Ben başladım canım. Yalnız emerken çok susuyor insan. Bi anlık bir şey. Duruma bakicam sutte azalma olursa birakirim artık.
Allah kabul etsin, sıkıntı olmaz inşallah.
Ben pazartesi deneyebileceğim, akışına bıraksam eminim sıkıntı olmayacak ama ya kesilirse ya azalırsa diye diye başıma getireceğim.
Rızkı biz sağlıyoruz sanki de...
Bi rahat olamadım oruç konusunda, sinir olmaya başladım kendime.
Kızlar oruç tutma olayı çok düşündürüyor beni
şu an regl den dolayı tutmuyorum ama yapabilir miyim ki acaba. Eşim çok yoğun çalışıyor elif huysuzdu iyice arttı sanırım diş çıkartacak geç yatıyor erken kalıyor falan bir de bu aralar memeye karşı bir isteksizliği başladı ek gıda iyi çok şukur ama o da tam doyacak kadar değil ki
bilemedım ne yapsam
Deneyelimden yana kullanıyorum oyumu.
Olmuyorsa olmuyordur ama denemek lazım bence.
Ben de migrenimden dolayı da endişeliyim, ilaç kullanamıyoruz malum, migren zorluyor beni zaten yeterince, atakları sıklaştırmak istemiyorum.
Bu arada ben oruc olayinda cok acaba dedm tutarm normalde ama emzirirken bu sene bari tutmayim dedim. Allah serbest biraktiysa vardir bi sebebi dedm, zorlamayim dedm. Seneye tutarm insallah.
Sonuçta izin var, eziyet olacaksa tutmamak lazım.
Bir de memeye düşme dönemindeyiz herhalde hepimiz, bizimki ilk zamanlarına döndü, yalnızsak yarım saatte bir meme tutturuyor.
Benim durumlar karışık canım. İpek'i 3 günlüğüne sütten kesmek zorunda kaldım. Dr'um antibiyotik verdi mecburum çünkü iyi değilim. Sütümü sağıp döküyorum malesef. İpek emmediği için azaldı ister istemez.
İnşaAllah tedavim bitince kızım tekrar emer. Çok zor bir süreç. Kızım geliyor emmek istiyor veremiyorum
Oruç da tuttum. Biraz zorladı ilk gün. Birkaç daha deneyeceğim. Olmazsa bırakacağım.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bi düşündüm de tahmin bile edemedim zorluğu.
Neyse ki 3 gün, daha uzun değil.
Emer tekrar, unutmaz 3 günde.
Kızlar ikinci gün deneyimlerinizi de alalım :)