2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar
Anneler gununuz kutlu olsun
Simdi hazirlik yapamiyorlar ama bit kac seneye cok guzel suprizleri olacak insallag
Yataga gelip opecekler
Guzel guzel sarkilar soyleyecekler
Gerci hergun guzeldir ozeldir
Ama bugunlerde birer guzelliktir
Neyse:)
Tekrar anneler gununuz kutlu olsun
Bebisleriniz yerine ben soyliyim size, onlarin dili olayim guzel anneler

Annemmmm, canim annemmmm seni cokkkkk seviyorum, anneler gunun kutlu olsun bitanecik annemmmmmmm, sonra da sıkıca sarilma ve opme fasli:)
Bebisler buyudukce bunlara daha guzel fasillar eklenecek insallah

benim kızda düştü benim yatağımda. 4 bir yanı yastıkla çevriliydi ama atmış kendini :)
neyse ki dengeli düşmüş, şakağının bir tarafı kızarmıştı.

kızım emekliyor, diz üstü oturuyor, ayağa kalkmaya çalışıyor. bir de bu ara nedense bizi sık sık ısırmaya çalışıyor.
en güzeli ve üzeni de ablaları koşmaca oynarken o da emekleyerek onlara yetişmeye çalışıyor ama yetişemiyor ya kıyamıyorum.
:)
Hangi ike taşındınız grill, inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.

Gebeliği beraber geçirip emzirme seanslarında nöbet tuttuğumuz, güzel haberlerin yanısıra tüm endişelerimizi de paylaştığımız canım arkadaşlarım. Anneler gününüzü kutluyorum:) inşallah eşleriniz ve çocuklarınızla en az 50 sene daha kutlarsınız anneler gününü :)
Sağol arkadaşım. Amin İnşaAllah tseninde canım :)

Kizlar
Anneler gununuz kutlu olsun
Simdi hazirlik yapamiyorlar ama bit kac seneye cok guzel suprizleri olacak insallag
Yataga gelip opecekler
Guzel guzel sarkilar soyleyecekler
Gerci hergun guzeldir ozeldir
Ama bugunlerde birer guzelliktir
Neyse:)
Tekrar anneler gununuz kutlu olsun
Bebisleriniz yerine ben soyliyim size, onlarin dili olayim guzel anneler

Annemmmm, canim annemmmm seni cokkkkk seviyorum, anneler gunun kutlu olsun bitanecik annemmmmmmm, sonra da sıkıca sarilma ve opme fasli:)
Bebisler buyudukce bunlara daha guzel fasillar eklenecek insallah
Duygulandırdın beni.. O günler gelecek mi yaa :)) herkesin anneler gününü kutluyorum.

Kızlar uyurken bebislere yarim kollu giydiren var mi? Ben giydirmiyorum henüz ama bugun ilk defa elif terlemisti. Odamiz da 22 derece ama yarim kollu giyse üşür mü acaba ki bilemedim? Ben de hep uzun koldan yarim kola geçişte zorlanma olur bunu kizimda da yasayacagim sanırım :KK43:

Kızlar uyurken bebislere yarim kollu giydiren var mi? Ben giydirmiyorum henüz ama bugun ilk defa elif terlemisti. Odamiz da 22 derece ama yarim kollu giyse üşür mü acaba ki bilemedim? Ben de hep uzun koldan yarim kola geçişte zorlanma olur bunu kizimda da yasayacagim sanırım :KK43:
Ben giydirmiyorum, kolsuz zıbınlara bile yeni geçtim. Üzerine uzun kollu pamuklu pijama. Zaten üzerini açıyor sürekli. Beni sorarsan ben atletle yatıyorum :KK70:

Amasyanın içimden geçtiğini söylemiştim sana:)) güzellikler getirsin inşallah Amasya, şeftali yedikçe beni hayırla oranın şeftalileri kocaman tap tatlı olurmuş:)
elma kiraz şeftali.
elbette hatırlayacağım :)

X