- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
Doğum günü yaptın mı sevdoşaBizimki de kapanmak üzere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günü yaptın mı sevdoşaBizimki de kapanmak üzere.
Gelmedi daha doğumgünü kızımın :) 25 Temmuz. Ama çok zor günler geçiriyoruz hiç parti yapacak havada değiliz. Minik bir pasta yaparım babasıyla kutlarız. Siz nasılsınız bakalım ya nr zamandır görüşemedikDoğum günü yaptın mı sevdoşa
Canim hayirdir, umarim kotu birsey yokturGelmedi daha doğumgünü kızımın :) 25 Temmuz. Ama çok zor günler geçiriyoruz hiç parti yapacak havada değiliz. Minik bir pasta yaparım babasıyla kutlarız. Siz nasılsınız bakalım ya nr zamandır görüşemedik
Selamun Aleykum kızlar bebisler nasıl bişey soracam bebeğinizin bıngıldağı kapanmış mi benim kızım 28 ağustos doğumlu bıngıldağı tamamen kapanmış
HayırdırGelmedi daha doğumgünü kızımın :) 25 Temmuz. Ama çok zor günler geçiriyoruz hiç parti yapacak havada değiliz. Minik bir pasta yaparım babasıyla kutlarız. Siz nasılsınız bakalım ya nr zamandır görüşemedik
Hayır olsun kısa zamanda inşallah. Sen geçen sene bu zamanlar burada değildin sanırım :) anlatmak istemiyorum farklı yerlere çekilebilecek bir konu.Canim hayirdir, umarim kotu birsey yoktur
Hayır olsun inşallahhOğlumun daha kapanmadı ama kapanması da normal kapanmaması da :)
Hayırdır
Yusuf paşayla aynı bizim kızın doğum günü :) ne çabuk geçti değil mi bir seneOğlumun daha kapanmadı ama kapanması da normal kapanmaması da :)
Hayırdır
Yusuf paşayla aynı bizim kızın doğum günü :) ne çabuk geçti değil mi bir sene
Çektiremedik canım onu. İlkinde sevda rnfeksiyon kapmıştı o yüzden ertelendi ikincisinde de radyolojinin bir cihazı bozulmuş anestezi takibi yapamayacakları için o da öyle ertelendi.MinikPiranha Sevda kuzusu mr cekilecekti temiz çıkmıştır inşallah
Çektiremedik canım onu. İlkinde sevda rnfeksiyon kapmıştı o yüzden ertelendi ikincisinde de radyolojinin bir cihazı bozulmuş anestezi takibi yapamayacakları için o da öyle ertelendi.
Babası da vardır bunda bir hayır dedi şuan için yaptırmıyoruz. İstanbula gittiğimizde orada özel bi mr klimiği varmış orada yaptırmayı düşünüyoruz
InsallahHayır olsun kısa zamanda inşallah. Sen geçen sene bu zamanlar burada değildin sanırım :) anlatmak istemiyorum farklı yerlere çekilebilecek bir konu.
Bende inaniyorum vardir bunda da bir hayir, demekki boyle olmasi gerekiyormusÇektiremedik canım onu. İlkinde sevda rnfeksiyon kapmıştı o yüzden ertelendi ikincisinde de radyolojinin bir cihazı bozulmuş anestezi takibi yapamayacakları için o da öyle ertelendi.
Babası da vardır bunda bir hayır dedi şuan için yaptırmıyoruz. İstanbula gittiğimizde orada özel bi mr klimiği varmış orada yaptırmayı düşünüyoruz
Teşekkür ederim canım inşallah.Insallah
Aslinda gecen sene de giriyordum ama cok takip edemiyordum
Umarim hersey guzel olur sizin icin
Bizimki de 8 Ağustos. Çok az kaldı ya. Maşallah kuzulara.Gelmedi daha doğumgünü kızımın :) 25 Temmuz. Ama çok zor günler geçiriyoruz hiç parti yapacak havada değiliz. Minik bir pasta yaparım babasıyla kutlarız. Siz nasılsınız bakalım ya nr zamandır görüşemedik
Evet çok güzel bence de :)kahvetelvesi bence de biraz bekle duruma göre elden çıkarırsın cnm en azından birini. Ama montessori yatak fikri çok güzel. Bende istiyorum açıkçası.
Aaa ikinciyi düşünmemişim hiç sen söyleyince geldi aklıma :)Canım ikinci bebik dusunmuyor musun:)
Park yatağı katla kaldır bence lazım olur
Zamanla da alistirirsin odasındaki beşiğe... büyüdükçe alışır merak etme..
Montessori odalara bayılıyorum bende seneye oğlum dört kızım iki buçuk uç yaşlarına geldiğinde öyle bi oda yapicam inşallah yavrucuklarima.
Şimdilik hep beraber yatıyoruz biz :)
Allah hayra çevirsin canım, ferah kavuştursun canım.Hayır olsun kısa zamanda inşallah. Sen geçen sene bu zamanlar burada değildin sanırım :) anlatmak istemiyorum farklı yerlere çekilebilecek bir konu.
Canım merhaba kaç tane çocuğun var aralarında kaç yaş var ve ne zorlukları var?Canım ikinci bebik dusunmuyor musun:)
Park yatağı katla kaldır bence lazım olur
Zamanla da alistirirsin odasındaki beşiğe... büyüdükçe alışır merak etme..
Montessori odalara bayılıyorum bende seneye oğlum dört kızım iki buçuk uç yaşlarına geldiğinde öyle bi oda yapicam inşallah yavrucuklarima.
Şimdilik hep beraber yatıyoruz biz :)
benimki 8 agustos doğumlu gecen ayki kontrolde hala acıktı yasında götürücem bakalımSelamun Aleykum kızlar bebisler nasıl bişey soracam bebeğinizin bıngıldağı kapanmış mi benim kızım 28 ağustos doğumlu bıngıldağı tamamen kapanmış
Benim kızımın mi çok erken kapandı bilmiyorum ki en son sağlık odağındaki hemsireye sordum 1 yaşına gelene kadar anca kapanır dedi 1 haftadır tamamen kapanmışbenimki 8 agustos doğumlu gecen ayki kontrolde hala acıktı yasında götürücem bakalım