evet inşallah şenlensin. okuyalım bence hergün bir arkadaşa:)Daha tam başlayanlarımız olmadı ondan galiba. Soru olmayınca sessizleşiyor :) ağustos bir gelse hayırlısıyla şenlensin ortalıkbaşlayan arkadaşlar için hepimiz okuyabiliriz sırayla. Yer gök dua.
İsimlerimizi söyleriz transfer aşamsında olan herkese 1 fatiha bile okumanın yararı olur düşüncesindeyim. Rahman fetih yasin meryem sureleri elimizden ne geliyorsa yapalım.evet inşallah şenlensin. okuyalım bence hergün bir arkadaşa:)
Tedaviye baslayınca şenlenir ortalık hele bi agustos gelsinkızlar bu topik bayağı sessiz galiba.ZehreNur canım bence fetihde okuyabiliriz rabbi hebli mines salihin 100 adet tesbihde cekebiliriz ne dersiniz.
maşşallah canım sen tedaviye başladınmı varikoselde buluştuk inşallah burası daha hayırlı olur.ayetel kursi kaç tane okuyorsun toplam.Tedaviye baslayınca şenlenir ortalık hele bi agustos gelsin
Ben şuan regliyim..bitince fetih okumaya baslıyacagım inşallah faziletlerini sizde okuyun isterseniz.tesbihte cekelim inş zaten herkes farklı dualar edecektir duamız topic listemiz için olsun yeterki..
Ben kendim için 4444 duasına basladım mesela yarısı bitti.313 ayetel kursi okudum
Baska bi topicte hatim okuduk bi arkadas unreye gitmişti isimlerimiz kutsal topraklarda okundu.o topicte de hamiş sayısı artıyor masallah.
Toplam 313 tane okunuyor netten bak istersen.bitireli 2 ay oldu sanırım boş durmiyim diye tefriceyeye basladım bendemaşşallah canım sen tedaviye başladınmı varikoselde buluştuk inşallah burası daha hayırlı olur.ayetel kursi kaç tane okuyorsun toplam.
Beni de.ekler misiniz listeye:) sinem yas 25 ilk deneme acibadem maslak tedavi baslangic tarihi 12 agustos:)Hanımlar merhabalar. Temmuz sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Teker teker adet görüp doktorlara koşmaya az kaldıİnşallah tablomuz hep hamile yazılarıyla dolar.
Bu arada yazılanları tam okuyamadım iş yerindeyim. Yeni gelen ve tablomuza eklenmek isteyen arkadaşlar varsa tabloda istenen bilgileri yazarlarsa eklerim hemen.
Ekledim canım hayırlısı olsunBeni de.ekler misiniz listeye:) sinem yas 25 ilk deneme acibadem maslak tedavi baslangic tarihi 12 agustos:)
Nasil yani iptal oldu olaylar yüzünden mi bugün mü aciklandiKızlar tüm kamuda izinler iptal oldu, benim tedavi kalacak gibi. Hakkımızda hayırlısı
Fazla uzun sürmez sanırım bize de mesaj geldiKızlar tüm kamuda izinler iptal oldu, benim tedavi kalacak gibi. Hakkımızda hayırlısı
Fazla uzun sürmez sanırım bize de mesaj geldi
Tedavinizi izin döneminde mi yaptıracaktınız kızlar? Hayırlısı olsun ama üzüldüm dogrusu
Ben her zaman izin alabiliyorum sıkıntı yok ama 1 ay uzarsa bu yasak benim de eylüle kalır.Tedavinizi izin döneminde mi yaptıracaktınız kızlar? Hayırlısı olsun ama üzüldüm dogrusu
Ben her zaman izin alabiliyorum sıkıntı yok ama 1 ay uzarsa bu yasak benim de eylüle kalır.
Yenidunya3 üni. ler izinde hep sıkıntılı zaten inşallah çabuk düzeltirler bu durumu
Mrb eğer başlayabilirsek benimde o günlerde olacak. Seninde hayırlı olsun tedavin. Güzel sonuçlar alırız inşAllahSelam kızlar ben de Ağustos 4 veya 5 inde 2 tüp bebek tedaviye başlayacam inşallah hepimiz için hayırlısı olur Allah kimseyi
kucağını boş bırakmasın....
Inşallah canım ben bursa Acıbademe gidiyorum sen nerde tedavi olacaksın ve ilk mi??Mrb eğer başlayabilirsek benimde o günlerde olacak. Seninde hayırlı olsun tedavin. Güzel sonuçlar alırız inşAllah
Ben Ankda olacağım eğer izinler açılırsa. Benim ikinci olacak, ilkten bir kızım var, 4 yaşında. Merkez şuan için belli değil. Ya genart ya da Hrs dedi doktorum.Inşallah canım ben bursa Acıbademe gidiyorum sen nerde tedavi olacaksın ve ilk mi??
Canim bende bursadayim ama biz bülent tiras istanbulda diye ordaki acibademi dusunuyoruz senin doktorun kim memnun musunInşallah canım ben bursa Acıbademe gidiyorum sen nerde tedavi olacaksın ve ilk mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?