2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

simarik83 açtığın topik ilk sana Uğur vermiş, çok güzel bi mucize Allah tamamına erdirsin, hepimizin şansı olsun inşallah :)
Hiç beklemediğim bir mucize gerçekleşti. Hala inanamıyorum. Dün sabah uyandım ve hastalanmadığımı farkettim 1 gün geciktim. Test yapiyim dedim çift çizgiyi görünce dilim tutuldu bayılcaktım heyecandan. Geçen hafta perşembe kahverengi hafif pembemsi bir akıntı gelmişti. Hasta oluyorum zanettim sonra kesilmişti. Meğerse yerleşme kanamasıymış.
Ümidinizi kaybetmeyin özellikle erkek infertilitesi olanlar. Biz de sorun eşimdi ama Allah'ım ol dedi ol du. Bir de rahim filminin de etken olduğunu düşünüyorum. Hep okuyordum rahim filminden sonra hamile kalanların oranı baya yüksek. Bende 11 haziranda çekilmiştim ve filmden sonra 1 kere regl oldum. Bundan sonra Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben size bir umut olayım karamsar olmayın sakın. Dua ediyorum isteyen herkes için.
 
Canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ne güzel...inşallah bizde bu duyguyu yaşarız...
 
Canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ne güzel...inşallah bizde bu duyguyu yaşarız...
Amin canım inşallah. Hep diyorlardı kafaya takmayın diye. Bu da bir etken heralde. Biz haziran ayında doğal yolla olmayacağına inanıp aşılama ya da tüp bebek yöntemlerini konuşuyorduk eşimle. O yüzden yumurtlama günlerime de pek dikkat etmedim. Allah topiğimizdeki bütün arkadaşlarıma bebişlerini göbüşlerine göndersin inşallah.
 
Ayy canım simarik83 izni beklerken hamile haberini okudum şimdi çok güzel birşey canım ya, keşke bende sen gibi olsam Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin, adınıza çok ama çok sevindim. Rabbimin lütfu bu ve birkez daha ankadımki asla ümidini kesmeyeceksin. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Bizede dua et canım.
 
Amin canım. İnşallah tedavi bekleyen herkes bir anda böyle bir mucizeyle karşılaşır. Takmayın kafaya bir de rahim filmi çektirmediyseniz çektirin.
 
 
Ya canim cok sevindim anlatamam sana bizdede sayi azligi var diyordum sen bana sizdeki hareket daha da iyi diyordun bak simdi hamileymissin ya masallah Allah sag salim kucagina almayi da nasip etsin insallah bende simdi istanbula gidiyorum tup bebek icin normal yolu gectim de insallah tüp bebek tutar sen hamilesin dualarin gecer bizim icin de dua et canim:))
 
Dua etmezmiyim hiç. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım
 
Ben yıllar önce çektirmiştim, ondada çok canımı yaktılar birdaha asla çektirmem dedim
Ben anestezili çektirdim çok rahat oldu. Anestezisiz olanda kendini kasarsan yanlış sonuç çıkabiliyormuş bir de ilaç tam dağılmıyormuş rahime. O yüzden 10 dk anestezi aldım rahat geçti.
 
Canim nasıl sevindim anlatamam. Rabbim şükürler olsun. Allah seni de minigini de korusun. Maşallah subhanallah. Allahım bizlere de nasip etsin inşallah
 

çok çok sevindim inan, ben topiğe katıldığımda "İlk haberi senden alacağız" demiştin :) ilk haberi senden aldık, inşallah güzel haberlerle dolar listemiz.
 
Merhabalar kızlar bende aranıza katılmak isterim.4 denemem oldu bir kızım var.şimdş tekrar başlıyorum testler istendi onları yaptırdım yarın doktora gıdıcem Nasıl bir yol izliycegımızı belırleyıp başlıycaz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…