rahatladım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahLabaratuvari iyi dimi canim? Insallah embriyoların sımsıkı tutunsun sana. Yaş geciyor ve şanşımız azaliyor iyi bir merkez bulmalıyım belki de son sanşımız olacak
Aminnnn canım benim insaAllah. Rabbim hepimize anneligi nasip etsin. Tesekkur ederim cevabın icin canımmm sagolasınBenim doktorum normalde gatada çalışıyor ama orası ile anlaşmalı ben de tereddüt etmiştim ama doktorum endişe etme burası laboratuvar açısından çok kaliteli dedi rahatladım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bence yapmaaa. Diliniz yanmadimi halaaa ((Ewt 5.gün olduğu için heralde bende çok istiyorum ins ewde erken gebelik testim var onu yaparim cuma günü belki
Merak ediyorum ya içim içim ı yediBence yapmaaa. Diliniz yanmadimi halaaa ((
Ama olup ta çıkmayan cok var. Bosuna bebegini üzdüğünle kalmis olacaksinMerak ediyorum ya içim içim ı yedi
Öyle tabiki de ben evin içinde yürüyorum arada hafif iş yapıyorum aklıma taklidi bi zararı olur mu senceAma olup ta çıkmayan cok var. Bosuna bebegini üzdüğünle kalmis olacaksin