- 24 Kasım 2008
- 4.722
- 4.777
Tek tek yazayım:)Eveeet teyzeleri benim kızım emeklemeden yürüyecek sanırım :) koltuk kenarinda siraliyoruz sürekli ayakta durmak yürümek istiyoruz. Hatta bazen ellerimi bırakmak istiyor neyine güveniyorsa :) hala diş yok bakalım haftaya 9 aylık olacağız. Onun dışında az uyku çok memnuniyetsizlik çabuk sıkılma değişmeyen ozelliklerimiz :) gece 12-1 gibi uyuyup sabah 8-9 gibi kalkiyoruz. Gün icerisinde uykularimiz 30-40 dk ve 3 kere oluyor genelde. Ek gidamiz şükür iyi gidiyor az da olsa yaptiklarimdan yiyor tadina bakıyor en azindan. Elife ayrı pisiriyorum yada pisirip onunkini ayırıp sonra bizimkini tuzlama baharatlama vs yapiyorum. Sizlerde durum nedir canlar?
Bizimki her telden çalıyor.Bişey farkettiğinde birden çılgın gibi emeklemeye başlıyor almak için.Oyunlarını ayakta oynamayı seviyor bacaklarını yapıştırip (koltuktan ne bulursa yere atma ,eğilip bakma oyunumuz:))
4ağustos doğumluyuz bizde de yok diş.
Doğduğundan beri 8de yatar 10 da kalkardı.gündüz yarım saat bilemedin bir saatti uykusu.şimdi 11 hatta 12yi buluyo uyuması.sabah 8de tepemde oynuyo oluyo(beraber yatıyoruz )ben uyukluyorum :)gündüz uykusu aynı varla yok arası.
Sabah peynir,yumurta yiyor.muz elma armut püresi yediriyorum sonraki saatlerde.karışık sebze çorbası yapıyorum tavuk kiyma ya da balıklı.sebze filesine koyuyorum bazen biseyler onu yiyor.
Fındık ve kuru üzüm seviyor.şükürler olsun benim gibi iştahsız olmayacak inşallah galiba.