- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
İnşallah seninde süper kaliteli embriyoların olur canım...çok teşekkür ederim canım, inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah seninde süper kaliteli embriyoların olur canım...çok teşekkür ederim canım, inşallah :)
Canim senin cok az kalmis ya cok heyecanli insallah kalitelidir hepsi:) canim ben 150lik gonal f 75lik de merional kullaniyorum 7 tane 10un üstünde var birkac kucuk var onlari ölcmediler zaten doktor harika büyümüs dedi ama yaklasik kac günüm daha var onu birazdan ogrencem:) senin catlatma ignen kacinci gun oldu canim:)
inşallah canım, burada iki hamilenin duası üstümüzde, teşekkür ederim :)İnşallah seninde süper kaliteli embriyoların olur canım...
Canım geçmiş olsun. Gayet iyi. İnşallah yarın güzel haberlerini alırsın cici embriyolarınınCanım eve geldik şimdi 7 tane toplanmış yarın belli olurmuş kaçı döllenecek. inşallah güzel kaliteli döllenir bir kaç tane.
inşallah hepsi döllenir, bol şans dilerim :)Canım eve geldik şimdi 7 tane toplanmış yarın belli olurmuş kaçı döllenecek. inşallah güzel kaliteli döllenir bir kaç tane.
Tatlım hayırlı olsun inşallah bebişin seninle olacak. 10 ağustosta topicimizde yeni hamişimizi ilan edeceğiz Allah'ın izniyle inşallahKızlar transferim yapıldı üçüncü gün embiryosu olarak.. Biri çok iyi sesi doktor diğeri de ona destek olacak dedi. Umarım hayırlı sonuçlar alırım. Test tarihim 10 ağustos bu arada
Gulce27 Canım hayırlı olsun. Galiba senin de benim gibi 3. Denemen. İnşallah bu son olsun ve embriyoların seni bırakmasın hiç. Sonucunu heyecanla bekliyorum. SevgilerKızlar transferim yapıldı üçüncü gün embiryosu olarak.. Biri çok iyi sesi doktor diğeri de ona destek olacak dedi. Umarım hayırlı sonuçlar alırım. Test tarihim 10 ağustos bu arada
Bende 25 temmuzda basladim canim adetimin 3.gününde doktor pazartesi cagirdi kontrole catlatma ignesi olacagim carsamba da benim opu olacak aramizda 5 gün var canim:)gerçekten de çok heyecanlı :) ben ayın 20sinde adetimin 2. günü başladım tedaviye, toplamda 9 gün puregon kullandım, son 5 gündür de erken çatlamalarını önlemek için orgalutran kullandım. dün akşam saat 2100de de ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım. sabah 8de de opu olacak allahın izniyle. öğrenebildin mi kaç gün daha süreceğini?_
Oyy hadi masallah sıkı sıkı tutunsun annişine inşallahKızlar transferim yapıldı üçüncü gün embiryosu olarak.. Biri çok iyi sesi doktor diğeri de ona destek olacak dedi. Umarım hayırlı sonuçlar alırım. Test tarihim 10 ağustos bu arada
inşallah kolaylıklarla geçsin canım bu günler.Bende 25 temmuzda basladim canim adetimin 3.gününde doktor pazartesi cagirdi kontrole catlatma ignesi olacagim carsamba da benim opu olacak aramizda 5 gün var canim:)
Canim hayirli ugurlu olsun. Sıkı sıkı tutunsunlar inşallah. Sonucunu çok heyecanla bekliyorumKızlar transferim yapıldı üçüncü gün embiryosu olarak.. Biri çok iyi sesi doktor diğeri de ona destek olacak dedi. Umarım hayırlı sonuçlar alırım. Test tarihim 10 ağustos bu arada
teşekkürler canım aslında bu ikinci denemem ilkinde transfer olmadı malesef canım. umarım bu sefer olur ve tutarOyy hadi masallah sıkı sıkı tutunsun annişine inşallah
Şimdiden soyliyim belirtilere takılma sakın kendini dinleme oyalanacak seyler bul..psikoloji çok onemli bu surecte
Bu sefer olacak Allahın izniyle
mavimli gecmiş olsun en onemli asamayı geride bıraktın şu opu işlemi gözümde çok büyüyor benim
İnşallah hepsi döllenir canım.
Edit senin ilk denemeymiş ilk ve son olsun inş
teşekkürler canım :)inşallah hepsi döllenir, bol şans dilerim :)
ay hadi hayırlısı inşallah güzelce tutar canım iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar transferim yapıldı üçüncü gün embiryosu olarak.. Biri çok iyi sesi doktor diğeri de ona destek olacak dedi. Umarım hayırlı sonuçlar alırım. Test tarihim 10 ağustos bu arada
inşallah :)Canım geçmiş olsun. Gayet iyi. İnşallah yarın güzel haberlerini alırsın cici embriyolarının
amin canım benimMaşallah canim transfere az kaldı. İnşallah güzel güzel döllenirler saglikli embriyolar olurlar ve annecigine sıkı sıkı tutunurlar amin
P pembe ucurtma canim senin e2 hormonun kac cikmisti kontrollerde