- 19 Temmuz 2016
- 127
- 119
- 39
İnşallah canım ya bal damlıyor ağzındanAmin canım. Hepiniz dualarımdasınız. Ben burdayım ama merak etmeyin. Takip edicem tedavilerinizi. İnşallah tedavisiz hamiş kalan kızlar da olur tedaviyi beklerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya bal damlıyor ağzındanAmin canım. Hepiniz dualarımdasınız. Ben burdayım ama merak etmeyin. Takip edicem tedavilerinizi. İnşallah tedavisiz hamiş kalan kızlar da olur tedaviyi beklerken
Aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Doktorun neler söyleyecek bakalım. Güzel haberler getirirsin umarım. haberleri bekliyoruz.Merhabalar kızlar bende aranıza katılmak isterim.4 denemem oldu bir kızım var.şimdş tekrar başlıyorum testler istendi onları yaptırdım yarın doktora gıdıcem Nasıl bir yol izliycegımızı belırleyıp başlıycaz
canım bende kasım ayında çektirdim anestezili hiç ağrım olmadı iyi bir merkezde çektirirsen hiç korkulacak birşey yokBen yıllar önce çektirmiştim, ondada çok canımı yaktılar birdaha asla çektirmem dedim
İnşallah tahlillerde kötü birşey yok ama bakalım.Aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Doktorun neler söyleyecek bakalım. Güzel haberler getirirsin umarım. haberleri bekliyoruz.
Hoşgeldin aramıza. Listemize katılmak istersen 1. sayfada tabloda istenilen bilgileri yaz hemen ekliyim seni de:)İnşallah tahlillerde kötü birşey yok ama bakalım.
Yaş 26 merkez Şişli memorial 4.deneme adet beklıyorumHoşgeldin aramıza. Listemize katılmak istersen 1. sayfada tabloda istenilen bilgileri yaz hemen ekliyim seni de:)
Teşekkürler canım ekledim tabloya hayırlısı olsunYaş 26 merkez Şişli memorial 4.deneme adet beklıyorum
Evet öyle tabi ki canım ama o da nasip işi işte Rabbim nasip etmedikçe zaman gelmedikce ne yaparsan yap olmuyor bi de aslında herseyin bir sebebi vardır detaylı arastirilmiyor benceBır sebep olmadan tup bebegın basarısız olması durumu guvensızlık yaratıyor degıl mı netıcede doktor kontrolunde her asama nasıl bı acıklaması olamaz
Ay maşallah canım hayırlı olsun tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına. Bu zor süreçlere girmeden kendiliğinden geldi mucizen . İnşallah sorunsuz bir gebelikle sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu :*)Hiç beklemediğim bir mucize gerçekleşti. Hala inanamıyorum. Dün sabah uyandım ve hastalanmadığımı farkettim 1 gün geciktim. Test yapiyim dedim çift çizgiyi görünce dilim tutuldu bayılcaktım heyecandan. Geçen hafta perşembe kahverengi hafif pembemsi bir akıntı gelmişti. Hasta oluyorum zanettim sonra kesilmişti. Meğerse yerleşme kanamasıymış.
Ümidinizi kaybetmeyin özellikle erkek infertilitesi olanlar. Biz de sorun eşimdi ama Allah'ım ol dedi ol du. Bir de rahim filminin de etken olduğunu düşünüyorum. Hep okuyordum rahim filminden sonra hamile kalanların oranı baya yüksek. Bende 11 haziranda çekilmiştim ve filmden sonra 1 kere regl oldum. Bundan sonra Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben size bir umut olayım karamsar olmayın sakın. Dua ediyorum isteyen herkes için.
Amin canım inşallah sizin bebişlerinizde gelecek en kısa zamanda.Şımarık 83 , çok tebrik ederim..Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..sizin adınıza çok sevindim..darısı bizlerin başına...
Teşekkür ederin benimde tek dileğim sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıklı, hayırlı bir evlat doğurmak. Darısı başınıza.Ay maşallah canım hayırlı olsun tebrik ederim çok mutlu oldum senin adına. Bu zor süreçlere girmeden kendiliğinden geldi mucizen . İnşallah sorunsuz bir gebelikle sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu :*)
Sen artık hamissin Suat bize de CAnmAmin canım inşallah sizin bebişlerinizde gelecek en kısa zamanda.
Teşekkür ederin benimde tek dileğim sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıklı, hayırlı bir evlat doğurmak. Darısı başınıza.
Hangi hastahaneydi canim senin..cok kotu olmus ya..cemeaat hastahanesiydi demekki..uzulme her serde bir hayir vardir..teselli olurmu bilmiyorum ama sana..Arkadaşlar merhaba herkese bir sorum olacak. Ben bugün adet oldum olucam gibiydim hastaneyi aradım randevu almak için ama bu olaylardan mı nedir kapatmışlar hastaneyi ve 3 adet embriyomu koç hastanesine taşımışlar. Orayı aradım kaç tane tüp bebek doktorunuz var diye daha tüp bebek bölümümüz yok oluşum aşamadında dedi. Acayip sinirliyim arayıp haber vermede yok. Şimdi acil ist.avrupa yakasında bildiğiniz ve memnun olduğunuz sgk anlaşmalı bir yer varmı acaba
Ay geçmiş olsun CAnm hangi hastaneydi gittiğin yer. Belki paralel bağlantılı bir yerdi o yüzden kapandı. SArkadaşlar merhaba herkese bir sorum olacak. Ben bugün adet oldum olucam gibiydim hastaneyi aradım randevu almak için ama bu olaylardan mı nedir kapatmışlar hastaneyi ve 3 adet embriyomu koç hastanesine taşımışlar. Orayı aradım kaç tane tüp bebek doktorunuz var diye daha tüp bebek bölümümüz yok oluşum aşamadında dedi. Acayip sinirliyim arayıp haber vermede yok. Şimdi acil ist.avrupa yakasında bildiğiniz ve memnun olduğunuz sgk anlaşmalı bir yer varmı acaba
Cok sevindim canim benimde erkek problemi ileri sayi 8 milyon civarinda ileri haeketlilik dusuk bizim..senin esinin problemi neydi..erkek problemi olup hamile olanlar umut oluyor..Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin..Hiç beklemediğim bir mucize gerçekleşti. Hala inanamıyorum. Dün sabah uyandım ve hastalanmadığımı farkettim 1 gün geciktim. Test yapiyim dedim çift çizgiyi görünce dilim tutuldu bayılcaktım heyecandan. Geçen hafta perşembe kahverengi hafif pembemsi bir akıntı gelmişti. Hasta oluyorum zanettim sonra kesilmişti. Meğerse yerleşme kanamasıymış.
Ümidinizi kaybetmeyin özellikle erkek infertilitesi olanlar. Biz de sorun eşimdi ama Allah'ım ol dedi ol du. Bir de rahim filminin de etken olduğunu düşünüyorum. Hep okuyordum rahim filminden sonra hamile kalanların oranı baya yüksek. Bende 11 haziranda çekilmiştim ve filmden sonra 1 kere regl oldum. Bundan sonra Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ben size bir umut olayım karamsar olmayın sakın. Dua ediyorum isteyen herkes için.
Ayni yastayiz.topik genelde gencti sanirim..senin ilk denemenmi canim..kızlar slm ben de tüp bebek tedavisindeyim beni de ekler misiniz listeye? Yaşım 38 Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum.