Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) yatmayı kendisi bıraktı sevda küvetinin yanlarından tutup kalktı yatıramıyoruz srtıkKızlar ya benim anca aklıma geldi yigiti oturtup yıkamak,ne güzel oldu,resmrn büyüyorlar.
Benimki düzene bile girdi 2 aydır vakyinde oluyorum.Ben ara ara rüyamda regl olurdum,iki üç güne de olurdu gerçekte de.
Ben hala regl olmadım,dün rüyasını gördüm,geliyor mu artık acaba?Var mı regl olmayan kızlar?
Valla salgin vardi herkeste bi su cicegi duyuyordum tanidiklarda vs. canim ama Mehmet Ali ye bulasmaz diye düşünmüştüm onlarla hic bir araya gelmedik cunku. Bulasici hastaliklar hakkinda pek bilgim yok. temas ettirmem kimseye diye dusunuyordum parka cok cikarttim buyuk ihtimalle okul cagindaki cocuklarin kulucka donemine denk geldik. Cok sukur gecti. Kabuklari döküldü izler hafiften var yeni dokuldugu icin yuzundeki kabuklar ama kasimadigimiz icin iz kalmayacagini dusunuyorum. Kasimayi bilmiyo cunku cok sukur :) sirtinda kabuklar duruyo. Direncsiz oldugu için biraz fazla çıkartti. Asida yok bagisiklikta hazir degil sonucta. Ama atlattik cok zor zamanlardi 39 derece atesle sabah ettik kasindigi icin ve kasiyamayadigi icin devamli aglak halsiz istahsiz vs vs. Bitti bin sukur.tugbayhan suçiçeği virüsünü nereden buldunuz kuzum bu zamanda yahu?cok geçmiş olsun kuzucuğa,yüzünde var mı kaşıyo mu,Allah muhafaza izlerinden.
Ey maşşallah emeklemeden yürüyecek.bizimki çok erken emekledi ama cok yapmıyor.ayağa dikilip durmayı daha cok seviyor.oynuyo öyle tan tun koltuktan yere biseyler atar,eğilir bakar,perdeleri çekip bakar,çok hoşuma gidiyor .
Ben yikadim, aslinda banyo oturagi almayi dusunmustum, sonra aklima mama sandelyesi geldi, ikea antilop iyi oldu bu acidan, birde yeni bez baglayip oturttum, en son bezini cikarip popusunu yikadim, ben memnun kaldim deneyebilirsiniz, kimi kucaginda yikiyo, bebek ciplakken cok kayiyo, o yuzden is bas duserse yine mama sandalyesinde yikayacamYas
:) yatmayı kendisi bıraktı sevda küvetinin yanlarından tutup kalktı yatıramıyoruz srtık
Senin paşanın boyu da uzun küvetinde mi yıkıyordun siğmıyordur artık oraya.
Biri yazmıştı geçen gün mama dandalyesinde yıkadım diye :)
Dandalye pislenince bebeği de içine koyup ikisini birden yıkamak çok ekonomik
Bende aralarinda 2 yas olsun istiyordum, ucretsiz iznim bitecegi zamanda bir daha dogum yapacak sekilde olsun istiyordum, yine istiyorum, ama cok koruyorum, bizim kiz beni cok zorluyo, uykumuz, ek besinimiz cok sıkıntılı, 2, 3 saat uyusa hatta 4 saat uyusa bende uyusam, sonra istahli olsa, yogurdunu, corbasini, kahvaltisi... yese, ahh ahhhhhh ne guzel olur, hayali bile mutlu etti, Rabbim nasip etsin hepimizeBen de istiyorum aslında :)
Hatta bizim bebe 3 aylık falandı içimde bir çocuk aşkı, şimdi hamile kalsam bir daha ne zaman doğum iznine çıkarım diye hesaplıyorum manyak manyak :)
Ama yok, hiç cesaretim yok.
Allah eşime daha makul bir iş kapısı açsın da cesaretim gelsin inşallah...
Oyy nasıl kaptınız geçmiş olsun.
Zor olmuştur ama iz miz kalmaz bebekken çıkarınca.
Ooo masalin anasida burdaymis
Naptiniz evlenecek yaşa getirdin kizi ya resmen masallahh anasi
Takibe aldim canim merak ediyordum bende şükürler olsun o bir mucize aynen ❤ ..
Evet aday çok seçemiyoruz
Büyüdü börek açıyor
Bir gülüşü var teyzeleri anasına cennetin ne güzel olduğunu anlatıyor adeta
İnsta arada fotosunu ekliyorum artık :)
Sevenleri 'aşk ı masal' adımız
Minik mucizemi merak eden teyzoşlar buraya ekleyemiyorum malum
Hepinizi öpüyoruz kocaman
Biz cybex sirona aldik. Dort aydir falan kullaniyoruz ve cok memnunuz canimslm kızlar
oto koltuğu alan varmı
marka tavsiyesi verebilirmi
İstek gönderdim hemen canım Masal kız a :)
Evet aday çok seçemiyoruz
Büyüdü börek açıyor
Bir gülüşü var teyzeleri anasına cennetin ne güzel olduğunu anlatıyor adeta
İnsta arada fotosunu ekliyorum artık :)
Sevenleri 'aşk ı masal' adımız
Minik mucizemi merak eden teyzoşlar buraya ekleyemiyorum malum
Hepinizi öpüyoruz kocaman
İstek gönderdim hemen canım Masal kız a :)
Takibe aldim canim merak ediyordum bende şükürler olsun o bir mucize aynen ❤ ..
Ayy evet yatırıyodum çocuğu boşuna,o da garibim su döküyorum diye seviniyo:)Yas
:) yatmayı kendisi bıraktı sevda küvetinin yanlarından tutup kalktı yatıramıyoruz srtık
Senin paşanın boyu da uzun küvetinde mi yıkıyordun siğmıyordur artık oraya.
Biri yazmıştı geçen gün mama dandalyesinde yıkadım diye :)
Dandalye pislenince bebeği de içine koyup ikisini birden yıkamak çok ekonomik
Ben hatırlıyorum da offf ilkokuldaydım geçirdim ben de.Annem sakın kaşıma kızım der ola diye bir tozla ovardı hafif hafif.zordur suçiçeği.yiğitte çıksa kazırdı kendini.zaten bana çekmiş alerjik bünyeli.tırnaklarını geçire geçire bi kaşıyışı var kendini görmeeeValla salgin vardi herkeste bi su cicegi duyuyordum tanidiklarda vs. canim ama Mehmet Ali ye bulasmaz diye düşünmüştüm onlarla hic bir araya gelmedik cunku. Bulasici hastaliklar hakkinda pek bilgim yok. temas ettirmem kimseye diye dusunuyordum parka cok cikarttim buyuk ihtimalle okul cagindaki cocuklarin kulucka donemine denk geldik. Cok sukur gecti. Kabuklari döküldü izler hafiften var yeni dokuldugu icin yuzundeki kabuklar ama kasimadigimiz icin iz kalmayacagini dusunuyorum. Kasimayi bilmiyo cunku cok sukur :) sirtinda kabuklar duruyo. Direncsiz oldugu için biraz fazla çıkartti. Asida yok bagisiklikta hazir degil sonucta. Ama atlattik cok zor zamanlardi 39 derece atesle sabah ettik kasindigi icin ve kasiyamayadigi icin devamli aglak halsiz istahsiz vs vs. Bitti bin sukur.