- 28 Temmuz 2016
- 198
- 237
Kızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
Iyyy benimde. Topak topak hemde. Crinone jel çıkıyor canimBenim beyaz akıntım oluyor ara ara normal mo kizlar bu
Canim benim 10. Gün mu 12. Gün mu. Yine de belli olmaz arkadaşım bekleyelim perşembe yi bi.Kızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
Canım ya 2 katına çıkarsa sorun olmaz.zaman şimdi daha zor geçecek canım ya.inş pozitif olurKızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
Hersey rabbimden. Ve sadece iste canımm. Bak yine de yüksek bi deger. 0 degil balımm. Cok dua edelimm. Hicbisey bitmis degilKızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
İnşallah katlanır canım, moralini yüksek tut.Kızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
12. Gün. Öyle tabi ama benim hiç umudum yok 3. Denememizde de nasip değilmiş anne olmak sanırımCanim benim 10. Gün mu 12. Gün mu. Yine de belli olmaz arkadaşım bekleyelim perşembe yi bi.
inş yükselir inş12. Gün. Öyle tabi ama benim hiç umudum yok 3. Denememizde de nasip değilmiş anne olmak sanırım
Yukselir insallah canim.dert etme benim ilkinde 10 du degerim 20 altina olumsuz bakiyoruz 20 ustunde sans artiyo demisti doktor..Kızlar kan testi sonucum 25 çıktı, Malesef çok düşük doktor perşembe ve cumartesi testi tekrar et dedi ama umut vermedi hiç Çok üzgünüm ben.
Çok sevindim canım. 3. Gün mu, 5. Gün mu oluyorlarKizlar bende yarin 11 de transfere giriyorum sukurler olsun.kalan 4 ude ilerlemis ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.insaallah hepsi iyidirlerr.cokk heyecanliyim sanki ilk olcak:)
Çok üzgünüm kızlar benim sonucum da maalesef negatif.Saat 3ten beri durumu aşamadım kusura bakmayın haber veremedim size.Her zamanki yıkılış biliyor musunuz artık hiç hastaneye gitmek istemiyorum.Hastanede elim ayağım titriyor.Sonucun negatif olduğunu tahmin ediyordum ama transferin 3. gününden beri süren göğüslerimdeki şişlik ve hassaslık beni çok kötü heveslendirmiş meğersem(ilk defa bu ay böyle bir şey yaşadım,3 keredir bu ilaçları kullanıyorum,hatta şuanda bile göğüslerime dokunamıyorum)
Hadi gözün aydın canımm. Insallah tutunurlar annesineee..Kizlar bende yarin 11 de transfere giriyorum sukurler olsun.kalan 4 ude ilerlemis ama kaliteleri konusunda bilgi vermediler.insaallah hepsi iyidirlerr.cokk heyecanliyim sanki ilk olcak:)
olmadı mı çok üzüldüm inşallah olur bir sonrakine canım.Kizlar olmadi malesef..herseyde var bi.hayir gececek yeni umutlarla basliycm insallah..
Çok üzgünüm kızlar benim sonucum da maalesef negatif.Saat 3ten beri durumu aşamadım kusura bakmayın haber veremedim size.Her zamanki yıkılış biliyor musunuz artık hiç hastaneye gitmek istemiyorum.Hastanede elim ayağım titriyor.Sonucun negatif olduğunu tahmin ediyordum ama transferin 3. gününden beri süren göğüslerimdeki şişlik ve hassaslık beni çok kötü heveslendirmiş meğersem(ilk defa bu ay böyle bir şey yaşadım,3 keredir bu ilaçları kullanıyorum,hatta şuanda bile göğüslerime dokunamıyorum)
Çok üzüldüm canım üffffffÇok üzgünüm kızlar benim sonucum da maalesef negatif.Saat 3ten beri durumu aşamadım kusura bakmayın haber veremedim size.Her zamanki yıkılış biliyor musunuz artık hiç hastaneye gitmek istemiyorum.Hastanede elim ayağım titriyor.Sonucun negatif olduğunu tahmin ediyordum ama transferin 3. gününden beri süren göğüslerimdeki şişlik ve hassaslık beni çok kötü heveslendirmiş meğersem(ilk defa bu ay böyle bir şey yaşadım,3 keredir bu ilaçları kullanıyorum,hatta şuanda bile göğüslerime dokunamıyorum)
Sagolsin canim.5. Gune geldik sukur canim:)))Çok sevindim canım. 3. Gün mu, 5. Gün mu oluyorlar
Insallah canim insallah ya.hepimiz guzel haberler alalim artikHadi gözün aydın canımm. Insallah tutunurlar annesineee..