2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Daha tam başlayanlarımız olmadı ondan galiba. Soru olmayınca sessizleşiyor :) ağustos bir gelse hayırlısıyla şenlensin ortalık başlayan arkadaşlar için hepimiz okuyabiliriz sırayla. Yer gök dua.
evet inşallah şenlensin. okuyalım bence hergün bir arkadaşa:)
 
Hanımlar merhabalar. Temmuz sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Teker teker adet görüp doktorlara koşmaya az kaldı İnşallah tablomuz hep hamile yazılarıyla dolar.

Bu arada yazılanları tam okuyamadım iş yerindeyim. Yeni gelen ve tablomuza eklenmek isteyen arkadaşlar varsa tabloda istenen bilgileri yazarlarsa eklerim hemen.
 
kızlar bu topik bayağı sessiz galiba. ZehreNur canım bence fetihde okuyabiliriz rabbi hebli mines salihin 100 adet tesbihde cekebiliriz ne dersiniz.
Tedaviye baslayınca şenlenir ortalık hele bi agustos gelsin
Ben şuan regliyim..bitince fetih okumaya baslıyacagım inşallah faziletlerini sizde okuyun isterseniz.tesbihte cekelim inş zaten herkes farklı dualar edecektir duamız topic listemiz için olsun yeterki..
Ben kendim için 4444 duasına basladım mesela yarısı bitti.313 ayetel kursi okudum
Baska bi topicte hatim okuduk bi arkadas unreye gitmişti isimlerimiz kutsal topraklarda okundu.o topicte de hamiş sayısı artıyor masallah.
 
maşşallah canım sen tedaviye başladınmı varikoselde buluştuk inşallah burası daha hayırlı olur.ayetel kursi kaç tane okuyorsun toplam.
 
maşşallah canım sen tedaviye başladınmı varikoselde buluştuk inşallah burası daha hayırlı olur.ayetel kursi kaç tane okuyorsun toplam.
Toplam 313 tane okunuyor netten bak istersen.bitireli 2 ay oldu sanırım boş durmiyim diye tefriceyeye basladım bende
Evet sen varikosel topiğindeydin değil mi ordakilerde yavas yavas tüp kararı aldı
 
Beni de.ekler misiniz listeye:) sinem yas 25 ilk deneme acibadem maslak tedavi baslangic tarihi 12 agustos:)
 
Tedavinizi izin döneminde mi yaptıracaktınız kızlar? Hayırlısı olsun ama üzüldüm dogrusu
 
Ben her zaman izin alabiliyorum sıkıntı yok ama 1 ay uzarsa bu yasak benim de eylüle kalır.
Yenidunya3 üni. ler izinde hep sıkıntılı zaten inşallah çabuk düzeltirler bu durumu
simarik83 İnş uzamaz canım, bizde tedavimizi oluruz. Ben akademisyenim bizde dönem içi derse girdiğimiz için izin verilmiyor. Ya şubat tatili ya da yazın izin alabiliyorsun. Dua ediyorum biran önce düzelsin ortam. Huzurumuz yerine gelsinde
 
Selam kızlar ben de Ağustos 4 veya 5 inde 2 tüp bebek tedaviye başlayacam inşallah hepimiz için hayırlısı olur Allah kimseyi
kucağını boş bırakmasın....
Mrb eğer başlayabilirsek benimde o günlerde olacak. Seninde hayırlı olsun tedavin. Güzel sonuçlar alırız inşAllah
 
Inşallah canım ben bursa Acıbademe gidiyorum sen nerde tedavi olacaksın ve ilk mi??
Ben Ankda olacağım eğer izinler açılırsa. Benim ikinci olacak, ilkten bir kızım var, 4 yaşında. Merkez şuan için belli değil. Ya genart ya da Hrs dedi doktorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…